Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle hra a serie je stejne mrtva jako skutecna Formule 1.
    Ale jedno si neodpustim, R.I.P. Jules
    • skutecna formule zije.. jen vam se zda ze ne.. protoze si ji pletete s DTM nebo nevim s cim..
  • Strasne sa mi paci, aok autori (nielen tito) hovoria o svojej hre, ako o vyplnovacke, kroku vedla, spatnom vyvoji atd... ale az po tom, ako je hra uz davno vonku a oznamuju hru novu. Do tej doby sa ale samozrejme jednalo o najlpsiu hru serie. Boze to su take sracky, ze uz to nemozem ani citat!
    • rika se tomu marketing, mozna si to uz slisel...
      • Zrzzek
        nesl(i)šel
        • hele, nesmej se memu sislani!
  • up_er
    todle se ted prodava nejvic v anglii a Rory McIlroy PGA Tour...obe dve hry stojej podle vseho zahovno...ty lidi fakt koupi vsechno co ma dobrou reklamu...co se to deje se svetem?
    • ty prodeje jsou na PC nebo na konzolich? predpokladam, ze na tom druhem.. jeeee krabicka formulky.. suk do kosiku v supermarketu..
      • jasne ze na konzolich, na pc takovek sh1t nikdo nekupuje, prodalo to s odrenejma usima 30k kusu a do toho neni zapocitanej refund, co dali lidi na steamu
        • del0
          Tohle je jedna z těch "mnoha" her, kterýma argumentují lidi typu Joudásek, když tvrdí, že "na PS4 ale vychází spousta her a je tam co hrát". Ano je, ale sh*t a ještě multiplatformní. Ale proč si kvůli tomu nekoupit konzoli, že jo. *15*
    • nic, tak svet funguje odjakziva...bohuzel
      • Keyz
        Jj. Vždy chytřejší vydělávali na hloupějších.
        Dnes to je pomocí reklamy, která má nabudit nějaký dojem a to se daří.
  • Aha, takže jsme 12 let pořád na tom stejném: Grand Prix 4 nebo F1 99-02?
  • Radkaa
    Závodní hry mám ráda a jezdila jsem 2014. Na letošním ročníku se mi líbilo to televizní podání komentářem a scénami, ale bez kariéry a dokonce bezpečnostního vozu to nedává smysl... *13*
    Mimochodem pro víc realistické závody by měl být F1 mod do Asseto Corsa - nemám odzkoušeno, nevlastním to.
    • No nebo rovnou pořídit Game Stock Car, tam jsou formule od starých po nové a nejen to. Mimochodem teď běží sbírka na vývoj nového obsahu a funkcí. https://www.indiegogo.com/projects/reiza-simracing-bonanza#/story
  • Od května co vyšly Project CARS na PS4 nehraju skoro nic jinyho nez prave PC a ted i F1.

K hodnoceni F1cek. Hra si 7cku zaslouzi, mam ve F1 od codemasters od roku 2010 nahrano pres 1000 hodin, takze hry od nich duverne znam. Multiplayer je rozbitej, obcas opravdu nevidite hrace tam, kde jsou a to nemluvim o typu lagu, ale o tom, ze ho vidite na druhym konci okruhu. Obcas to taky hodi parc ferme jeste predtim, nez vyjedete do kvalifikace, coz je moc brzo. volanty se potykaji se slabym force feedbackem, coz je ale uz klasika od codemasters. Ale jinak ta hra proste fungujue, jak ma, tedy abych to upresnil, zadne dalsi kraviny ve hre jsem nenasel.

Project CARS vypadaji na venek paradne, jizdni model dobrej, ale ta hra nefunguje. mluvim o multiplayeru, kde mam okolo 150 hodin a asi 4x do tydne jezdime ve full lobby, s kamosema a ani jeden zavod nebyl bez bugu. Jen abych vypsal par bugu, tak pri zastavce v boxech si to dava tlaky v pneumatikach jaky chce, obcas se objevi neviditelna zed primo uprostred trati, po pripojeni do lobby a vyjeti na trat nejdou menit pohledy, u aut, ktere maji jen jeden typ pneumatik se hra rozhodne dat pri zastavce uplne jine gumy, takze se automaticky prehreji na 149 stupnu a nejde s nimi jet, volnaty jsou nekdy uplne zblbnute a je potreba je xkrat kalibrovat nez se aspon trochu vzpamatuji, pak kdyz jedete, tak to najednou ve volantu zavibruje a force feedback je ta tam.......A nejhorsi je, ze kazdym patchem je to jen a jen horsi. Jedine, co v multiplayeru jaks taks funguje, jsou aut GT3, GT4 a LMP. Tam aspon funguji ty pneumatiky spravne. Ale jinak je to silene frustrujici, xkrat se odpojovat kvuli tomu, ze vam nejde zmenit pohled kamery a pak kdyz uz to funguje, tak zjistite, ze nejde force feedback.

Mam pocit, ze F1 jako celek funguje lip a ma rozhodne mene problemu, ktere je potreba resit. Ted mluvim o konzolovych verzich nevim presne, jak je na tom pc
    • bugy tam jsou, ale ukaz mi hru na stejne urovni hratelnosti grafikou a moznostma...
      a ted od patche z minuleho tydne to bezi super uz i na xboxu . mam jak pc tak xbox one verzi a thrustmaster tx k tomu .
      jedina hra co by mohla byt lepsi jak PC je motorsport 6. F1 super ai dobra grafika ale to radsi dam ty PC...
    • Bugy co jsi popsal, řeší poslední patch 2.5 (pneumatiky, tlaky v pneu, kameru, plný lobby). Nevím teda jak s tou kalibrací volantu, s tím jsem na PC neměl problém. Nevím, kdy to hodlaj vypustit na konzole. Tušm, že jsem četl, že to spojí ještě s nějakými dalšími úpravami, vzhledem k tomu, jak dlouho trvá ten schvalovací proces u konzolí a vydaj to až jako kumulativní patch 3.0. Takže nezbývá než vydržet :)
    • Proč tohle není v recenzi, to co píšeš ohledně volantu, ohledne parc ferme. Prostě tahle recenze je o ničem.
      • Proc to neni v recenzi? mozna by to tam bylo, kdyby to psal nekdo, kdo formulim a celkove motorsportu opradvu rozumi a nekdo, kdo tomu venoval opravdu hodne casu. Je smutne, ze pak takovi lide ovlivnuji prodeje her tim, ze presne nevi, jestli je nejaky prvek ve hre vubec spravne nebo ne. Kdyz jsem koukal na jeden stream, kde novou F1 jezdil recenzent, ktery hru recenzuje na jinem webu, tak mi bylo do place. Lidi ve streamu se ho ptali co a jak ve formuli je a neni a tolik kravin za pul hodiny jsem slysel naposled na TV Nova.

To je jakobych ja recenzoval americekj fotbal. Videl jsem par zapasu v televizi, ale to je vsechno, tusim, jak se to hraje, ale hru bych v zivote nerecenzoval. Formule sleduju 11 let kazdej den jako magor, tak to je o necem jinym, myslim, ze muzu tvrdit, ze vim, co a jak tam chodi, tak pak muzu soudit.
        • PS: Nemam nic proti recenzim na strilecky a ruzny akcni hry, tam at si to recenzuje kdo chce, ale muj nazor je ten, ze sporty a zavody by fakt mel recenzovat nekdo, kdo je do toho hodne zasvecenej....Nerikam, ze jsem nejakej expert, to vubec. Kariera mi nechybi, chybi mi online COOP, za to strhavam bod, dalsi bod za zatim polohotovej multak a podleni bod za maly nedostatky okolo
  • LV426 zase kecá pitomosti protože má mindrák z konzolí...
  • Upřímě ten jízdní model mě dost zklamal. To už si radši zajezdim s Formulí A v Project CARS.
  • meli by zkusit restart serie- treba neco jako nocni zavody a tuning :)
  • V momentě, kdy se z textu dozvím, že závodní simlulátor "recenzuje" někdo na gamepadu, přestávám číst a plynule přecházím na nějaký jiný server.
    • na jednu stranu.. mas pravdu.. ze gamepad je spis pro konzolaky s arkadama.. na druhou stranu je to analog a to je lepsi nez klavesnice.. takze ve vysledku vlastne chudej hrac :D
    • F1 od Codies nikdy simulátorem nebyly a neměly být. Myslím, že gamepad u této hry není žádný průšvih, většina hráčů to sním bude hrát.
      • na gamepadu se hrat jakakakoli zavodni hra. I LFS, rFactor a dalsi. F1 2015 mozna nema tak siroke nastaveni a pri jizde se nepocita s tolika fakoty, jako u jinych her, ale je to SIMULATOR. Po vypnuti veskerych pomocniku to ma do jakehokoli NFS opravdu daleko, aby se tomu dalo rikat arkada.
        • tyjo tak tohle by clovek ktery opravdu hral LFS nemohl napsat :D davat to prakticky do skatulky s NFS :)
        • Tak tomu já simulátor neříkám. Je to sice relativně realistická hra, ale garantuju, že k kódu není jediný kousek skutečně fyziky. Takže se tam nic nesimuluje.
    • aaaaaaa dalsi chytrak *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit