Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs
    Zní to zajímavě. Jak je to s přístupností pro někoho kdo nikdy hru tohodle typu nehrál? Má to vůbec smysl zkoušet?
  • vidíš to...a mě se zase nelíbí grafika globální mapy v rome 2 zatimco ta v EUIV jo
  • grafika je super co by si sakra chcel? Je tam velky posun od EU3. Uz sa tesim na Victoriu 3
  • ja na hru tohoto typu mam velkou chuť jen mne mrzí ta špatna grafika, škoda že to nema vizuál jak rome 2. dokonce i takový empire nebo napoleon TW ma hezčí vizuál *13*
  • Nevytýkám, pouze doplňuji.
  • smlouvou stihli jeste v 15., ale ridili se ji vetsinou v 16., to bych teda zrovna nevytykal *5*
  • Tak tohle je pokračování jak má být. Skvěle přepracovaný obchod, díky kterému námořnictvo stává důležitým prvkem ve hře. Obrovský posun i v případě AI a její diplomacie. Začněte růst příliš rychle a agresivně a dohodne se v nouzi i Habsburg a Osman, jenom aby vás sundali. Vazalské mini-státy konečně neoperují po pár tisícovkách mužů, ale naopak se umí chytře spojovat ve větší armády a tím svému pánu daleko lépe pomáhat *3* . A konečně, kdy zvýšíte obtížnost hry, tak se jako u konkurence nestane, že prostě počítač začne cheatovat, ale jenom se upravuje jeho chování k vám a ostatním národům.

A samozřejmostí je naprostá možnost cokoliv a jakkoliv ve hře jednoduše změnit, Paradox modařům nic "neschovává". Pro mě osobně skvělé pokračování *4*
  • "Zrovna nedávno jsem četl o soupeření Portugalců se Španělskem, které si v šestnáctém století dočasně rozdělily koloniální svět na dvě polokoule a i to je ve hře vidět."

Asi to recenzent nečetl příliš důkladně, jelikož smlouva z Tordesillas byla podepsána už roku 1494...Jinak recenze pěkná, dozvěděl jsem se vše, co jsem potřeboval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit