-
Opravdový znalec formulí to se hned cení *3* a je vidět že recenzent co je závodník tělem i duší ví jak hodnotit. *4*
-
-
No ja bych prave rekl, ze recenzent zavodnik telem a dusi neni ani nahodou. On napise, ze nova F1 je co se pocitu z jizdy a zavodeni lepsi, nez lonsky rocnik, ale jsou pro neho daleko zasadnejsi ty male tresnicky na dortu, ktere v tomto rocniku chybi. Zavodnik telem i dusi by podle me naopak ocenil primarne ten jizdni model, chovani AI a pocit z jizdy. Zatim jsem letosni rocnik nehral, ale recenze me docela potesila, protoze prave to, co zavodnika ma potesit nejvice je opet o nejaky ten kus dal a novy engine evidentne hre prospel.
-
-
Doporučuji ti přečíst si můj komentář ještě jednou, kouknout na mínusy a plusy... a nějak to přemítnout v hlavě. Dneska byl den opaků ne? *4*
-
-
Ironie? Pokud ano, tak jsem to po ranu asi uplne nepobral.
-
-
Já jsem v tu dobu ještě byl vzhůru hehe... jinak to se musí fakt každému vysvětlovat, vidím číslo, styl psaní (4/10) a formule jsou jen jedny... kritika je na místě? tak možná příště a lépe. *4*
-
-
-
-
-
Mě připadá nová F1 v poho. Je to posunuto zase o krůček dále. Al závodníků je lepší, penalizace a tresty spravedlivější, noční závody dechberoucí, grafika kompletně přepracovaná, odstraněn zbytečný režim kariéry, který už v loňské sezóně nikdo nehrál (a to i když umožňoval své zkrácení jedné sezóny). Škoda jen s tím MP, který prozatím zlobí a frustruje svojí nestabilitou. Myslím, že skuteční fandové závodění jsou spokojení. Za mě fakt pohoda :-)
-
-
je skoda, ze ten MP hapruje snad na zacatku kazdeho rocniku *9*
-
-
Ještě že tu máme docela výživný DiRT Rally. Sice to má svoje mouchy, ale zábavnost a trvanlivost je o sto levelů vejš. A to to je early access.
-
-
Jj, v Dirt jsou ty formule skvěle zpracovaný *1*
-
-
Chapu, ze recenze bude vzdy subjektivni, ale tady mi to prijde jako extrem. Jenom proto, ze se autorovi nelibili nejake svetelne efekty je grafika podprumerna? Stacil si vsimnout detailu vozu, okoli atd?
Stejne tak autor 2-3x v recenzi zminuje, ze co se jizdniho modelu, AI, pocitu z jizdy apod. tyce, tak je to lepsi nez loni, ale hru srazil tim, ze tam nejsou nejake pitoma kariera sam za sebe jako by to nebylo jedno a potom par tresnicek na dortu. A to je pro nej daleko zasadnejsi, nez samotne zavodeni. Jako pardon, ale to je neco podobneho, jako by autor dal Battelfidu 4/10 proto, ze je tam malo typu neprustrelnych vest a granatu a nikoli proto, ze se to blbe hraje. *8* -
Ak je jizdni model super ako moze mat tato hra hodnotenie 4 - aj u Project Cars je dobre len zavodenie a kariera stoji za prd. Ak su zavody zabava nezasluzi si to tak nizke hodnotenie.
-
Pomůže mi Někdo formule mi pořád zataci. Doleva. Na volantu i na klávesnici. Dik
-
Hoj všem. Mám odehráno cca 30 hodin a na tratích Sepang (při výjezdu ze zatáčky 2) a v Hungaroring (myslím v zatáčce 8 a 9) rapidně poklesne frame-rate tak, že formule nejde udržet v ideální dráze... V Albert Parku byl pokles frame-rate v depu, ale na trati nic... Ostatní tratě jsem ještě nejel.
Hraju na PS4 a zajímá mě jestli má někdo podobný problém, byť i na jiné platformě... ?
Občas se probudí větrák v PS4, ale být to přehříváním, tak se to neděje pravidelně ve stejných bodech tratě...
Na webu, jsem už našel zahraniční fóra kde toto řeší...
Nevíte jestli vyjde PATCH ?
Jinak by hra byla super, hlavně proto, že na PS4 jiné formule nejsou a zkrátka formule jedna je jen jedna :-)
Z koupí bych počkal, zda vydají PATCH, protože tyhle poklesy frame-ratu dost polezou na nervy... -
-
Kup si PC a pc verzi dané hry a pohraj si s nastavením.
-
Nechcem vobec rypat, ale neda mi to. Pretoze tu je krasne vidiet, ako maju konzole uplne bezne problem s plynulostou a ako vsetci hrdo hlasaju, ze si mame kupit konzolu, aby sme nemuseli riesit, ako nam to vobec pobezi na tom nasom PC. Opak je totiz pravdou vazeni a paradoxom je, ze na PC si to do plynulej podoby dokazes upravit s casti aj sam behom par sekund, na konzolach holt smola. Tym samozrejme na nic a na nikoho neutocim, len poukazujem na to, ako to vlastne v skutocnosti je a ako uz aj pri konzolach kaslu na nejaku kvalitu a ze Vas nezachrani ani zastresenie takych korporacii, akou je trebars Sony. Osobne som ale na PC nehral hru, kde by mi framerate klesal na nehratelnu podobu ani nepamatam. Ked uz klesol tak,ze sa to mne osobne nepacilo (nie, ze to bolo nehratelne), tak som niekde ubral a plynule hral dalej. To by som si pri konzolach dovolit nemohol.
-
-