Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jupiiii! Konecne niekto vypocul aj nas.... aehm.... "odrastenejsich" hracov *3* a zase raz tu mame viac ci menej plnohodnotne Fallout dielo v starom dobrom iso 3D pohlade...
    Oooooobrovska vdaka a respekt pred autormi!!! *1*
  • Pche... nejsou tam žádné hroutící se mrakodrapy a jde tam umřít. Nic pro mě *7*
    • Toto radsej ani nepis, lebo ak by to nebodaj zahliadli tvorcovia BF4 alebo noveho COD, tak by by ich zrejme rovno na fleku trafil slak... A co potom? Co by sme si bez nich pocali? Hruuuuuuuuza. Priam Apokalypsa vesmirnych rozmerov!!! *1*.
      Nech vstetci z nich zhniju v pekle, my tu mame nove Fallout dielo!!! Kraaaaaaaaaaaaaaasa!!! *14*
  • iso Fallouty byly naprosto skvele hodne casu jsem nad nima stravil, ale dnes si to rozhodne nezahraju, uz je to hooodne out, je to stejne jako StarCrafty kdyz jsem je dostal ke sberatelce SC2 rikal jsem si ze si je nainstaluju a znovu aspon 1x zahraju no zkusil jsem to po 2minutach uninstall a vim ze uz nikdy vzpominky to jsou hezky, ale dnes se to neda... Co jsme se jako deti nahraly na digihre vajicka a dnes zkuste to nekomu pujcit dele jak pul minuty ho to bavit nebude *3*
    • Thorar
      Co je to ''iso fallouty''?
      • Isometric = Izometrické http://cs.wikipedia.org/wiki/Izometrické_zobrazení
        • Thorar
          Jo tak, díky, zmátl mě.
    • Out ses tady tak leda ty. Pry dneska se to neda.....typical bezmozek. Bez si hrat ten svuj patej dil codu a pak si pust primu krimi zpravy, to se dneska da ne ?
      • Jakej bezmozek ? Se vší uctou a respektem prostě ten mod přišel strašně pozdě.
        Krom toho, dam obě kule do svěráku že ti co fallouta 2 hrali si z nich Ress zahraje snad promile. Ať už z důvodu časovýho, změny platformy, nevědomosti to tomto módu, ztráty originální hry a mnoho dalších faktorů.
        To že sou CODka na jedno brdo jo to vím, hral sem naposledy dvojku a koupím si na PS4 Ghosts .. sem podle tebe taky bezmozek ?
        Mod to muže být užasnej, věřím že bych po něm šel jak po uzenm, ale tak před 10ti lety... Teď na to opravdu už nemám chuť, ale možná někdy v budoucnu třeba jo, až splaším funkční CD/DVD romku.

Serou mě typové jako seš ty co nedokážou jenom VSTŘEBAT názor někoho jinyho, hned ho musí osočovat .. na dementa, mimino nooba , kteréna atd. Fallout je opravdu out jestli sis nevšiml je to všude vidět, vývojaři jinde, kvalita Fallouta 3 taky žádná pecka... *7*
        • Me zase serou typove jako ses ty, co v zivote precetli tak maximalne bravo a kricej tu tezky slova jako out, po 2 minutach uninstall a dneska uz se to neda. A ne, opravdu nemam problem tu nazvat podobny kriklouny pravym jmenem, kteri maji potrebu tu psat takovy kecy o zadarmo modu, na kterym dost lidi pracovalo 10 let. Digihra a vajicka...vazne prirovnani hodne dnesniho frikulina.
          • Bereš na to nějaké prášky, nebo tě rodiče nechají chodit po venku jen tak? *6*
        • nejsi bezmozek, jsi jen naivni konzolista, co si kupuje pseudopc bez sirokyho portfolia her, tak musi hrat i sragory typu cod:g *5*
        • Souhlasím že každý má svůj názor, jen bych nepsal že je Fallout out. ... Poslední Fallout Las Vegas je pecka, prodejnost to mělo jak krása, obrovská znovuhratelnost, hodnocení osmičky a devítky, spousta DLC. Fallout 2, 1 ani nekomentuju.

... Je to asi jako kdyby jsi řekl že, Terminator 2, Ferrari f40, nebo klasická hudba jsou out. Tvoje vyjádření se rovná jedná stará omšelá sousedka povídala, že si feťáci píchají marihuanu, hlavně v Praze, protože to viděla s slyšela na Nově.

Jinak F4 za dveřmi(snad jej Zenimax moc nedodrbe )
    • Tak nevím. Já minulej rok znovu dohrál Diablo 1, hrál multyplayer Dungeons Keepers, Red Alertu, SWAT4... takže všem to rozhoně nevadí.
      • Ja ted parim dungeon Might and magic 7. Fakt nátěr!!!
      • Do háje... Dungeon Keeper samozřejmně. Dvojku :-)
    • Co to meleš za hovadiny? *8*
      • suhlas, ale ved ho nechaj. neche nemusi
        btw. vajicka su vazna bomba i dnes (na stiahnutie i na mobily)
  • Enclaw
    Mě se tato modifikace rozhodně líbí. Je pro mě důstojným pokračovatelem hratelnosti kterou měl Fallout 1 a která byla rozvinuta ve Falloutu 2. Obzvlášť se mi líbí že začínáte jako nula bez ničeho, postupněse musíte vypracovat a ze začátku je hra příjemně obtížná. Příběh je docela fajn, zatím jsem někde v polovině a rád se v dlouhých zimních večerech vracím do světa Falloutu. Díky tvůrcům, za to že tuto modifikaci vytvořili zdarma a ve svém volném čase *3*
  • Strasne nudna hra , ktera dneska nema co nabidnout . Clovek se akorat z teto hry orosí-
  • připiš tam hodnoceni,dělej *15*
    • PravyMonty
      Tak vysoké číslo na té stupnici nemají.
  • V prvom rade dakujem autorovi za pripominenku tohto modu. Mrzel by ma keby so na neho zabudel kedže Fallout 1 a 2 sú asi naj post-apo hry ktoré kedy vyšli.

Za druhé som rád, že autor upustil od číselného hodnotenia. Je to zlo.Už len sledovať na forach u skoro každej recenzie komenty typu - "7.5 si nezaslúži ja by so jej podľa svojej práve teraz v hlave vymyslenej stupnice dal 8"..prípadne naopak.
  • Ja treba 3x rozehral Fallout 1 a nikdy nedohral. Ale i tak na to rad vzpominam :)
    Pak uz sem zkusil jen Fallout new vegas a to je taky supr hra. Ale taky sem ji nedohral.
    Moc toho nedohraju no...
  • Sakra, ten epitaf pre BGE ma vôbec neteší. :-(
  • Skvělý počin! Tleskám. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit