Přejít na výpis diskuzí
Fajnová akční adventure Enslaved vyšla po 3 letech i na PC
25.10.2013 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
Já jsem proti tomu, aby konzolisté s IQ nižším než je počet blue-ray mechanik na Xbox 360 sem měli povolen přístup. *6*
-
Jojo pc hraci(zlodeji) toto urcite zas ukradnou a pka se budou divit proc takychto bozskych semen neni na pc vice.
Sem proti portum na pc , proc mam dotovat zlodeje a lhare, ptam se proc. Aj taky blizzard zjistil,ze delat hry pro konzole je vynosnejsi ,lepsi a lidi jsou tam pratelstejsi.
PC hraci(zlodeji) v podtate nici herni prumysl a ten zije jen diky slusnym lidem od konzol- -
To s těma bludišťákama, už mi taky přijde trochu ohraný...
-
Aby nebyla zastarala po letech, ona to je takova akcni adventura netradicni ja byt tebou se nechal mozna prekvapit. Ono castokrat je lepsi tolik preed hranim nevedet. Nez naopak to celkem pak prekvapi. Linearni to treba je az pomalu s jen vyhrazenym prostorem, dneska na ten zpusob nic takoveho neni vrcholem byli souboje s bossy (roboty) ti byli hodne zajimavy. *4*
-
Raději počkám na recenzi, nerad bych kupoval další nedodělek po vzoru Dark Souls.
-
Nevypada to spatne. Musim si pocist recenzi,at vim co od toho cekat. Jak moc je to adventura,jak moc akcni. Grafika uz sice vypada zastarale,ale atmosferu to dle videa ma.
-
Aha, co se osobe nedozvim , myslis Post-hunting ? Jenze to ma jeden zadrhel, nepocitaji se tu prispevky. To s temi bludistaky moc nechapu ale jak myslis. *7*
-
Tak koukám, že nejsem jediný, kdo z něj má pocit, že tu akorát honí příspěvky jak na nějakém fóru a určitě za největší aktivitu tady na stránkách očekává minimálně zlatého bludišťáka. *15*
-
...postahuju...
-
Tak PCčkáři, šup šup na steam, tahle hra je super a podpořte tvůrce tím, že vám hru i po takové době na PC portovali !!!
-
A ty sis napsal koment - všichni jsou spokojeni!
-
PC ckari ted uz bouchli sampanske, dali si vodnicku a pustily nejakou tu peknou vaznou hudbu. Raduji se a jasaji. *4* Ja jim to preju. At si to uziji.