Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic
    Škoda, chtěl jsem to koupit. Možná příští rok.
  • up_er
    todle se ted prodava nejvic v anglii a Rory McIlroy PGA Tour...obe dve hry stojej podle vseho zahovno...ty lidi fakt koupi vsechno co ma dobrou reklamu...co se to deje se svetem?
    • ty prodeje jsou na PC nebo na konzolich? predpokladam, ze na tom druhem.. jeeee krabicka formulky.. suk do kosiku v supermarketu..
      • jasne ze na konzolich, na pc takovek sh1t nikdo nekupuje, prodalo to s odrenejma usima 30k kusu a do toho neni zapocitanej refund, co dali lidi na steamu
        • del0
          Tohle je jedna z těch "mnoha" her, kterýma argumentují lidi typu Joudásek, když tvrdí, že "na PS4 ale vychází spousta her a je tam co hrát". Ano je, ale sh*t a ještě multiplatformní. Ale proč si kvůli tomu nekoupit konzoli, že jo. *15*
    • nic, tak svet funguje odjakziva...bohuzel
      • Keyz
        Jj. Vždy chytřejší vydělávali na hloupějších.
        Dnes to je pomocí reklamy, která má nabudit nějaký dojem a to se daří.
  • Radkaa
    Závodní hry mám ráda a jezdila jsem 2014. Na letošním ročníku se mi líbilo to televizní podání komentářem a scénami, ale bez kariéry a dokonce bezpečnostního vozu to nedává smysl... *13*
    Mimochodem pro víc realistické závody by měl být F1 mod do Asseto Corsa - nemám odzkoušeno, nevlastním to.
    • No nebo rovnou pořídit Game Stock Car, tam jsou formule od starých po nové a nejen to. Mimochodem teď běží sbírka na vývoj nového obsahu a funkcí. https://www.indiegogo.com/projects/reiza-simracing-bonanza#/story
  • solidní jízdní model a hezka grafika 4/10 seems legit. kde asi soudruzi recenzenti udelali chybu?
    • Ristoro
      Kde vidíš hezkou grafiku? Já čtu sotva průměrná.
      • nestačí číst, doporučuji shlednout videa a obrazky
        • up_er
          co to sakra meles? nedava to vubec smysl
          • Ristoro si prečetl v recenzi, že grafika je podprumer. ja mu na to rekl at se radši podiva sam, jak hra vypada ve skutečnosti v pohybu na videích. Už chápeš?
            • A muzes mi ukazat nejakou formulovou hru, kde je ta grafika tak vyrazne lepsi, ze je F1 2015 nic moc? *8*
            • nightborne
              Podle autora recenze je grafika podprůměrná, autor recenze uděluje nízkou známku. Nikdo ti nepřikazuje s tím souhlasit, tak kde je problém =)?

Mimochodem, i po zhlédnutí videí moc nerozumím, kde vidíš tu pěknou grafiku? Opravdu to neni žádnej zázrak =).
  • Tahle hra a serie je stejne mrtva jako skutecna Formule 1.
    Ale jedno si neodpustim, R.I.P. Jules
    • skutecna formule zije.. jen vam se zda ze ne.. protoze si ji pletete s DTM nebo nevim s cim..
  • Strasne sa mi paci, aok autori (nielen tito) hovoria o svojej hre, ako o vyplnovacke, kroku vedla, spatnom vyvoji atd... ale az po tom, ako je hra uz davno vonku a oznamuju hru novu. Do tej doby sa ale samozrejme jednalo o najlpsiu hru serie. Boze to su take sracky, ze uz to nemozem ani citat!
    • rika se tomu marketing, mozna si to uz slisel...
      • Zrzzek
        nesl(i)šel
        • hele, nesmej se memu sislani!
  • Upřímě ten jízdní model mě dost zklamal. To už si radši zajezdim s Formulí A v Project CARS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit