-
Pomozte mi mam problem kdyz jsem v depu pred yavodem mam videt pilota ale kdyz dam abych jel tak i kdyz vyjizdi z boxu neni videt nic ani helma to se deje jenom me nnebo je to casty problem. Poradte co mam delat *13*
-
Piratum nepomahame!
-
muze mi nekdo poradit stahnul sem si 2010 a potom 2011 protoze mi nefungovala ted sem si hru koupil a stayena nejde odinstalovat pise mi to neco o Windows Installer Packagem pls pomoc *13*
-
Zdarec mám tuto hru na PS3.
A nemůžu pochopit jednu věc, když dojedu v kvalifikaci 18 tak v závodě startuju na 23 místě a když v závodě dojedu 11 tak mě to ve statistikách ukáže že jsem dojel 14.
Je to tak divně udělaný nebo jak to funguje? Díky za odpovědi -
Cau potreboval bych poradit. Mam F1 2010 a když jedu za jakykoliv tym nezobrazuje to jezdce a to i u ostatnich formulí. Zobrazí to pouze v boxech když je přede mnou ta obrazovka. Jestli víte jak to vyřešit aby tam byli jezdci tak prosim pište. Předem dik mivac99.
-
čau, prosím o radu nevím jak nastavit volant na f1 2010 auto nechce pořádně jet je pomalé a rozběhne se to maximálně na třetí rychlostí stupen a nevím jak změnit tlačítka na volantu ve hře. Mám Logitech G 25
tomasssovak@seznam.cz -
ty jsi vůůůůl:)))))
-
demence kredence *7* *7* *7* Sorry, že to píšu sem, ale vzhledem k tomu, co předvádí šikulkové z GejmsCZ to tady až tak hroznej oftopík nebude: Nedavno vyšla hra WRC FIA World Rally Championship, na netu už je plno videí i dalších informací z týhle hry, Games.cz tady udělali týhle hřa "kartu", ale žádná recenze se nekoná.. budiž, třeba nestíhaj, maj toho moc, ale co je to za chujovinu v diskuzi pro hru WRC FIA World Rally Championship? Už několik týdnů se v diskuzi k týhle rally hře zobrazujou žvásty o něčem, co se závodní hrou (nejen touhle, ale jakoukoliv závodní hrou) nemá nic společnýho! Řídíte se snad pravidlem "lepší něco, než nic?" *1* OMG.... co takhle "lepší nic, než v diskuzi o WRC FIA World Rally Championship zobrazovat bláboly o nějaký hopsandě, nebo střílečce, či co to je zač?" *7* *7* Já vim no, u loga stránky máte slůvko "Beta", ale když už založíte nějaký hře kartu aniž by jste měli hotovou recenzi nebo jiné užitečné informace, nenechte prosím zasírat diskuzní fórum k příslušné hře kecama o hře uplně jiné *7* Děkuji. *1* *7*
-
Díky moc, tak už vidím že nejen pro mě je španělská GP velký oříšek:-)
-
http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-setups-strategy-1347
-
Zdarec, mám dotaz zda se dá někde najít návod na nastavení auta pro jednotlivé tratě, bohužel nejsem schopný si nastavit jednotlivé položky sám a quick setup je podle mě nedostatečný, dík za odpověď
-
ahojte
prosim mam taký problém s inštalačnou F1 2010. pri inštalácii Windows Game live mi to dava error "WindowsUpdate_0000078F" "WindowsUpdate_dt000". stretol sa stým niekto? -
teda nechapem jednej veci...tak F1 2010 je jednou z najpredavanejsich hier na svete za uplynule obdobie od kedy vysla...predali sa tipujem sto tisice kusov a co je paradox, multiplayer hra vseho-vsudy mozno 50 hracov...je to normalne?...alebo robim nieco zle ja?...pretoze ked dam vyhladat vytvorene zavody, zobrazi sa mi ich maximalne 15 a v kazdom su tak v priemere traja piloti..
prosim poradte, jak si mozem zajazdit online bez cakania na minimalny pocet hracov a pri full gride, lebo nechce sa mi verit, ze muliplayer sa vseobecne ignoruje -
Díky - já si pořídím nové brýle... Až podle návodu jsem pochopil, že chyba byla opět mezi židlí a klávesnicí *1*
-
http://www.youtube.com/watch?v=ulVRWweWbp0 ?
-
http://www.eurogamer.cz/articles/jak-vyzrat-na-games-for-windows-live
-
Ještě jeden dotaz: na GfWL kašlu, ale jak mám vytvořit offline profil? *7*
-
Prosím o radu. Na Windows LIVE jsem si vytvořil profil. Nevím jak je to možné, ale country mám stále Czech rep. Když se chci přihlásit do svého profilu ze hry F1 2010 (legálně koupené), tak se dozvím, že používám Windows Live ID z regionu, který není podporován. Ve hře si pak nic neuložím. Nevíte někdo jak na to? *9*
-
tohle je legracni, takze oni jako maji dvoji ai a tratove komisare? a ti se na pc i na konzolich chovaji jinak, jsou ruzne prisni atd? f1 2010 je vsude stejna, pc ma jen tu vyhodu, ze grafika muze vypadat lepe, kdyz na to ma clovek zelezo. tim to konci a kdyz si k pc zapojim x360 pad, mam stejny zazitek jako na xboxu. to chtel predpokladam asi kolega rict.
souhlasit musim snad jen s tim, ze hrat tohle na klavesnici je hloupost, kdyz uz nekdo nema volant tak gamepad je asi minimum. dost mozna hra na hlavesnici s rizenim hraci drobne pomaha, podobne jako to delala serie grand prix. stejne tak se mi zda, ze cim delsi zavod si nastavim, tim lepsi a rozumejsi je ai i komisari. jakoby zavod na tri kola znamenal automaticky "blaznivou arkadu" a teprve od dvaceti kol delky vyse se hra zacala chovat normalne. -
Bože kolik Vám je, že se chytáte naprostýho nesmyslu. Říkám jen, že je hra asi jinak dělaná na xbox než na PC a co se platformy týče. PC není jen na hry xbox ano....už tomu rozumíte????