-
Má to kompletní češtinu?
-
-
Má, steam to jasně uvádí :-) A k dispozici je na Steamu i případně demo...
-
Má vrtulník vrtuli?
-
-
Nema. Vrtulnik ma rotor a vyrovnavaci rotor.
-
-
A rotor je rotující křídlo neboli vrtule.
-
-
kompletní češtinu dneska nemá prakticky nic, ani hry, které se dělají u nás (viz. třeba Kingdom Come), ale vzhledem k tomu, že tohle nemá žádný dabing, tak je svým způsobem kompletní.
-
-
Viz není zkratka čili BEZ TEČKY!
-
-
Cili je spojka, takze pred ni patri carka!
-
-
-
-
To jsi tak líný si kliknout na kartu na Steamu?...
-
-
Tak fajn. Z recenze jsem zjistil, že postavím kosmodrom, odletím a tím tu hru dohraju.
Ale moje otázka zní - je tam vůbec nějaký příběh? Vysvětlí mi hra, kdo jsem, kde jsem a proč dělám to co dělám? A co ten hmyz, je tam jeho výskyt a nepřátelství vysvětleno? Když to dohraju, dozvím se, co se dělo potom? Moc otázek a žádná odpověď 🙂
-
-
Krom úvodního slova, ztroskotal si na planetě tam žádný příběh není. Původně plánovali kampaň, ale sešlo z toho, protože to v takové hře nemá smysl.
Příběh by tu hru jen zbytečně omezoval od toho co dělá dobře.
-
Hmyz na tebe útočí když zvyšuješ průmyslové znečištění, klasický příběh tam není, ale proč u takovéhle hry potřebuješ příběh? Infinifactory ho má, ale není zdaleka tak komplexní jako factorio, respektive je to spíš logická hra kdežto factorio je simulace a tam příběh hrál vždycky pokud nějakou tak vedlejší roli. Hraní je o micromanagementu a neustálé optimalizaci výrobních procesů, pokud chceš příběh musíš hledat jinde, třeba to infinifactory, které je super, i když ten příběh není bůhvíjak geniální.
-
To není RPG, to je jen tisíci násobně složitý Tetris;) Prostě to poskládej a když překonáš i finální level, poplácej se:)
-
-
pak přidej mody, které zvýší komplexnost ještě několikanásobně a jen tak to neskončí
-
-