Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, že recenzent velkoryse nezmínil fakt, že v F1 nejezdíte proti vozům AI, ale pouze proti téměř náhodně vygenerovaným časům. Vozidla řízená AI na trati nejsou, nezajíždí žádná kola, pouze se objeví u hráče, když je blízko. Vedou se stále diskuze, jestli to platí i při vlastním závodu.

Smyšlené časy a neexistující protivníci jsou u závodní hry typu F1 tou největší botou, co mohli Codemasters udělat a mají z toho poměrně velkou ostudu na internetu.

Viz http://www.rockpapershotgun.com/2010/09/28/wheel-life-f1-2010-ai-faked/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+RockPaperShotgun+(Rock,+Paper,+Shotgun)
    • To mi prijde jako kokotina pri kvalifikacich sem jel na cilovi rovince s Vettelem vedle sebe a casy nam naskocily jak jsme projely cilem a par vterin za nama byl Barichello a jakmile na mapce projel cilem naskocil mi jeho cas ......... nahodne generovana cisla to mi prijde tezsko
    • Je fakt, že se v boxech nelze podívat na počínání protivníků v tréninku a kvalifikaci. Jen se ukazuje, zda jsou v boxech nebo ne. A není to vlastně jedno? *2* Jestli v kvalifikaci zajede AI nějaký čas jakoby na trati anebo je čas pouze náhodně vygenerován tak, aby to odpovídalo výkonnosti vozu a nastavené obtížnosti? Vyjde to nastejno. A v závodě je to nejspíš v pořádku. Alespoň opakovačky vypadají tak, že to, co se odehrálo v závodě se uděje i v opakovaném záznamu...
  • Jak psal 999, nase chyba co od toho neco ocekavali. Ja cekal hodne, obvzlaste po tom hype z reklam atd. Prijde mi to jako spise nejaky manazer F1 nez zavodni simulator. Neco jako manazer fotbalu, kde se klade duraz na vse okolo jen ne hratelnost. Jizdni model mi prijde naprosto trapny, AI je ubohe a ty bugy!!! Tolik bugu jsem v cerstve vydane hre snad jeste nevidel. To ze nekde blikaji textury a sem tam se ztrati kaluz vody se da prehlednout ale to ze vas treba z boxu pusti na trat s prazdnym kolem, ze kacirek vas z 300kmh zastavi na 0 behem 2 metru, ze za jakykoliv kontakt dostane clovek napomenuti, ze s Virginem zajedete na nejtezsi obtiznost o 3 vteriny lepi cas nez kdokoliv jiny a ze vam behem 3 kol jsou schonpy praskout 3 pneumatiky je OPRAVDU HODNE!!! *10* Nic, uvidime co prinese patch....
    • Ty se mi zdáš *1* *1* *1* Tohle bych chtěl vážně vidět jak te pusti na trat s prázdným kolem a behem 3 kol ti tri gumy prasknou. Natoč to a dej to tu protože ti NEVĚŘÍM ANI SLOVO!!!!! A to že na nejtěžší obtížnost zajedeš kolo o 3s rychleji než kdokoli jiný to bych taky velice rád viděl! S tím kačírkem je to sice blbost, ale to myslím není tak strašný problém. Výjezd z kačírku je pomaly takže stejně většinou skončíš na chvostu pole tak o co jde? Blikající textury jsem nepozoroval ani na PC ani na Xboxu takže nemužu posoudit.

Takže jediné co na ten tvůj a 999 post napsat......znám minimalne 30 lidi co jsou z toho nadseny a zadny problemy jako vy nemaji takze budto mate nejakou piratinu a nebo si ty vase dve placky reklamujte protoze tema svojima recma jen odrazujete lidi co by z toho mohli byt nadseni!!!
      • Potvrzuji, že se mi už taky stalo, že mě vypustily z boxu s prázdným kolem a není způsob jak se tomu vyhnout. Při volbě pneumatik je slyšet prasknutí, lze přejít na jinou směs a odjezdit několik kol, ale při nasazení té směsy, u které se to stalo, vám zase praskne při nasazení, musí se odkroužit celé kolo a zajet do boxů pro novou sadu, ještě, že to bylo při tréninku a né při závodě. Jinak nějaké textury taky občas probliknou, ale přesto se jedná o kvalitní titul a mě prostě baví a když se podaří s vydáním patche odstranit nedostatky v podobě AI, často praskajících gum,... tak to bude ještě lepší
      • No to jsem rad, ze se ti zdam. Nemam duvod lhat. Uz jsi nekdy slysel o www.google.com?? CO takhle oficialni forum teto hry? http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/429298-unofficial-f1-2010-bugs-errors-list.html
        Trosku si zahledej a pocti a zjistis, ze to co se stalo me s tim boxem a pneu je vcelku normalni. A rychle casy v kvalde? Kdyz se budes hodne snazit taky se ti to povede ;-) A pokud tech tvych 30 a vice znamych nekdy v zivote hrali jine simulatory tak opravdu nevim z ceho jsou tak nadseni!? A to je asi ten problem, ja veril reklamam a cekal simulator a proto jsem se hooodne spalil. Moje chyba, uznavam. Jina abych nebyl jen negativni grafika a zvuk je super...pocit z rizeni formule, tam to uz ale pokulhava. JO a jeste abych nezapomel, ja jsem si tu svoji placku objednal uz dlouuuhooo pred vydanim *3* *1* 2 ApolloFX: ee, pocitacem to neni, to jsem si jisty....
      • Nechci nikoho odrazovat, napsal jsem jen svuj názor a za tim si stojim, nemam potřebu provozovat nějaký řiťolezectví nebo si něco vymejšlet, až vyjde hra, nad kterou budu u kompu slintat, taky to klidně napíšu do diskuzního fóra a nebudu se za to stydět *1* řekl bych ať si každej vyzkouší DEMO a udělá si vlastní názor, ale to, že kódemástří neudělali demo je celkem sviňárna na ty, kteří nechtějí "krást" a vysolí balík za gamesu, která jim třeba nebude vyhovovat, jak po stránce hratelnosti, tak třeba graficky... a to že grafika nešlape plynule? bohužel špatně optimalizovaný od tvůrce, proč třeba (i na slabšim kompu) jede Racedriver Grid STABILNĚ 100FPS (1024x768), stabilně 75FPS (1280x1024)...atd na plný detaily a u F1-2010 FPS kolísá někde kolem 50-ti FPS takřka nezávisle na tom, jaký si dáš detaily a rozlišení? Sorry, ale to je pro někoho opravdu málo, oči dostávaj zabrat a dokáže to hraní nejen znechutit, ale i ztížit, kdybych neznal jiný hry, kde se grafika povedla a opravdu to šlape, tak mlčim, ale díky jinejm hrám vim, že to udělat líp JDE *7* z prdele jsem zkusil rozlišení 640x480 a ultra-LOW detaily a co myslíš? grafika ani v tomhle případě nejede uplně plynule, FPS kolísá někde kolem 60-70 *1* prostě žádnej zázrak, ale když někdo potřebuje tuhle hru nutně hrát, holt se přizpůsobí a časem si možná i zvykne *1*
        • :D :D Hehe sorry ze se smeju ale to co jsi nepsal je dobra blbost tebe stve ze je FPS kolem 60-70 a taha ti to oci nebo treba 50fps. Ale pro plynule hrani staci normalinimu cloveku (filmy jsou obvykle 24 nebo 30 fps) nereknu kdyby to kolisalo mezi 15-70 to by bylo fakt na prd ale mezi 60-70 promin ale tohle je fakt blbost :D
          Ale dik pobavils
          • Hehe, prej filmy 24 nebo 30fps.... filmy do toho netahej, srandisto, to je uplně něco jinýho než zobrazování gamesy na kompu, kdyby to bylo to samý, nemohl bych se kvuli tomu dívat na žádný filmy, ale na filmy koukam a nemam problém, jsem spokojenej, takže .... víš jak? :1: :1: já bych se zase mohl smát těm vtipálkům, kteří tvrdí (a někteří tomu snad i sami věří), že neni poznat při hraní her na PC rozdíl mezi např. 50 a 75, nebo 60 a 100FPS *1* a vůbec - hodnota FPS, kterou při hraní hry ukazuje (např.) Fraps je pouze informativní a je třeba jí brát s rezervou, grafické zpracování her a jejich optimalizace pro chod na kompu se u různých enžínů od různejch tvůrců liší tak, že třeba nějaká hra, u který fraps ukazuje 30FPS může na oči působit plynuleji, než třeba hra jiná, u který fraps ukazuje 60FPS a přitom je to taková sekačka, až hrůza *11* (viz. např. některý díly z řady NFS před NFS Shift), takže abych to řekl přesně: hodnoty jsem sice uvedl, protože mi je ukázal fraps, ale víc než to konkrétní numero mě opravdu se*e jen to, že to nejede plynule *7* BTW: to o těch 60-70fps píšu v souvislosti s rozlišením 640x480 a LOW-detaily bez jakýhokoliv vyhlazování - umíš si představit, jakej je to hnus? s timhle nastavením by to stejně nikdo nehrál, s timhle nastavením bys ani na monitoru nepoznal, která formulka je tvoje :1: to byl jen test a příklad pro ty, kteří radí, abych si pro větší plynulost grafiky snížil rozlišení a detaily nastavení grafiky - tady maj důkaz, že ne vždy to pomáhá - tedy ono to pomáhá a funguje, pokud se povede tzv. optimalizace grafiky od tvůrce, což se v tomhle případě až tak nepovedlo *9* .....ale klídek, nebudem to hrotit, to že se to až tak nepovedlo je sice smutný a smůla pro mě, nakonec nikdo mě nenutí to hrát že? *1* a těm méně náročným, kteří jsou i s grafikou hry spokojení, to trochu závidim, ale zároveň jim to přeju, ať si to užijou! *1* *3* bajbaj.
    • Tak nic proti ale asi mas kram kompa v zivote se mi nic z tohodle nestalo guma mi praskla asi jen 2x za 6 zavodu a s grafikou nemam vubec problem vsechno jak ma byt
  • Cha..."dobra recenze"...jestli timhle stylem budou pokracovat i dalsi recenze, tak games.tiscali pujde do kytek :x

K F1 2010: ehm...grafika super, weather taky, omacka okolo taky.
    Beru, ze to je pro mainstream, ale jako...ta AI ? Co to jako je to neustale poletovani aut po temer cele siri drahy ? Jako by mel aim parkinsna a lita sem a tam s auty...to ma byt braneni jako ?

A jako coz tak moznost nastavit destukce auta ? To ze v litnu v maximalni rychlosti do bariery a upadne mi kridlo a tot vse..to je jako vtip ? To ma byt vyvazeni mezi hardcore hraci a vetsinou ? Se recenzent zblaznil ? I Colin mel 100x lepsi destukcni model...
  • Ať si každý říká, co chce. F1 2010 si hodnocení zaslouží. Osobně bych chtěl vidět hráče, co si to na první pokus dá na nejtěžší obtížnost. Body dolu určitě za chybějící safety car a za časomíru. Jinak jsem nad míru spokojen.
  • Moje chyba, neměl jsem od toho tolik čekat, před vydáním(ostatně jako vždy) kolem toho humbuk jako kráva, všude načančaný screeny a videa ze hry, který slibovaly vizuální orgie, ale skutek utek, realita vypadá jinak a rozhodně to neni tim, že muj herní komp zatim nedisponuje dX11, prostě zase ten jejich fujtajbl-grafickej engine, kdy je obraz jakoby schovanej v mlžnym oparu přes jakejsi barevnej filtr, fuj, nemam rád tyhle jejich "postprocess nebo blur efekty", nebo jak těm všem fujtajblům řikaj, ale co, někomu se to určitě bude líbit a viděl jsem už hnusněji graficky provedený hry :-| --- a co hra? tak třeba automatickej příjezd do boxů a výjezd zpět na trať je celkem LOL-trapárna, nou-koment, formule se řídí jako formulky z Trackmánie, vlastně ještě hůř, Kódemástrům se povedla arkáda na ho*no hratelná na klávesnici(myslim tim řízení auta), taky jsem si řikal, že na tuhle arkádičku je volantu škoda, ale kódemástří to tak zmastili, že se volant bude hodit, protože vás jinak při řízení na klávesnici čeká pouhé křečovité překonávání levelů, který s požitkem z řízení formule nemá nic společnýho, pokud z toho chtěli mít těžkej simulátor, neměli do hry vůbec dávat možnost hraní na klávesnici a při instalaci požadovat rovnou zapojení volantu xDDD - pokud tam možnost řízení auta na klávesnici je, předpokládá se, že se najde někdo, kdo to na klávesnici hrát bude, a tomu potom přeju hodně nervů a hbité prstíky, protože na rozšířené možnosti nastavení dogitálního ovládání zapomeňte, na to se kódemástří vys*ali, nic co znáte z RBR, GTR2, F1 Chall.99-02 nebo rFactor, což jsou dobrý simulátory, ale sočasně i taky přívětivější k hráčům bez volantu :-| ---už slyšim virtuální profíky, jak ohrnujou rypáček nad těmi, kteří hrajou závodní hry na klávesnici, ale věřte tomu, že i na klávesnici si to může člověk užít a kdyby ty hry neměly bejt hratelný i na klávesnici, neměly by to přece v nastavení ovládání, a z tohohle pohledu má u mě tahle F1*2010 velký mínus, arkáda má bejt přece jednoduchá, ale tahle arkáda je dřina, což ovšem nemusí být na škodu a celková hrací doba se tím prodlouží, ale pokud nechcete tuhle hru jen pokořit pro pocit, že jste jí pokořili a šlus-ende, ale chcete si řízení formule taky užít aniž byste si pořizovali drahej volant, jděte radši do rFactoru, existuje hafo módů s formulema, je z čeho vybírat a pokud je zkušenost s touhle F1*2010 vaší první zkušeností se závodním "simulátorem" a např. rFactor jste ještě nehráli, budete po řízení formule v F1*2010 překvapeni, jak příjemné a záživné může i na klávesnici řízení formule v rFactoru být :)))
    • Takže pokud to hraješ na PC tak už touhle dobou jsou na netu mody upravujici barevnou paletu a další. To že to chceš hrát na klávesnici je sice hezké ale bohužel to je hra kde se try voziky ovladají na volantu a proto nečekej že na klavesnici to bude nějaký zázrak. Na padu je to uplne jina liga a to nemluvim o volantu kde je zazitek už uplne jinde!

Automaticky vjezd a výjezd z boxu? Traparna? hhh, jen jsi nam ukazal že jsi hru ani ze 3% nehral protože tohle jde vypnou čtyřma kliknutima.

Srovnáváš tu F1 2010 s rFactorem, GTR2 a podobnyma simulatorama a to jen dokazuje, že tomu totalně nerozumíš protože F1 2010 si na simulator ani z daleka nehraje a samotni Coddis řekli že udělali hru tak aby pokryla co nejvice lidí.

Já myslím že recenze je možná kapánek růžová, ale napsaná dobře a s většinou souhlasím. To že to není simulátor a že se automobilove hry hrajou na volantu nebudu taky mluvit, protože tohle je myslím každému normálnímu jedinci taky jasné. F1 2010 pokryva jak arkadove hrace ktere hra dokaze vest za rucicku tak i ty co chcou nechat veskerou zodpovednost ve svych rukach. Ano neni to uplny zazrak a obtiznost se omezuje defakto jen na to trefit zatacku ve spravne rychlosti a nepridat moc plynu aby vas to neroztocilo ale i tak si to jde hlavne v MP poradne uzit.
      Do příštího ročníku mají určitě co napravovat v MP a u konzolí bych uvítal replay celeho zavodu! protože bez tohodle opravdu sampionat udelat nejde protoze neexistuje zadna kontrola. Jinak je hra suprovni a nemam s ní zadny problem.
      • už jen stručně: "módy" upravující vzhled tratí už mam, ale to neni problém *1* vadí mi hlavně špatně optimalizovaná grafika, která nejede PLYNULE ať je grafika nastavená jakkoliv, to že existuje mód, kterej mi na monitoru udělá ze hry do hněda-zamlžený hru ala omalovánky je sice hezký, ale tohle mě opravdu netrápí tak jako špatná plynulost *7* a to s tim škatulkováním SIM vs. ARKÁDA? okej, v pohodě, netvrdim, že je to simulátor, dokonce je mi celkem jedno, jak tomu kdo řiká, ale když už, tak arkáda se řiká přece hrám, který jdou ovládat (v případě racingovky) jednoduše i na klávesnici, takže F1-2010...... *1* *1*
  • Bohužel, tuhle recenzi psal člověk který má pramálo zkušeností se závody, podle toho je to taky napsaný! Napsat od dob Legend, ze nevysel dobrý F1 simulator na PC to je úlet. Co takhle f1 challenge 99-02, GP4 a to nepočítám Módy na tyto hry, které jsou samo o mnoho ještě lepší. Rfactor ani nezmiňuji. Pro mě vrchol RH2005! V F1 2010 je špatný jízdní model, snadno naleznete limit formule o zastávce v boxech ani nemluvím to je katastrofa! Jinak upřesním nečekal jsem od teto hry hardcore simulator, ale přesto mě zklamala.
  • Sakra, chci demo! Být mi patnáct, tak téhle recenzi sežeru každé slovíčko a běžím na nákup. Snad žádný odrostlejší hráč ale nemůže skočit na tuhle oslavnou ódu. Takže nezbývá než najít serioznější recenzi nebo "demo", když není demo *2*
  • Ty jo, sem jedinej komu prijde ten verdikt a hodnoceni uplne nahore jako naprosto pitome? :)
  • tak ja z te nove formule vubec nadseny nejsem,jediny co tam je dobry je grafika a to je tak asi vse,takovy detaily,ktery byly uz v grand prix 1 tam chybi,jako napr:chci vedet kolik mam ztratu na jezdce pred sebou nebo za sebou,nikde to tam neni,coz je hodne trapny,dale behem zavodu se nemuzete nikde podivat,jake je prubezne poradi celeho zavodu,vidite akorat,kdo jede pred vami,kdo za vami a kdo jede prvni,dalsi celkem trapna vec,ze chybi safety car a nejede se zahrivaci kolo ani nemluve,dale me pak stve,ze jedu na zavod ve 100% delce a ze 24 zavod dokonci vsichni,to uz je vrchol,jsem zklaman
  • Panebože, autora recenze byste měli OKAMŽITĚ VYHODIT, takhle vulgárně a neandrtálsky cool napsanou recenzi jsem ještě nečetl. A to jsem znal větší frajýrky, co recenzují hry. Copak se sluší nazývat slabší hráče sraby? Nadávat, kašlat na něco. Proboha, tiscali hodně hluboko klesla. Chápu, že tohle nejsou noviny, ale je to veřejný zpravodaj jako každý jiný, pro který musí platit striktní gramatická pravidla a zásady slušného vyjadřování. Tohodle neandrtálce pošlete psát na nějakej blog, na takový prestižní stránky nemá podle jeho vlastních slov "skill".
    • ostra reakce. ;) me by osobne nevadil ani ten cool styl, jako spis vlastni informace v textu. hra je pry uzasna a skvela, ale ze se diky demenci tratovych marsalu a slabe umele inteligenci oponentu pomalu neda hrat, to se tam nepise. a ze pry 8/10. to ty dojmy z minuleho tydne byly lepsi, tam to rekli naplno a hned. f1 2010 je navrch huj a vespod fuj
      • Dobře, nechtěl jsem komentovat obsah, protože názor na hru má každý jiný. Já bych osobně nad 7/10 nešel (i to je nadprůměr) - jelikož jsem již rok zamilovanej do simulátorů jako je rFactor, hry od SimBin, RBR, tak nehledám ani nic jiného. Módy tam jsou úžasný, navíc komunita, ve které jezdím, je NADsvětová. Tedy nepotřebuju žádný reportéry okolo, protože tam je to v podstatě samozřejmostí. Sám tam píšu články z RBR ligy, o vítězích, interview s jezdci. Mnohem lepší zážitek, než odpovídat virtuálně přednastavenými volbami. Případný zájem můžu reagovat odkazy.

hra je ale stejně zábavná - to je hlavní. Je navíc modding friendly. Již vyšlo desítky módů, který zvýší citlivost poškození. Sníží grip na reálnou hodnotu (to si hned musíte dávat pozor na plyn). Vyšly nové textury na reálnější skiny, zvuky, kamera. Pohled. Bohužel, nehodnotíme módy žejo. Říkám, tahle hra je supr, ale po čase, po pár patchech a až vyjdou ty nejdůležitější módy, který se taky musí vyladit - např. nová grafika osvětlení Monaca dělá hru srovnatelně koukatelnou s realitou. Taky můžu poskytnout odkazy na všechny tyhle mody. AI je jinak celkem stupidní, nechápu, jestli recenzent hrál na klávesnici nebo konzolovou verzi, kde je to těžší. Já mám G25, první víkend s Lotusem, všechno off, legendary AI, kvalifikace 1. skončil jsem 1. ... Mno jo, taky mám něco doježděnýho a tratě znám nazpaměť. Takže žádná zmínka o tom, že vám soupeři nic nedarujou mě nevytrhne - protože to není pravda, alespoň ne u PC. Ale Multiplayer je dokonalej! S přáteli je to neuvěřitelnej zážitek, kor s 25% větším poškozením. To si pak dáváte pozor.
        • Jen malé rýpnutí *3* Jak můžete vědět, jaká je reálná hodnota gripu? Ve fromuli 1 jste určitě nejel a v simulátorech, jaké mají týmy F1, zřejmě taky ne. Copak máte stejné ovládací prvky, jako mají piloti v reálu? Závodní hry i tzv. komerční simulátory se sice snaží přiblížit herní zážitek realitě, ale vždy bude na konci hráč se svým PC a volantem (jakékoliv značky). A ten s tím musí jezdit. Tipnu si, že samotné řízení auta v simulátoru typu rFactor (jak jsem psal jinde, znám a mám mód F1) je bez asistentů těžší než v reálu. V reálu totiž přicházejí ke slovu další faktory, jako teplo, přetížení, únava, nutnost nastavovat v průběhu závodu všechno možné, komunikace s týmem atd. Samotné řízení formule musí být pro pilota co nejsnadnější, aby se právě mohl věnovat už jenom piplání nastavení auta a co nejjemnějšímu dolaďování průjezdu tratí. A ne se stále prát se řízením... Ale jinak chápu vaše nadšení pro simulátory, taky mě to baví, jen ten čas chybí *3*
          • Prohlídní si na youtubu onboard záznamy s HUDem, ať vidíš, jak přidávají jezdci plyn při vjezdu do zatáček, apexu, výjezdu... Pak to porovnej s rFactorem (rfactor mody F1 jsou naprostá pakárna, narovinu ti řeknu, že mi tam přijde, jak kdybych jezdil po ledu.. samozřejmě jsou výjimky, ale např. FSONE 09 je nehratelný na některých tratích extrémě - tam je ztráta gripu obrovská, až nereálná) a porovnej to i s F1 - u rFactoru nemůžeš vyjet takřka pod plynem, u F1 2010 si můžeš dovolit plnej kotel.... Realita? Tak to nejde... a takhle já odvozuji, jak by se auto "mělo" chovat. Taky doporučuji od vývojářů Ferrari zahrát si Virtual Academy 2010...to je jízda s pravou formulí, a to si pak taky můžeš srovnat s realitou, F1 2010 a rFactorem... rozdíly najdeš a zjistíš, jak to doopravdy je ;)
        • Autor hrál na X360, tj. na klasickém joypadu, kde je alespoň analogový plyn a brzdy, nicméně beru, že na volantu musí být zážitek i feeling samotného řízení dost odlišný. Co se týče náročnosti, bral jsem ohled na mainstreamové publikum, kterému je podle mě ta hra určená především. Rýpnutí do indie simulátorů ve verdiktu, které může někoho popíchnout, je tam hlavně proto, že tahle hra se snaží vyvážit trochu serióznější přístup k ježdění (stačí vzpomenout na skoro arkádové F1 tituly na konzolích) a áčkový vizuál, který je dán zázemím velkého studia a vyspělým enginem. To je kombinace, jež byste v tomhle subžánru směrem zpátky hledali hodně dlouho.
          • "tahle hra se snaží vyvážit trochu serióznější přístup k ježdění ... a áčkový vizuál, který je dán zázemím velkého studia a vyspělým enginem. To je kombinace, jež byste v tomhle subžánru směrem zpátky hledali hodně dlouho..."
            Přesně tak - souhlas s autorem. O to přeci v této hře jde. U sim hardcore hráčů vzbudí podobný přístup ke ztvárnění hry vždy nářek, s tím se nedá nic dělat... A to simulátory mám rád, jen na ně člověk potřebuje spoustu času a slušné hw zázemí... A na úmorné pilování setupu pro daný okruh prostě většina hráčů nemá ani čas, ani chuť, ani zkušenosti. To je celé.
          • Je to offtopic, ale ten nick me zaujal.. Imf, jakoze TEN imf z moviezone? :) Takze pises i recenze na hry, nebo se mi to vsechno nejak pomotalo? *12*
            • A pokud si vybavuju, tak sem cetl, ze safety car a vsechny ostatni veci ktery chybi by se meli objevit v 2011 s tim ze to proste nestihli implementovat. Coz ale nemusi nutne znamenat, ze to nestihli schvalne, at se maji prave v roce 2011 cim prezentovat.
            • safety car a dalších nových věcí má být v F1 2011, když chtějí vydávat každý rok jako Fifa nebo NHL, nemužou dát všechno, jinak by jen aktulizovali soupisky a za dva tří roky by si to nekoupili
            • Nepomotalo. :) Jinak jsem nečekal, že se tu sejde tolik hardcore závodníků. K rFactor modům bych si to netroufl přirovnat ani náhodou, ale ten jízdní model mi připadá zábavný a zároveň je to výzva (pro některé podle ohlasů zjevně ne, ale mě chvilku trvalo, než jsem začal vršit pole position), což je věc za kterou jsem ochoten mhouřit oči. Třeba nad tím safety carem a absencí rozstřiku šampaňského.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit