Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • problem nevidim v tom ze nejaky magorko nakupi 1000 plexov a preda ich za ISKy, ale v tom ze teraz si hrac kupi nieco exkluzivne za realne peniaze. Keby sa to dalo kupovat za ISK tak by boli vsetci ticho, lebo sa ku tym predmetom dostanu aj hraci ktory skutocne hre venuju kopec hodin denne. Lenze takto sa k tomu nedostanu a zvyhodnena bude len urcita skupina. To znamena ze cela filozofia tejto hry sa zmeni a dovod preco si ta hra nasla tolko fanusikov zmizne. Sam mam rad EVE, iked nemam na to moc casu a ucet si musim platit, ale toto mi pride trochu ako podraz voci hracom co do toho vlozili roky zivota a teraz dostanu na frak od nejakeho bohateho decka lebo si budu moct kupit pondane BFG a vytrepu s tym celu flotilu
    • Nechapu tvuj prispevek. Mozna se pletu,tak me klidne oprav,ale...
      -vsechny veci v 'mokrotransacnim' obchode jdou a vzdycky pujdou kupovat za ingame penize. Takovy model CCP zverejnilo zaroven s Incarnou 1.0.
      -CCP pri vydani jasne napsalo,ze uvidi jaky bude dopad mikrotransakci na ekonomiku hry a podle toho se zaridi. Citace : Yes. We will start out with a rather limited number of items initially, carefully measuring the demand and how it impacts the economy. As time progresses, we'll gradually introduce new items and revise our strategy. We've also discussed this issue in depth with the Council of Stellar Management and will both consult with them and keep them up to date every step of the way.
      -uz ted jde kupovat PLEX za real penize a spousta lid tak vydelava ISK,takze model ''bohateho decka'' uz uspesne funguje 2.5 roku(doba od pridani PLEXU do hry)

Takze co se zmeni? Nic. Jenom bude na vyber vice veci. Cim vice sleduji skutecna vyjadreni vyvojaru a reakce hracu,tim vic si zacinam myslet ze jde jen o davovou hysterii a nic vic.
  • http://alturl.com/nj44u
  • Nekdo tu nekde psal,ze 5500 lidi zrusilo sve ucty. Opravdu je to pocet lidi nebo pocet uctu? v Eve je to zasadni rozdil. Kdyz ctu na ofic foru "rusim svych 9 uctu","rusim sve 3 ucty', tak nevim jestli je to pro Eve takova tragedie nebo jen poza tech hracu. Nebo si vazne myslite ze ma nekdo v jednu chvili aktivnich vsech 9 acc?
    • Je vidět, že EVE nehraješ. Industrialisti běžně hrají na 4 a více accountech, například 5 charaktery těží asteroidy a jedním je podporuje a odváží natěženou rudu. Většina aktivních hráčů má min. 2 accounty, v jisté chvíli to utáhneš z herní měny a docela to pomáhá.
      K tomu rušení ještě poznámka: poslední dobou vzrostla hardwarová náročnost hry a lidé s více accounty běžícími na jednom PC zaznamenali obrovské problémy s výkonem. To je jedním z důvodů rušení účtů, prostě jim to PC neutáhne.
  • Tezko rict jak tohle dopadne. Snad je to jen chyba v komunikaci. Nechce se mi, ale verit, ze cely tenhle humbuk je jen pro nic zanic. Kazdopadne nekde na ofiko strankach jsem cetl, ze mikrotr. v zadnem pripade nebudou obsahovat "zlatou munici" ovlivnujici hru. Je jasny ze chtej vydelavat, ale aby se to nakonec nejak nezvrhlo v neco, ceho se vsichni boji.
    Osobne bych vsechny veci co jsou na NeX dal jako odmeny za mise ci neco podobneho. Aby to bylo jedinecne, a bolaveho tematu mikrotr. bych se uplne vyhnul. Vsak taky ty ceny jsou dost smesny. Nejakej admiralskej kabat stoji pres 400M ISKu, coz je drazsi jak vsechny BS a to je to jen kus nejaky latky.
  • Online světy vždy budou tak dobré, jako budou jejich hráči. Vždycky ovšem paltí iluze, že funguje.li něco, tak by to mohlo pro některé fungovat lépe. Je to jako počasí. Můžete ho ovlinit poměrně lehce, ale není už tak lehké říct, jaké by bylo, kdyby jste ho neovlivnili. Napadá mě otázka: pokud doteď ještě nevydělali dost peněz, jak mohou čekat, že v budoucnu vydělají více? Může se hra stát starožitností?
    • Treba proto,ze se nebali investovat. Vy to porad vidite jen z te jedne strany-ONI chteji vydelat. Samozrejme ze chteji. Ale kdo z vas vidi,ze za tech 8 let co je EVE na svete vydali 15 datadisku a vsechny zdarma. A za tak dlouhy zivot vdeci take tomu,ze se dokazali prizpusobit dobe. Ktera jina MMO hra prosla totalni rekontsrukci grafiky? Kdo podle obrazku pozna ze je hre 8 let? Nikdo. A to same plati o mikrotransakcich. Receno jejich vlastnimi slovy(casopis EON)-Mikrotransakce jsou trendem dnesi doby a byli bychom hloupi,kdyby je nevyuzili.
      • Jestli na hre prodelavali, nebo to bylo tak nejak fifty fifty, tak je jejich rozhodnuti spravne, jestli ale na hre slusne vydelavali a zavedenim mikrotransakci chteji vydelavat vic, tak je to podle me chyba, protoze zbytecne zasahuji do dlouhodobe fungujici hry. Rozhodne si myslim, ze lip by udelali, kdyby treba jeden datadisk vydali zpoplatneny.
  • šance pro konkurenci, ne?
    • Nejaka konkurence je? EVE je tak ojedinela hra na poli MMO,ze mozna nebude mit skutecneho konkurenta nikdy. Bohuzel.
      • Hodne lidi quituje na perpetuum online, sic tomu chybi par let vyvoje ale princip to ma stejny jak eve, jen se tam beha v robotech.
      • Black_Hand
        kdysi mela: Earth & Beyond. sam jsem ho hraval. skoncil jsem na nakym 142. levelu, kdyz me prestalo bavit grindit na jedinym schudnym miste pro levelovani...
  • Argumentovat znackovym oblecenim je fakt komicky. Kdyz kupuju znackovy obleceni tak kupuju neco koupim alespon fyzicky a mam to v ruce a ne nejakou virtualni smucky kterou proste prdnou do hry a nemusej kvuli tomu ani vykoristovat cinsky deti...
    • Nejhorsi na tom je ze to funguje. Sam jsem neveril kolik lidi si dokaze ve WOT koupit tank co vychazi na nejakejch $40.
  • Tanky sem netahej, navic ani Lowe ani KV5 nejni zadnej gamebreaker. S premium tankama se do WoT pocitalo uz predem. Kdyz tady navrci lepsi munici a lepsi lode za prachy, tak to bude problem, protoze vse v EVE nejak projde ekonomikou. Nekdo musi natezit ty suroviny, nekdo to postavi, nekdo to preveze, nekdo to proda. Tohle vse dela EVE jedinecnou a tohle vsechno muze prijit v nivec.
    • Je mi jasny ze to neni dobry priklad pro porovnani s EVE ale me slo spis o to kolik lidi si to za 40 babek fakt koupi :o)

Ja svym Mausem louskam 8micky tiery jak buraky... :o))))
      • Az na to ze v EVE se ty veci kupuji za herni menu. Jinymi slovy,kdo nechce,dostane vse a nemusi dat ani korunu realnych penez. A to je sakra rozdil od jinych her s mikrotransakcemi
  • Jeden z mala prispevku o EvE Online, ktery neni uplne mimo misu. Jen tak dal panove...
    • Zatim postupne zjistuji,ze je opet mimo misu. Za to ovsem nemuze ani tak autor clanku,jako hraci samotni. Zatim mi tu nikdo nevyjmenoval nejaky skutecny duvod 'revolty' a hromadneho nesmyslneho ruseni uctu.
  • Black_Hand
    tady je HD verze http://www.youtube.com/watch?v=-6elCCGHAIE .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit