Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím vas mam problem se hrou f1 2011 pro dva nejde mi to nastavit.prosim o radu
  • Ahoj koupil jeem si volant s pedaly ke hre formule 2011.Poradi mi prosim nekdo jak volant z kalibrovat a poradne nastavit.Mam volant Trustmaster T 80 pro PS3.
  • Wyder
    Osobně mi v aktuální verzi (X360) zatím nejvíce chybí nějaké komunitní funkce ve stylu Forzy. Rád bych si stáhnul setupy nejlepších jezdců, ale musím je ručně přepisovat jak blbec. Spousta lidí by určitě i ráda dělala na míru designy helem jezdců, případně i formulí (do multiplayeru by to myslím nevadilo, kdyžtak by si každý mohl nechat u sebe zobrazovat standardní polepy).

    Problémem je pak podle mě multiplayer, ne snad že by byl špatně udělán, ale pokud nemáte rozumné spolujezdce, kteří znají F1 a chtějí jezdit normálně (tedy, že mě například nepošlou do zdi, pokud vidí, že už jsem vedle nich, nebo že dodržují pravidla bránění pozice tj. 1 dovolená změna směru jízdy), tak se ze hry stává destrukční závod. První kolo a první zatáčka je prakticky vždy s bouračkou, protože se alespoň jeden idi*t vždy najde. Nejlepší by bylo asi jezdit s letmým startem, resp. za safety carem.

    Doteď jsem jinak odjezdil asi 40 hodin v F1 2010 a 2011 je rozhodně lepší, nicméně je to v zásadě pořád ta samá hra. Je až moc vidět, že si codies "něco nechávájí na příští ročník" (to je moje fabulace, ale zdá se mi to zřejmé), přičemž jsou bohužel limitováni nesmyslnou licenční politikou FOM (s mocipánem Berniem)... Snad se ale situace změní časem k lepšímu. Kdyby se například jako DLC dal dokoupit klasické okruhy (Nordschleife, Imola, starý Hockenheim atd.) a k nim přibyly i formule ze 70., 80. a 90. let, to by byla paráda.

    Jo a ještě jedna věc, není to sice asi moc aplikovatelné, ale v té hře prostě jezdci nemají svůj styl, jedou všichni stejně. Třeba takový Schumacher by vás zpravidla zavřel kde se dá, tady ale pouští jako kdokoliv jiný. Pod tlakem chybující Hamilton tady krouží s ledovým klidem. Zlepšovat je tedy určitě co...


    Btw. Jestli někdo jezdíte online na Xbox Live, tak se klidně ozvěte: WyderCZ
  • Ano, pouze na originál. Pokud na ní máš upgrade na 2012 tak se přepíše na 2011. Jinak v originálu funguje velmi dobře.
  • zdravim.Mám možná jenom hloupí dotaz jde ta čština do original hry F1 2011??? *3*
  • Hoši, radostná zpráva - čeština do F1 2011 je. Odkaz : http://www.ulozto.cz/xgt9Sj2/f1-2011-cestina-rar
  • prosim o radu nemuzu odinstalovat stayenou veryi f1 2011 protoye mi to pise chybu v installer package nevite nekdo co s tim
  • Dle info od Codemasters vyjde F1 2012 v říjnu letošního roku. Tuším že asi ne jako update ale jako nová hra.
  • Čau. Chci se zeptat, jestli letos Codemasters makají na F1 2012 nebo už si máme vystačit pouze s těma updatama?
  • Už jsem na to přišel, když jsem to nahrál na novou hru tak se to nepřepsalo. Tak jsem nahrál hru znova, dal tam update sezony 2012 ze stránek http://www.racedepartment.com/content.php od "MrPibss" a to Mod 2.0 poté upgrade 2.0 a 3.0 a upgrade 3.0. To nahraješ, jezdci se přepíšou v pohodě tak jak to má být a poté nahraješ z německých stránek 1,2 - 1,5 - 1,8 a 2.0 a vše je super tak jako v letošní sezoně. Pak již nahrávám z německých stránek doplnky na sezonu 2012. Trochu komplikované ale super výsledek.
  • Stáhni si IOBIT Uninstaller a přes něj to vyčistíš komplet. *3*
  • Mám problém prosím pradte mi nejde mi odinstalovat F1 2011 udpating component registration potom mi to zahlásí chybu a odinstalování se zruší dík za odpověď
  • Ahoj, chtěl bych aktualizovat všechny tratě, když to chci nahrát, chce to serial number. Poradíš mi jak na to? Je to jenom u některých aktualizací.
  • Ještě dodatek, já mám hodně aktualizací sezony 2012 stažených ze stránek http://www.racedepartment.com/content.php , podívej se na ně v sekci F1 2011 mod. Tam mají také dobré věci. např. pneu suché Zero a mokré Cinturato tak jak to má být.
  • Ahoj,
    já jsem vynechal v. 1.0 a začal jsem 1.5 a 1.8 a vše v pořádku i jezdci, včetně garáží. Tu v. 1.0 jsem vynechal protože jsem nevěděl jak vygenerovat seriové číslo které to na mě chtělo i když mám originálku.Ty další v, už bez problému.Pak jsem dohrál nová auta, tratě, rozlišení HD a je to super.
  • ahoj, super, jen problem ze se mi neprepsali jezdci, u lotusu porad petrov atd. . Jezdce mam jmena z 2011.patche jsem nahodil vsechny - 1.0 , 1.2 , 1.5 , 1.8 .
    Nevite co s tim ? diky
  • Ahoj, velice dobré stránky pro update hry F1 2011 na sezonu F1 2012 jsou na odkazu : http://www.f1pole.de/. Auta , tratě, pneu, grafika - super!!!! *3* *16*
  • jo tady jí máš sice malé chybky ale jinak to jde http://www.ulozto.cz/xUDxJYk/language-eng-lng soubor dej kopírovat a nahradit do složky Langue ve hře,
  • Zkus v nastavení grafiky zvýšit rozlišení jezdce. Třeba to pomůže.Jinak pokud něco nahrávám, mám udělanou složku kde si původní soubory hry zálohuji. Pokud je pak nějaký problém tak to vrátím do původního stavu a zkouším dál.Většina stahovaných upgrade jsou v HD rozlišení, musíš dávat pozor. Funguje mi zatím vše bez problémů, včera jsem stahoval přilbu Alonsa 2012 a v pohodě.A pokud stahuješ jako já z niže mnou uvedených stránek tak pokud je problém, napíšu tomu kdo tam ten mod dal a také vždy poradí. Přeji příjemný zážitek ze hry. *3*
  • Prosim poradí někdo, hra mi jela uplne v poho, ale pak sem si menil prilbu a jak sem si pak zapnul zavod tak se mi objevila jenom formule bez jezdce. Zkousel sem vsechny ostatni prilby a porad nic. Nevíte někdo co s tim?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit