Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallanga
    Když to vyšlo na Pc, tak by nebylo na škodu, doplnit to, protože když chci hru ohodnoti, tak tam Pc verze chybí *3*
  • Zas další hack&slash mlátičko hopsačka. Začínám mít pocit že na ty podělané konzole ani jiné hry nevychází...
  • Jack1947
    Byl minimalne pred koncem, konce jsou nejhorsi co je na vetsiny her k vytknuti. Na druhou stranu, skoncilo to tak ale mohlo "i nejak jinak".
  • Malleth
    Spíš to na mě působilo, že nevědli co s tim, jak to maj zakončit. Celkově mi ten příběh přišel slabej. Takový toulání bez cíle s mlácením robotů. Gameplay je ale fajn.
  • Jack1947
    Tam se primo/neprimo vybizelo k pokracovani ci se to nechalo na hracove fantazii jak si to pobere.
    Pokracovani v dnesni dobe asi radsi ne no. *7*
  • Malleth
    Tahle hra má nejvíc WTF konec, co sem snad viděl
  • Jack1947
    Jo, a tak zustanou zakrsly ve svych hernich predstavach... velmi smutne. *7*
  • Mahcake
    Hrál jsem jen demo, dokonce několikrát, a i to po dohrání mě dost nutilo si to koupit, takže v tom bych problém neviděl. Je to smutné, ale lidé už ani nemají chuť zkoušet něco jiného, jak je vidět.
  • michaliuz18
    vyborna hra na PC vyzera kvalitne, sice nema ziadne nastavenie len rozlisenie ale to nevadi slape to ako ma, super sa to hra mam rad hry na tento castlevania/DMC styl, s krasnymi lokaciami a dychberucimi momentmi , a za to mozem zas pochvalit sikmacov aka namco,capcom
    vedia jak na hry :)
    taktiez sa mi paci ta zenska, a komu by ne uz len kvoli nej je to zabavne
    sledovat jej mimiku tvare
  • MrSanta
    Teď není čas, hraje se něco jiného. Vidím to tak na prosinec, vezmu to společně s Castlevanií. Spokojen? *1*
  • Souhlas, zatím každá hra od Ninja Theory na kterou jsem narazil, byla super.
  • Typickej trotl kterej ani neví o čem mluví a už vubec neví nic o tom co tak silně haní .
  • Mám na PS3, a Je to skvělá hra, hl. ten postapokalytický New York. Snad vyjde i dvojka.
  • souhlas ,asi je to dohadování baví
  • Podobnost s Uncharted? S takovým přirovnáním bych teda byl opatrnej...
  • Nezaujalo me to na PS3, tezko me to zaujme na PC.
  • Keyz
    *15* Co na to říci.

Vlastně si vyvrátil výhodu architekturu nových konzolích= větší podobnost s PC a tedy i výhodu pro optimalizaci. Samozřejmě si neuvedl zdroj tvé nelogické myšlenky. 3X více je taky sranda. 3X více náročné při naprosto stejném kvalitě? Tedy textury na konzoly zaberou 1 GB RAM a stejně kvalitní textury na PC zaberou 3GB RAM?

A zdroj k mému tvrzení najdeš na games, kde se o výhodě nové architektury píše a mluvilo se o tom i ve FC.
    Co je nejhorší? Podobný tupci tvrdí, že něco nějak je a neukáží nikdy data a málo kdy uznají, že to může být jinak. Blbý pro lidi okolo, když volební právo je automatické *7*
  • tal vidim ze jsi to urcite nehral ty japonce....
  • Tushan
    no nejspíš to bude tím že jako HRA byla naprosto pruměrná až primitivní a příběh muže být jakej chce když gameplay stojí za xxx
  • ANo ale ten je delan je na hruby vykon, CO budou nove hry , tak budou potrebovat 3x tolik vykonu na pc. A tam rposte momentalne neni . NExt-gen bude mit jako vzdy super luxusni optimalizaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit