Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joooooooooooooo. Já chci čtyřku!
  • deridon
    od té kauzy Survivor2299 bych byl opatrnější
  • MrSanta
    Nový Fallout si nechám líbit. Jenom doufám, že tam bude na výběr víc zbraní než ve trojce. Tam to bylo docela slabota. FNV už byl lepší, s GRA už super. A hlavně ať zapracují na střelbě. Trojka opět slabé, FNV už se docela dal, ale pořád to nebylo ono.
    Crafting a další FNV libůstky by taky mohli převzít.
  • Tilwaen
  • fallanga
    Jestli to bude stejný hnus jako F3 a FNV, tak ať si to nechají.
    • Fallout 3 mozna nebyl dobrej Fallout, ale kdo rika, ze to nebyla dobra hra, tak podle mne naprosto postrada soudnost.
      • fallanga
        Říkám, že to není dobrá hra. A FNV také.
        • booczech
          Prosím co je dle tvého gusta dobrá hra, krom tedy již zmiňovaného F1 a F2, nepočítaje F1,5 Resurection :) ... Fallout New Vegas je sakra dobrá hra. Ale pokud řeší jen to že to není z izometrickýho pohledu, tak se o tom s tebou asi nedá bavit.
          • fallanga
            Když klikneš na můj profil, tak tam najdeš pár ohodnocených her. A to, že to není izometrické mi sice vadí, ale není to důvod, proč to beru jako špatnou hru. Těch důvodů je hodně a tohle je taková třešnička na dortu.
        • to je mi te lito
          • fallanga
            Mě ani ne. Já soudnost mám a to, že se mi nějaká hra nelíbí, na tom nic nezmění.
    • Souhlas, F3 jsem hrál hoďku a pak jsem nainstaloval Fallout 2. Prostě ta atmosféra v izometrické grafice byla nenapodobitelná, dokonalá, nepřekonatelná... a Wastelands 2 bylo k smíchu, to snad ani psát nemusim ne?
    • jsem fanda prvního dílu a NV mi přišel skvělý, možná je to tím, že jsem hrál až goty edici
    • S FNV jsem neměl vůbec žádný problém. Super hra.
    • Urcite to bude na novym enginu.. oh wait todle je bethesda, tudiz opet gamebryo ci jeho derivat, voskovy figuriny, mrtvy tvare a kompletne statickej svet s doskakovanim textur a objektu...

Ale abych jen nehatoval, prez to vsechno si to rad zaparim, nejdriv omoduju a pak zaparim , jako kazdou hru od bethesdy :)
  • Ja jsem nedavno začal hrat Fallout 3 a kralovsky se bavím, jsem si tam dal hires textury a kvalitnejší krev :D a vypada to super. a vubec mi to nepripomina oblivion protože ten jsem nikdy nehrál :D
    • New Vegas je k těm hezčím texturám a krvi i o dost lepší hra
  • na Bethesdu můžete nadavat jak chcete, ale zatím nikdo lepsi single open world rpg hry udelat nedokazal, všechny jsou horsi nez libovolny TES, jedine snad Gothic 3 tam by se dalo diskutovat.
    nadaval bych az někdo udela lepsi, pak se muze teprve rikat ze to Bethesda dela blbe.
    • Taronyu
      Hlavne by mohli konečne spraviť nejaký poriadny systém levelovania. Vo Fallout 3, som mal maximálny level už v polovici hry, čo je pri RPG totálne neakceptovateľné a pokladám to za najväčšie zlyhanie aké môže v RPG hre byť. Pretože je to práve levelovanie, čo v týchto hrách ženie hráča do questov a celkovo dopredu. V Skyrime to bola tiež demencia, pretože keď som si konečne nejakú schopnosť vyskilloval na maximum, tak namiesto toho aby som si ju užíval a využíval perky ktoré som do nej dal, tak som musel začať používať schopnosť inú, aby som vôbec dostával nejaké expy. Čo je ďalší epic fail.
    • ''zatím nikdo lepsi single open world rpg hry udelat nedokazal'' ehm ehm... a co třeba Fallout 1, Fallout 2 a Fallout: New Vegas...?
      • hele..nemam naladu se prit co je a není open world..Fallout 1,2 (chozeni prstem po mape nemá se skutecnym open worldem nic spolecnyho) urcite ne..a New Vegas?..vazne myslis ze kdyby bethesda neexistovala ze by ho obsidiani udelali?
        • fallanga
          Ano, F1 a F2 jsou open world. Je jedno jakým způsobem po světě cestuješ, pokud můžeš ovládat každý svůj krok. Každý čtvereček na který jsi vstoupil jsi mohl prozkoumat, mohl jsi jít prakticky kdekoliv, ohraničené to bylo jen mořem ze západu a něčím z východu (když o tom tak přemýšlím, tak jsem nikdy nezjistil co je na východě mapy).
          • podle tehle definice je open world kde co..klidne třeba Heroes VI. fallout 1.2 jsou jen pospojovane pomerne male lokace a skutecny svet na který se muzes podivat a vidíš ho tam není, muzes si ho jen představovat na zaklade te mapy. Aby to každý pochopil..ve Skyrimu si stoupnu na kopec a vidim cestu která vede do emsta..muzu do toho emsta po ni dojit...ve falloutu 2 nevidim nic, maximalne anpis na mape..a dojdu tam prstem po D mape..to není open world...herne mozna, pocitem a vizualem tezko.
            • moc to bagatelizujes, ve Skyrimu nemaji mesta 6 baracku, je jich tam vic, třeba v takove Samote jich je asi 20 a zhruba 80 NPC. A když uz si v tom bilem prusmyku pamatuješ uplne všechno tak si dej takovy pametni test..je tam socha orla nebo není?:)
              ja nijak nepopiram kvality falloutu, ale proste open world to není..a tecka.
            • ja nevim kterej pitomec rozsiril to ze je v TES hrach něco generovaného, ten svet co tam je, je delany komplet rucne. To ze nektera mista odflakli ještě neznamena ze se to generuje..zjistete si napred fakta nez zacnete papouškovat tenhle nesmysl.
            • jenze ve falloutech se muzes na ty mape zastavit, kliknout a hra se prepne na misto, kde stojis... ve dvojce je to nekdy vyzadovany, abys napriklad mohl natankovat auto...

ano, ty random mista na mape se automaticky generujou, ale vsechny TES hry maj automaticky generovany svety uplne cely - ano, studio to pak vyhladilo, ale jsou tam uplne nesmyslny mista na mape, kam studio nezasahlo - prilis strmej kopec, neprirozena krajina, kde se tvoje postavicka zasekne a podobne. ano, vsechno vidis okamzite a nemusis si nic predstavovat, jenze v tom netkvi fraze open-world.

jinak, ty jsi asi fallout 1 a 2 nehral, protoze napsat takovej blabol, jako "pomerne male lokace", to muze napsat opravdu jen 14ti letej jouda

nejvetsi mesto ve Skyrimu obsahovalo asi 6 baracku, jeden hrad a 20 lidi... takove New Reno ve falloutu 2 obsahuje desitky baracku, nebo baracku - je tam nekolik casin, nektery maj i ctyri patra a v kazdym patre mas desitky lidi, celkem tam je urcite nejaka stovka NPC. V New Renu muzes dokonce natocit pecko, popripade se zucastnit boxerskeho turnaje. Ani si vlastne nedovedu vzpomenout, co vsechno v tom obrovskym meste je. V Bilym prusmyku ve Skyrimu si pamatuju uplne vsechno.
            • na skutečnou open world hru je potřeba oboji..herni moznosti i ta vizulani podoba..Fallout 1,2 ma jen jedno. Když uz by se chtelo najit v tehle izometrických starych rpg něco co jakz takz splnuje definici open worldu, tak asi Arcanum..tam myslim slo projit celou hru po svých bez pouziti mapy,..i když tam nic moc po ceste nebylo. Hmm..myslim ze to slo..uz si to moc nepamatuju
            • fallanga
              Poslední větou jsi to pěkně shrnul. Herně to open world je. Individuálně to každý bere jinak.
            • Asi máme každý trošku jiné představy, co to znamená open world :D No myslím, že na tomhle tématu se zřejmě neshodneme, tak to nechej tak ;) :)
        • Ok, máš pravdu, Fallout 1 a 2 opravdu nejsou nejlepšími příklady open worldu, ale stejně bych je úplně nevylučoval ;) A New Vegas je sice postaveno na základech Falloutu 3, ale to nemění nic na tom, že je lepší (podle mého názoru) :)
          • jsou to open world hry... vic open snad ani bejt nemuzou - mapu pouzivas i v novejsich falloutech a TES serii, akorat s tim rozdilem, ze po kliknuti precestujes okamzite a bez rizika, ze te potka nejakej nahodnej souboj.
          • rozumíš..u hry kde na tebe jako první při spusteni vyskoci Bethesda Softworks rikat ze je lepsi nez hry od Bethesdy je divne. Ja chápu ze NV nedelali, ale část uspechu tehle hry stejne nalezi Bethesde,takze bych ji moc do slosovani nezarazoval.
        • A co třeba Drogon's dogma a nebo Risen?
          • tak o Risenu by se dalo hodne pochybovat ze je lepsi nez TES...a na Dragons Dogma jsme zapomel, i když jsme ho dohral 4x..jo to je srovnatelne a v mnoha ohledech lepsi, jenze pouze na konzole..ale je otázka kdyby DD mělo rozmery Skyrimu jak by to dopadlo..preci jen to je o dost mensi hra.
  • F1+2 rulez, ostatni dily = shhit. *10*
  • prosím bethesda už ne *13*
  • Bylo na čase. Musí vyjít nový Fallout, aby následně mohlo vyjít nové TES. Nový Fallout bych tipoval max. na rok 2016, TES VI max. na rok 2017.

Vy staromilci, smiřte se s tím, že doba starých Falloutů je pryč. F3 a FNV nebyly ty Fallouty, které možná mnozí čekali, ale nejsou to rozhodně špatné hry.
    • Jistěže F3 byl hrozný průjem... F:NV byl o dost lepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit