Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no uz uběhla dlouhá doba od vyjití hry F1 2011 tak neví někdo kde bych ji mohl najít? každá rada my pomůže.
    může odepsat sem pro všechny nebo na můj E-mail
    t.wiligh.t@seznam.cz
    děkuji za každou odpověď
  • Dobré vychytávky a update sezony 2012 najdete na http://www.racedepartment.com/content.php
    v sekci -forums-F 2011 The Game- F1 Mods
    Stačí se jen přihlásit a formule jsou úplně něco jiného. Perfektní doplňky, světla, gumy, jezdci auta..atd.No prostě super.
    *3*
  • http://play-for-m0ney.717.cz/
  • Dobrý den našel sem nejlepší ČeskoSlovenskej server pro hru Live For Speed ,můžete si tam zahrát zadarmo,dokonce mají ten server upravenej různé hodnosti,body,statistiky atd... je to vážně super,jezdí tam dobrá parta Čechů a Slováků ,dokonce tam pořádaj demo ligy v LFS,zde vám přikladám odkaz podívejte se www.lfszacler.websnadno.cz *3* *3* *3*
  • Ideální je naučit se anglicky :)
  • Ahoj,
    poradil by někdo jak nastavit volant Logitech Momo Racing ve hře F1 2011?
  • Pan_Klobouk
    Taky ne, multiplayer mezi platformami je spis vyjimecny. Maximalne se sejit a zahrat si proti sobe diky split-screenu. Nebo holt mit danou hru pro stejnou platformu.
  • a kdybych měl hru přes xbox 360 tak by to šlo?
  • potřebuji češtinu do f1 2011 kde ji sehnat???
  • Pan_Klobouk
    Vime, tohle nejde.
  • Nevíte jak hrát s kamarádem přes net F1 2011, když on má PS3 a já mám hru na PC.
    ZA jakoukoli odpověd předem díky
  • Kdy by mohla být čeština hotová?? *1*
  • podívej se do nastavení na klávesnici je to tlačítko W a KERS je Q. DRS však nefuguje vždy. *1*
  • Zdravím Vás přátelé, pracuji na překladu hry F1 2011, který chystám uvolnit veškerým fanouškum, ale znáte to, jak to býva s časem... Obracím se na vás, protože není čas na dlouhé testování a potřeboval bych poskytnout k dolazení veškerých prvku "SAVE" v kterém je zajeta alespoň jedna celá sezóna!!! Pro toho PRVNÍHO, kdo mi SAVE poskytne uvolním okamžitě ještě nedodělaný překlad a bude automaticky úplně první, kdo V.I.P češtinu obdrží!!!
    Děkuji Vám za pozornost.

SAVE zašlete na Toyger@centrum.cz
  • Jenom sem se chtěl zeptat, jak si mužu nastavit sytém DRS? *3*
  • F1 2012 JEŠTĚ ANI NEVYŠLA,snad a jestli myslíš F1 2011,TAK OFIKO NENÍ...
  • Zdar lidi prosím nevíte někdo o češtině do F1 2012?Moc bych ji potřeboval.Jet-li vůbec bude.Díky za odpověď. romida@tiscali.cz *3*
  • Netuší někdo jak nastavit na ps3, abych mohl řídit šipkama..... při každým pokusu mi to vyhazuje nějakou hlášku, že je to chyba a mám to znova přenastavit
  • Dobré vychytávky, doplňky, patche,úpravy pro hru F1 2011 najdete na http://www.racedepartment.com/content.php
    Stačí se zaregistrovat a pak již jen užívat různých změn pro tuto hru. Mxslím že je to dobré. *14*
  • Ahoj, v čem se taková čeština vytváří? Nějaký soubor, kde překládáš jazyk? Díky za radu. Napiš kdyžtak na mail Krivus@seznam.cz. Díky. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit