-
Je možno někde stáhnout návod k obsluze v češtině?
-
jj, od středy je staženo na Steamu a čeká se jen až půjde spustit. Dneska večer prověřím jestli recenze nelhala, věřím že ne....
-
Netuší někdo jak nastavit na ps3, abych mohl řídit šipkama..... při každým pokusu mi to vyhazuje nějakou hlášku, že je to chyba a mám to znova přenastavit
-
preco na steame je F1 2011 a F1 2010 nie a mi pise This item is currently unavailable in your region. tak ked uz tam predavaju F1 tak mozu zrovna obe nie ? starsia 2010 by bola aspon rychlejsie na dajakej steamovskej super zlave. a skoda ze blokovane mam aj Dirt 3 a pritom Dirt 2 mam tam uz davno kupeny ..ja ich proste nechapem.
-
-
No to asi bude opravdu tvym regionem nebo zpusobem jakym se pripojujes k netu. Ja mam na steamu k dispozici jak obe F1 (ta 2010 byla v 50% sleve nedavno) tak i vsechny Dirty :-)
-
-
třeba to maj jen rozdělený na regiony a čechy jim spadaj na mapce do střerdní evropy a slovaci do vychodu
-
-
no ta hra nebola pre slovensko lebo Games for windows live nepodporuje slovensky region, tak sa divim ze preco F1 2011 uz tam je vidno :) neviem o tom ze by bola podpora u GFWL u nas...
treba si zalozit zahranicne konto a tak hrat stale..:)
-
-
-
-
máte někdo k tomu logitech g25? je ta buď tak debilně udělaný forcefeedback nebo nevím, zkoušel sem už nastavit všechno ale i tak se to nedá moc hrát, absolutně na dvě věci. kdyžtak poraďte dík
-
-
Skús si nainštalovať software od Logitechu (logitech gaming suite) tam si nastavíš oveľa viac vecí ako vo väčšine hier, aj ohľadne Force Feedback-u. Mám F1 2010 a tiež som to musel kus ladiť. F1 2011 som zatiaľ iba raz spustil (ešte chcem dojazdiť sezonu v F1 2010 *3* ). Na 2011-ku sa moc teším, jazdný model je značne zdokonalený.
-
že by šíleně nastavená deadzone? doporučuju tak 3% max...
-
-
deadzony mám všude na nule, Dirt mi šel uplně luxusně, jeden z nejlepších forcefeedback na ten volant, trochu problém sem měl u F1 2010, ale stačilo v nastavení vybrat místo logitech g25 nastavení custom a už se to dalo hrát bez problému, ale v těch nových ani houba, je to smutné
-
-
co jsem vypozoroval v jiných diskuzích (F12011 zatím nemám) tak narozdíl od F12010, kde bylo "linearity" defaultně na 50%, se musí v F12011 nastavit na 0% (což znamená 100% linear)
více zde:
http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=25289908&postcount=5
F12011 by dle všech možných ohlasů měla mít i více propracovaný FFB (cítitelnější utřžení zadku, kdy to už nepůsobí tak naskriptovaně) Kopírovat nastavení FFB a volantu z F12010 bych určitě nedoporučoval....
-
-
-
ja mam Logitech Driving Force GT a to iste , musim najst nejake nastavenie volantu, lebo takto lepsie aj na klavesnici zahram :D
-
-
tak sem to vyřešil přepsáním nového forcefeedbacku tím z formulí 2010 a je to už fklidu :D
-
já se takhle snažil marně nastavit do hratelné podoby na Driving Force GT Dirt 3, nakonec sem se na to vykašlal, bezpředmětný, takový nesmysly, co to dělalo, to sem jakživ za volantem auta neviděl...todle je stejnej engine, tak bych se nedivil, kdyby to dělalo stejný hovadiny
-
-
-
Vie tu niekto ako sa dá korektne spraviť t tréningu R&D v F1 2011. Čas ktorý máte dosiahnúť treba spraviť až 6 kole alebo sa môže dosiahnúť aj skôr. Lebo vždy pred VC na info panely na začiatku červené X. A neviem ako dosiahnúť 3 zelené fajky, že som splnil úlohy dané na VC.
-
velike zklamani z coop modu kvuli kteremu sem se na tuhle hru tesil. split screen je sice i na pc ale jde jezdit jen zavody. zadne boxy nebo kvalifikace.
-
Dobrý den našel sem nejlepší ČeskoSlovenskej server pro hru Live For Speed ,můžete si tam zahrát zadarmo,dokonce mají ten server upravenej různé hodnosti,body,statistiky atd... je to vážně super,jezdí tam dobrá parta Čechů a Slováků ,dokonce tam pořádaj demo ligy v LFS,zde vám přikladám odkaz podívejte se www.lfszacler.websnadno.cz *3* *3* *3*
-
http://play-for-m0ney.717.cz/
-
Nevíte jak hrát s kamarádem přes net F1 2011, když on má PS3 a já mám hru na PC.
ZA jakoukoli odpověd předem díky -
-
Vime, tohle nejde.
-
-
a kdybych měl hru přes xbox 360 tak by to šlo?
-
-
Taky ne, multiplayer mezi platformami je spis vyjimecny. Maximalne se sejit a zahrat si proti sobe diky split-screenu. Nebo holt mit danou hru pro stejnou platformu.
-
-
-