Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cely to je nesmysl, jen se někdo snazi bejt mermomoci vtipnej. Clovek co tomuhle veri, bud ty hry nehral nebo je idioot.
  • Ale Anička K. z Holešova, která je jeden z cílových zákazníků této hry ti řekne toto:
    V minulých dílech nebyl roztomilý pejsek a robot který umí vyslovit tvé jméno. V minulých dílech nebyla možnost postavit si svůj pokojík a vytapetovat ho podle svých představ. V minulých dílech se pořád řešily nějaké statistiky a byla to otrava. V minulých dílech bylo málo barviček.
    Anička z Holešova je spokojená, má tam pejska, robota, maluje pokojíčky a neláme si hlavu s čísly, tak nevím, co se vám pořád nelíbí *16*
  • Jo, to je tech 10 %, zbytek je odpad. Ale když te bavi zit v pohádce ,, Moderi zachranuji hry,, tak si to uzij:) Ja modoval morrowind a hodne, pak i oblivion, pak mi doslo ze to nikam moc nevede a ted to spis nesnasim.
  • Todd and the sweet little lies

https://www.youtube.com/watch?v=yvGXCisAaR4&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=B7trmEmI5Js

Todd to proste umi *1*
  • elent
    nejlepší jsou zde názory těch atomovejch vědátorů :-D
  • https://pbs.twimg.com/media/CT1Xq4TUwAA2sG7.png:large

porovnání Falloutů *3*
  • Bohužel, recenze mě utvrdila, že se zase vyplatí tak 1 rok počkat na patche oficiální i neoficiální a na mody.
    Pak to bude snad dobrá hra.
    Smutné, ale u nových Falloutů je to už standard.
    *9*
  • Pohádky dělá Bethesda,rozhodně větší než cd projekt.Jestli ti nový fallouty pripadaj dospělejší a inteligentnější tak seš to spíš ty kdo potřebuje v vánocům koupit sadu dudlíků.
  • Vypadá to asi jako HL2, takže cca. 10 let zpátky
  • Díky reklamní masáži, si spousta lidí koupila zajíce v pytli a další spousta si to koupí i po podobných recenzích. Prostě v showbyznisu jde v dnení době jen o to kolik, se nacpe do reklamy a o kvalitu produktu vůbec nejde. Nikoho netrápí, že si na tu hru nikdo za 5 let nevzpomene. V dnešní době už prostě nemůže vzniknout úžasná AAA hra. Protože s takovými rozpočty potřebují mnohem větší prodeje, než jen od hráčů. Musí si to koupit každé dítě.
  • Už ve Skyrimu byly skilly řečnictví a odemykání úplně zbytečné. TES6 bude jak Far Cry s mečema . *1*
  • Místo tohoto paskvilu si raději zahraj jedničku nebo dvojku s hi-res módem, popř dvojku s módem Restoration (který tam vrátí lokace a postavy, které půvdně byly vyškrknuty).
    S tou grafikou máš recht, pěkně nakreslená 2d grafika tolik nestárne jako 3d, které je každým rokem zastaralejší. Proto hry jako Fallout 1,2, Commandos, Desperados nebo Jagged Alliance 2 vypadají pořád dobře.
  • Jsem mega fanda Falloutu.. ale bojim se si tohle zahrat. :( Uz jen kvuli tomu konzolovymu zjednodusovani na ktery jsem alergickej a nici hry vseobecne, protoze tam hraci znaj jen par tlacitek. Coz je proste smutnej fakt. Nic proti konzolam (jak se to tady furt hroti a snad i bezduvodne banuje neci normalni nazor ze strany games.cz), jsou dobry na jiny veci. Treba Multiplayer s kamosema když se opijete.. ehm.. asi tak. :D Jinak ale nici vetsinu PC titulu uz nakej patek. Nekde jsem cetl, ze Power Armor ma clovek hned pomalu ze zacatku.. to snad ne. :( To uz samo o sobe je pru*er (taky zakazany slovo? hahaha.. Vy vtipalci). Mimo jine, power Armor me bavil ve starym Falloutu ale i tak si clovek pripada jak plechovka a behat v tom celou hru je strasne.. eh.. divny a neprirozeny, az na naky jooo bitvy..
    Nejsem jeden z tech co za kazdou cenu brani stary hry a odmita novy, ale jednicku a dvojku fakt nic neprekona. Ja chci zase tenhle styl, tahovy boje a ne tohle FPS ala, hrajeme shhh* jako CoD... Minimalne aspon ala Fallout Tactics, kterej byl dobrej jen diky tej lepsi grafice.
    A vite vůbec, proc svet Fallouta je zaseklej v době a vypada jinak? V roce 1947 nevynalezli transistor.
    Udajne. :D
    R.I.P. world of Fallout. Funny je, ze ta izometricka grafika nema sklony ke starnuti. F1 a F2 ma horsi rozliseni a tak. Takze to zastarale dneska vypada.. Ale věci jako Icewind Dale a tak nikdy nezestarnou a budou vzdycky hezky. Po F3, New Vegas a tomhle nikdo za par let ani nestekne. Když pominu ten fakt, kdo si to vzal do paratu a ze za tech par let uz bude fallout 12 a 34565 DLC's. A navíc, tehle her uz je sakra malo, a když uz je někdo dela, vypada to jako Minecraft, nebo Pokemon a je to "Indieee, yeah, bro.. save the planet, be a hipster".
    A prosim, vypnete tu samoopravu textu. Pokud nepisu dopis, jsem zvyklej psat bez znaminek a tady mi to opravuje jen něco a vypada to demetne a nejde vypnout. A prepisovat me to nebavi.
  • to Paw: Tak nějak *1*
  • Ono totiž Islám sám o sobě je sekta. *7*
  • lol ty japonci maji tak čiste fasady že jsem myslel že je to nejakej obrazek ze simcity
  • https://billpfeffer.files.wordpress.com/2012/08/hiroshima-010.jpg
    Jop, 70 let po vybuchu a rozpadle ploty, uplne vsude... jak dlouho ze je to po jaderne valce?
  • Tak jestli každý uvažuje tak idiotsky, jak ty, tak se nedivím, že to lidem příjde v pořádku *1* Mrkni se na nějaké fotky z Hirošimy a možná pochopíš, o co jde
  • fakt pochybuji že Witcher3 může mít méně rpg prvků než hra ve které jsou jak z call of duty vystřižené mise s helikoptérou a minigunem
  • Kdyby sis dal tu práci a v odkazu přepsal to tvoje Low na High, tak zjistíš, že to vypadá furt stejně, jen je někde v pozadí víc budov *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit