-
Mám poněkud rozpaky ze hry. Rozjedu závod za krásného slunečného počasí, po pár kolech mi v rádiu řeknou že za několik minut přijde heavy rain. Když však přijedu do boxů( už za lehkého deště) přezujou mě na druhé "suché" gumy. Přijedu do boxů znova a přezujou mě na přechodné. Teprve až při TŘETÍ zastávce v boxech konečně dostanu gumy do mokra. Dá se to nějak ovlivnit nebo je to takhle dementně udělané?
-
Dá se u týhle hry vůbec změnit ovládání na klávesnici?
Jestli ano tak jak? -
No a ještě… pokud vám hry od Codemasters (především ty z F1 série) tak vadí a radši hrajete jiné, nebylo by lepší, kdyby Games dalo další tituly na recenzi někomu, kdo k sérii od počátku nepřistupuje s odporem v naprosté nedočkavosti, až si v recenzi kopne do špatné hry aniž by si ji pořádně zahrál?
Fakt by mě zajímal čas strávený ve hře před tím, než se autor pustil do recenze. Tipoval bych tak hodinu, což není ani délka jednoho celého závodu. -
S některými body se rozhodně dá souhlasit. Docela smutné je, že hra přes nepříliš velké grafické zlepšení stejně běží daleko hůře než starší díly. Recenze se mi ale nelíbí v tom ohledu, že autoři by si zasloužili větší pochvalu za daleko, a to opravdu daleko lepší umělou inteligenci. V článku je to zmíněno jen tak úplně mimochodem, přitom jádro singleplayer závodění je lepší než kdy předtím - jen škoda, že Codies to zazdili absencí skutečné kariéry, tam už zase s recenzí souhlasím.
A ať se na mě autor nezlobí, ale coop multiplayer ve hře existuje a funguje - a ty různé "historické scénáře" byly neuvěřitelný gimmick, v podstatě jen převlečené pět-deset kol dlouhé závody s tím, že místo na startu se objevíte někde v půlce trati. O ničem jiném tyhle módy nebyly, tak to ať mi pan autor netvrdí, že je pro hru nějaká zásadní ztráta hodnoty, kterou hra přináší.
Některé pointy v recenzi jsou v pořádku, ale celkově mám z toho dojem, že pan redaktor si prostě jen prošel to menu, dal si time trial, jeden závod a šel zuřivě psát jak to Codemasters podělali. Nic ve zlém. -
Pomůže mi Někdo formule mi pořád zataci. Doleva. Na volantu i na klávesnici. Dik
-
Může mi někdo poradit. Pořád mi formule zastaví. Volant mám zkalibrovat.
-
PS4 ftw
-
Zdravim. Jen se zeptam má už F1 2015 3 tréninky? A jakou konzoli doporučujete ps4 nebo Xbox one? Chystam se koupit,ale nevím jakou. Díky za odpověď.
-
bugy tam jsou, ale ukaz mi hru na stejne urovni hratelnosti grafikou a moznostma...
a ted od patche z minuleho tydne to bezi super uz i na xboxu . mam jak pc tak xbox one verzi a thrustmaster tx k tomu .
jedina hra co by mohla byt lepsi jak PC je motorsport 6. F1 super ai dobra grafika ale to radsi dam ty PC... -
Nechci byt nevrly na recenzenta F12015 ale je videt ze o tom vi uplne kulove nezlobte se na me. Hraju F1 od Codies od 2010 a novy dil na nextgen je co se fyziky nasteveni aut, take umela inteligence na vyssich levelech je uplne jinde a bojuji svama kazdy cm trate nevzdavaji souboje proste fajn! Ta hre je delana pro fanousky toho sportu tak pokud F1 neni po chuti at si jde recenzovat neco co ho bavi!! I multiplayer na Xone nemam problem takze asi tak
-
tyjo tak tohle by clovek ktery opravdu hral LFS nemohl napsat :D davat to prakticky do skatulky s NFS :)
-
na jednu stranu.. mas pravdu.. ze gamepad je spis pro konzolaky s arkadama.. na druhou stranu je to analog a to je lepsi nez klavesnice.. takze ve vysledku vlastne chudej hrac :D
-
LV426 zase kecá pitomosti protože má mindrák z konzolí...
-
Tak tomu já simulátor neříkám. Je to sice relativně realistická hra, ale garantuju, že k kódu není jediný kousek skutečně fyziky. Takže se tam nic nesimuluje.
-
Mensell? Toho neznam. Nemyslis ty Nigela Mansella?
-
PS: Nemam nic proti recenzim na strilecky a ruzny akcni hry, tam at si to recenzuje kdo chce, ale muj nazor je ten, ze sporty a zavody by fakt mel recenzovat nekdo, kdo je do toho hodne zasvecenej....Nerikam, ze jsem nejakej expert, to vubec. Kariera mi nechybi, chybi mi online COOP, za to strhavam bod, dalsi bod za zatim polohotovej multak a podleni bod za maly nedostatky okolo
-
Proc to neni v recenzi? mozna by to tam bylo, kdyby to psal nekdo, kdo formulim a celkove motorsportu opradvu rozumi a nekdo, kdo tomu venoval opravdu hodne casu. Je smutne, ze pak takovi lide ovlivnuji prodeje her tim, ze presne nevi, jestli je nejaky prvek ve hre vubec spravne nebo ne. Kdyz jsem koukal na jeden stream, kde novou F1 jezdil recenzent, ktery hru recenzuje na jinem webu, tak mi bylo do place. Lidi ve streamu se ho ptali co a jak ve formuli je a neni a tolik kravin za pul hodiny jsem slysel naposled na TV Nova.
To je jakobych ja recenzoval americekj fotbal. Videl jsem par zapasu v televizi, ale to je vsechno, tusim, jak se to hraje, ale hru bych v zivote nerecenzoval. Formule sleduju 11 let kazdej den jako magor, tak to je o necem jinym, myslim, ze muzu tvrdit, ze vim, co a jak tam chodi, tak pak muzu soudit. -
Já jsem v tu dobu ještě byl vzhůru hehe... jinak to se musí fakt každému vysvětlovat, vidím číslo, styl psaní (4/10) a formule jsou jen jedny... kritika je na místě? tak možná příště a lépe. *4*
-
Bugy co jsi popsal, řeší poslední patch 2.5 (pneumatiky, tlaky v pneu, kameru, plný lobby). Nevím teda jak s tou kalibrací volantu, s tím jsem na PC neměl problém. Nevím, kdy to hodlaj vypustit na konzole. Tušm, že jsem četl, že to spojí ještě s nějakými dalšími úpravami, vzhledem k tomu, jak dlouho trvá ten schvalovací proces u konzolí a vydaj to až jako kumulativní patch 3.0. Takže nezbývá než vydržet :)
-
Ale jo stema tymam mas pravdu a s Ferrari a jeho dominanci taky, ikdyz dost mel na tom podil Michael Schumacher pro me legenda cislo 1.
Ale uz to proste nema ten naboj, mozna neni v F1 jezdec ktere ma poradny charisma a styl jizdy jajko Schumacher nebo i zminene Hakkinen.
Spis si ale myslim ze F1 je momentalne fakt mrtva, vzdyt pri jakym jinym zavode slysi jezdec do sluchatek nezavod, setri palivo.
Jinak pamatny momenty, Hakkinen brecici ve kru, titul netitul Massy, a posledni kolo ve SPA souboj Raikkonen Hamilton,