Přejít na výpis diskuzí
Fajnová akční adventure Enslaved vyšla po 3 letech i na PC
25.10.2013 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
Tahle hra komercne propadla, podle me pravem. Me tyhle naprosto nerealisticky japonsky preplacany, neuveritelny hry, plny wow efektu s tupym pribehem, nic nerikaji.
Port je fajn, protoze prehodit neco vetsimu publiku je vzdycky dobre, ale tohle je typicka hra, ktera pak bude na Steamu za 3E, zadnou diru do sveta neudela. -
Byl to pokus, trosicku experimentik co ale vysel. Nemela a kdyby jo tak by urcite bylo, to uz je fuk a samozrejmne kdo nehral tak at zapari. Hra za to urcite stoji.
-
Určitě. Asi němela takový marketing, nebo nevim, proč se nechytla víc.
-
Zaslouzilo by si to pokracovani jedna z mala her , pac by otevrelo nove moznosti a ... ale zase by mohlo na dnesni dobu byt nedostatecne. *7*
-
Ona má totiž něco, co málo která hra umí zapracovat. Opravdu příběhovou naraci, kdy tam neni nic, na čem by se člověk zasekl, nebo ho vytrhlo z proudu děje a akce a shltne to od začátku až dokonce. Pravda, neni moc dlouhá, ale i tak :). A hlavně ty mocapy a herecký výkony jsou podle mě i na dnešní dobu více než dobrý.
-
To sem nehrál. Ale Heavenly Sword byla přímo geniální a Enslaved výborný, takže pro mě jsou Naughty Dog číslo jedna a Ninja Theory hned číslo dva :)
-
Píšeš nesmysly. Já jsem hlavně chtěl říct, že ač vyložená konzolovka, tahle hra je fakt dobrá a PC hráči by si ji neměli nechat ujít. Enslaved je v podstatě asi nejvíc podobná hra Uncharted, kterou jsem kdy hrál a jestli někdo pokukoval po PS3 A Uncharted, ale kvuli jedné nebo pár hrám by si konzoli nekoupil, tak tohle je víc než dobrá náhražka :)
-
Pockej,pockej rovnat se s Naughty Dog ? *1* Sprznili Devil May Cry jak mohli!
-
Tahle gamesa mě kdysi okouzlila a nesmazatelně se zapsala. Nevim...u me asi v zadnym smeru primo neexceluje, ale dohromady to tvori takovou peknou malou magickou kombinaci.
-
Souhlas jeto skvost , kterej je na konzole skoro furt, kazda druha hra je skvost ,oproti only pc ( zebracky kickstarter a jine podpurne projekty .
A toje proste fakt, ked je diskuze u hry na pc tak se tam resi furt aka je grafika ako maji malo fps a dlasi blbosti.Zato u konzole se resi vetsnou pribeh , hratelnsot atd , to proste zlodeji od pc neznaj. Stahnou a a pohoni nad texturama. -
Jestli ty jsi příklad toho přátelského konzolisty tak vážně není o co stát. *12*
-
Je to akční adventura se vším všudy. Tedy akční hra s příběhem, stylu Tomb Raider, nebo Uncharted. Kdo má tyhle hry rád, toho Enslaved nemůže zklamat.
-
Tahle hra má kolem sebe takovou auru u některých lidí, že snad byla nepovedená, jednoduchá, hloupá... Abosolutně nechápu proč. Snad kvuli demu?, ale opak je pravdou. Je inspirována cestou Opičího krále a je to rozhodně jeden z těch lepších zážitků v žánru akčních adventur. Vlastně bych hry od Ninja Theory zařadil klidně i hned za mistry Naughty Dog.
-
Nepomuze, beztak si budou mlejt dokolecka ty sve rozumy. *4*
-
Aby som to teda upresnil! Tak chodte uz do p.. s tymi primitivnymi hadkami medzi PC a konzolami, je zvlastne,ze prave ludia, ktorych spajaju hry si nakoniec aj tak najdu dalsie rozdelenie, len aby sa mohli zas, znovu a opat medzi sebou hadat jak retardi! zachvilu sa rodelite aj na dva tabori medzi klasickou PS3 a slim PS3, na PC sa uz totiz rozdelili na AMD a Intel a tak podobne, proste jak male decka, co nevedia co zo sebou *6*
-
Ano, Cheatovani na konzolich je tabu a paklize ne bylo by to na ban pac by se jednalo vzdy jen o W@rez verzi hry. Jinak neni mozne zadne trainery dostat do hry. *3*
-
Ja jako plus nevidim ani ne tak ovladani jako spis radove mensi vyskyt cheateru.
-
Nebo taky ze treba pro vetsinu je hrani MP her napriklad zabavnejsi na konzoli (kvuli intiutivnejsimu ovladani, mozna) kazdopadne to tak je a pro nekoho bohuzel bude.
-
Na konzole se pirati min, protože to tam je daleko slozitejsi, kdyby nebylo situace by tam byla uplne stejna jako na PC. Staci si vzpomenout na dobu kdy Playstation 1 mela většina lidi s cipem a pojem originalni hra vůbec neznali. V te době bylo piratsvi daleko vetsi na konzolich, a obvzlast tady u nas v cechach. To ze další typy konzoli uz lip zabezpecily, protože konzolova komunita piratila jak diva, prispelo znacne ke snizeni piratstvi. Takze to není vůbec o lidech, ale spsi o tom jak která firma umi lidem pristrihnout kridla, coz na PC jde dost blbe.
-
To možná ano, ale kvality ceny odpovídá kvalitě příspěvku, s tím nic nenadělám. *1*