Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Haytham Kenway JE Kenway *facepalm*
  • Foxtrot_cz
    Doufám :)
    Jestli se v nějakém budoucím díle opět vrátí asasíni, o kterých jsem psal, rád se k sérii opět vrátím ;)
  • Jack1947
    Edward taky neni k zahozeni, sak uvidis. *3*
  • Amylee.Anderson
    Haytham byl na celém díle to nejlepší. To byl hroznej frajer ♥
  • Kenway byl sympaťák a drsňák v jednom. Connora jsem nesnášel. Plochá a stupidní postava. Takže první mise v AC III byly tak trochu trololo v porovnání se zbytkem ...
  • DNA je schopna vydrzet i nekolik tisic let ...co je na tom magickeho? Naopak je to podle me velmi zajimava myslenka ...a uz vubec ne nova, nebo uhozena. Nedavno jsem cetl, ze pokud pujde vse dobre, tak je docela blizko doba, kdy se budou vsechny informace ukladat do DNA. Proc by se tedy pak nedalo nejakym zpusobem ve stare DNA cist jako v knizce. Cesty do hlubokeho vesmiru taky nejsou magie ...jen nemame technologii jak toho dosahnout ...zatim.

No a ke hram AC ...me Desmondova linka velmi bavila. Dokonce jsem cekal, ze tu provazanost jeste v dalsich dilech prohloubi ...vlastne to delali ...pak ovsem nekdo asi zmenil nazor. Pro me skoda, pro jine vysvobozeni :)
  • Upřímně opravdu nechápu, proč bych se v internetové diskuzi a navíc dvou anonymních uživatelů, měl zaobírat dodatky typu "je to čistě můj osobní názor" ; "je to pouhá domněnka" atd.
    Tohle není prohlášení do novin proboha. Prostě plácnu co si myslím, takže nechápu toto slovíčkaření.

A jinak v klidu přiznám, že jako mnoho lidí nejen v naší zemi ale i po celém světě mám předsudky. Je to bohužel tak.
  • Já bych s tím problém neměl. Ostatně většina lidí měla ve trojce raději Kenwaye než Connora.
  • Dummy: I když je tenhle typ diskuze totálně pointless, tak se musím Tanboua zastat, zaprvé to tys začal off topic diskuzi a zadruhé máš předsudky. To že na tebe dotyčný napadený nereaguje je čistě jeho problém. Příště když už začneš off topic tak tam doslova napiš: "moje nepotvrzená domněnka" a "mám předsudky" a nehádej se o kravinách ;)
  • ACIV jsem dohrál a neříkám že je špatný , rozhodně lepší jak ACIII kterej letěl při 30% z harddisku ale vydávát to každej rok fakt není potřeba . Raději bych každý tři roky , s tim že bude vidět pokrok kupředu . Nemyslim jen příběh ale celkově . A to jsem fanoušek téhle série ale opravdu se mi nelíbí kam se ubírá .
  • JSem tady jediný, komu by se líbil i pohled z druhé strany barikády, teda nějaké "Templar's Creed"? *1*
  • Jakooooo, v trojce mi přišlo tragické jenom to, že jsem nehrál dost dlouho na Haythama a nezabil jsem s Haythemem toho fracka Connora *1*
  • Pokud hra lidi stále baví, respektive jí kupují, tak at klidně vychází.
    Já třeba proti COD nic nemám. Modern warfare 1 byl fajn a bavil mě. Dvojka taky šla. Pak už to šlo z kopce. Další díl jsem si jen vyzkoušel a ty další vůbec nehrál. Ale když to někoho pořád baví a kupuje to, tak at to klidně vychází. Jen negativum vidím v tom, že pak jméno serie degraduje a většina lidí si pak pod tím představí nudu. Jako tomu byl i v případě NFS serie.

Na druhou stranu je ale třeba si přiznat, že narozdíl od výše zmíněné COD serie, alespon autoři v AC4 přišli oproti předchozímů dílu se spoustou změn a nebáli se poslat vše trochu jiným směrem. Já osobně jsem třeba po dohrání třetího dílu nečekal, že by další díl byl pojat takto. Spíše jsem jen očekával trojku jen v jiném prostředí a jiné době. Takže pro mě je to plus, že se nesnaží autoři jen tupě pořád dokola recyklovat to samé, ale snaží se trochu o změnu.
  • Suhlasim, CoD ma sklamalo rovnako ako BF4 s problemami a Rivals je len dalsia napodobenina skutocneho NFS zo starych cias. AC je v skutku velmi dobre spracovane na pribeh. *4*
  • Důkazy jsou nepřímé. Přímý důkaz nemám a ani ho nepotřebuji.
    Nejsem soudce, abych řešil všechna fakta a pročítal spisy.
    Jsem jen člověk, který si selskou logikou udělal názor, který je velmi pravděpodobný a veřejně ho prezentoval, což s klidem můžu.
    Pokud by se to dotyčnému nelíbilo, může se ohradit a klidně mě žalovat za pomluvu. Pak bude ale muset sám dokázat, že to není pravda.

On Rath třeba opravdu myslel, že má v té bedně jen sedmičku (vína) a ne 7 mega. Kdo ví co vše se u soudu ukáže a s čím přijdou advokáti. Ale at to dopadne jakkoliv, tak lidi budou vědět své a každému to bude jasné. Stejně tak tady je to jasné, i když ne na 100% a přímé důkazy nejsou a ani nejsou třeba.

Btw pořád nechápu, proč tu řešíš takováhle kraviny. Chápu, že je to internetová diskuze a tak se tu musí trollovat a řešit offtopic.
    Každopádně hlavní je, že výtka která byla na hru vedena a to že je vše vidět na mapě, platí jen v případě zakoupení DLC. Což je doprovolné. A v tomto případě je to pak jako stěžovat si na to, že ve hře jsou cheaty, které ti mohou přidat finance, nesmrtelnost atd.
  • Zlo je že vychází jak na běžícím pásu . Škoda této série , hohužel se řítí do pekel po vzoru NFS nebo CoD kterej ve vyloženě k smíchu .
  • Jaké sebeléčení lodi, pokud vím, opravuješ ji z materiálů, které získáš z ukořistěných plavidel nebo přes obchodníka v přístavu, na tom mi nepřijde nic divného. Nesmál jsem se ani tak mapám pokladů, spíše těm animacím, kdy vytáhne vždycky tu bednu ze země, nebo když odhodí kámen, při hledání artefaktů.
    Lovení lodí kvůli materiálu mi přijde také vcelku logické, z nečeho tu svou přeci vylepšit musíš, pokud by si tedy nechtěl raději minihru se sekerou, kde budeš hodinu klikat na jedno tlačítko a kácet palmy. Spíše to množství, které je třeba, to je docela ranec. Ale ano, celkově je škoda, že si s tím nedali více práce, i kdyby tam nechali jen ty věci, které už tam jsou a dopilovali je pořádně do rozumné podoby (třeba to poškození, jak píšeš atd...).
  • Dalek
    I tak nadřazená bytost jako já pozná, že tyto hry jsou zlo.
  • No nevím, evidentně každý hrajeme asi jinou hru. Grafika je podle mě v pořádku a všechny ty ostrůvky a džungle jsou udělané pěkně, ale mně ke štěstí stačí i východ slunce na volném moři (ano, hry s lepší grafikou jsou, ale tohle rozhodně není podprůměr, takže buď si jen obnyčejný hater, nebo to hraješ na kalkulačce). Bitvy, no nevím, včera jsem bojoval zároveň se čtyřmi loděmi, pevností a hunterem za zadkem a bylo to všechno, jen né nuda. Sice bitvy probíhají pořád stejně, pokud jezdíš jeden na jednoho. Já mám odehrány teprve 3 sekvence, ale už jsem se dostal do spousty situací, které rozhodně až tak jednoduché a nudné nebyly. Třeba je ale na vině jen má zručnost. Inteligence nepřátel na souši, tam musím souhlasit a je to bohužel problém celé série, ne jen čtvrtého dílu. Příběh, to je divné, většina lidí právě ten označuje za nejslabší stránku hry. *3* A ty si ho pochvaluješ? (tady bych možná o frantovi z vidlákova pomlčel?)
    Samozřejmě můžu zmínit vedlejší questy, které jsou jak přes kopírák od počátku série. A asi by toho bylo více, ale podle mě jako celek to funguje, alespoň pro mě, jsem také AC téměř nedotčený, hrál jsem jen první díl, tento mě navnadil právě tou pirátskou tématikou a tak jsem si ho koupil a nelituji. Ale samozřejmě máš právo na svůj názor. Já kdybych hrál více předchozích dílů, možná bych měl také jiný, takhle jsem ale spokojen.
  • Děkuji za objasnění myšlenkových pochodů, některé zní vcelku pravděpodobně.

Nicméně, zopakuji citaci a na ni navazující dotaz:
    "Ty máš samozřejmě pirátskou verzi, kde zřejmě už tato DLC obsahuje a proto je vidíš.
    "

Můžu poprosit o důkaz (DŮKAZ, ne vlastní domněnky), že anonymní uživatel "Kuler91" používá nelegální verzi hry? Pokud je nelegálnost jeho kopie samozřejmá, tak nebude řekl bych problém předložit důkaz takové samozřejmosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit