Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja nesúhlasím s tým že misie za Desmonda a mytológia prvej civilizácie boli otrava, práve naopak pre mňa to pridávalo originalitu hre, pamätám si napríklad ako som odhalil v dvojke ako to vlastne bolo s Adamom a Evou (v univerze AC) a naozaj ma to zaujalo.
    • duno123
      Presne tak mňa tiež bavia "konšpiračné" teórie na ktorých v podstate zakladá ac univerzum (illuminati,ancient aliens ... ) a v AC 4 mi to dost chýbalo :(
      • prudislav
        kdo hledá najde , mě naopak prijde ze je v ac4 souboje assa/temp a prvni civilizace vi nez dost(oproti treba trojce) - kdo hleda najde
    • Já zas na druhou stranu ztrácel pojem co vlastně vůbec dělám a kazilo mi to celkový zážitek z hry, já na AC sérii nahlížel jako na hrabání se v minulosti, ale ne na procházení v budoucnosti a celý nápad s tou mytologií nabobtnal časem natolik že přestal dávat smysl.

Při hraní Black Flag mi to přišlo zajímavé (herní společnost), ale jakmile se tam zas dostala ta zápletka a mytologie tak mě to okamžitě přestalo bavit a už sem se těšil až zas usednu k Animu.
    • Souhlas - hra se inspiruje záhadama z celého světa a je to jedna z věcí na které se v Assassinovi nejvíce těším. V black flag to bylo uděláno docela pěkně, ale mohlo toho být víc jako ve dvojce či brotherhoodu
  • Jedna z veci na kterou si vzdy pri hrani AC vzpomenu je prince of persia ..
    • GSPD
      Taky že první díl AC měl z prve být pokračování Prince of Persia.. *3*
  • LuckyBaal
    Skvělý článek, dobře se četl. Souhlasím s kritikou trojky. Bude podobných článků více?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit