Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím bohužel uznat že z velké části souhlasím s autorem, byť jsem velkým fanouškem serie fallout už od jedničky. Opravdu doufám že si to vezmou modeři do parády a spoustu chyb opraví ať to nedělá dojem jak z konzole na pecko raz dva.
    Hlavní příběh je velmi krátký ale to se dá překousnout spoustou vedlejších questů. Mrzí mě ovšem že ikdyž jsem měl charisma na 10 tak těch voleb na ovlivnění tam bylo zatraceně málo a když už tak vůbec ale vůbec neskončily tak jak jsem zamýšlel, a nebo si i po přesvědčení dané postavy stejně stála za svým. Tolik k celkovému charisma na které jsem defacto vyplýtval body zbytečně a které má dost daleko k F3NW.
    Co se týče inteligence taky na 10 jsem si myslel že si užiji opravdu s hackováním elektroniky a nejrůznějších robotů a věžiček, tak aby vám to přineslo nějakou výhodu jako v F3NW ale bohužel i po přidávání perku ve směru hacku kompů či robotů, jsem si připadal že to bylo jak věšet baňky na stromeček, vždy jsem očekával něco víc a nakonec jsem nedostal nic.
    Teda s power armor hned od začátku si člověk musel zvykat že ho dostane jen tak, což jsem si zase naivně myslel že bych k tomu mohl být dokopán jako v F1 prostě si užít pocit tvrdé dřiny než se dostanete k sladké odměně a nakonec jsem v něm zustal po celou dobu hry. Copak by ne že když dostanete takové brnčo s takovou imunitou to už nesundáte, přece jen tak nevylezete z tanku :-) tím pádem jsem si moc ostatní modifikace zbroje a vzhledu ani neužil, ale to už je na každém.
    Minimální požadavky se tak trošku přestřelili mě to na i7 1,6-2,4 Ghz, ram 4gb a radeon 5870 1gb šlapalo sice se záseky(ve velkém světě) ale dalo se to hrát. Grafiku proto zde hodnotit nemohu, což je škoda ale jednou si ji určo užiji na plné detaily tak jako vždy když se k tomu člověk po čase vrací ;-) ikdyž v porovnání s Witcher 3 sem se trošku zklamal že ten mi běžel i na daleko lepší detaily plynule.
    V celkové suma sumárum je zde spousta věcí které by se dalo vytknout a osobně si myslím že ikdyž jsem se těšil jak malý dítě na F4 musím zkroušeně říci že nemá F4 očekávání které bych na pozici F4 roku 2015 očekával. Nicméně jsem nesmírně vděčný za tuto hru a i přes různé nedostatky jsem rád že mi umožnila vrátit se do tohoto postapokalyptického světa.

*3*
  • Tak neco ze dreva postavis/opravis lehce. Ale udelat poradnou cestu bez technologie a materialu, to je trochu slozitejsi...
  • fuj co to je ja se tolik tesil a takovy odpad to snad ne *16*
  • Ne s radosti ale s hrdosti.
  • amoring, zbraně, strašné množství toho, ale já nenašel ani jeden desingově povedený armor, statově se stačí držet zaklínačského vybavení, takže loot je lepší ignorovat. RPG systém je zakrnělý systém perku, půl roku navíc byly buglé mutageny, takže ani ten RPG systém nefungoval. Na nějaké vylepšovaní síly, inteligence a staminy, jak bylo v jedničce, může hráč rovnou zapomenout.
  • fallout-4-distant-object-detail-001-low.png (LOW, LOW, LOW) - Unika mi neco? na LOW to vypada celkem dobre ne?
  • Jejich level design mě totiž nepřestává fascinovat svou zoufalostí... Asfaltové cesty v F3 a F4 jsou rozdrobené na kousky, ale dřevěné plotky a domečky pořád stojí *1*
  • Samá perla tady dneska. Alespoň je prd*l. *1*
  • tjn v W3 me bylo uplne putna co lootuju, stejne ty veci byly nanic krom obcasnyho mece, rpg system tam byl velkej joke, ta hra je spis jak nejakej román nebo co, rozhodne ne RPG, dobrej roman, ok hra, ale F4 je 100x lepsi pro RPG hrace
  • Lepší a lepší. Witcher je stejný sranec ty chytráku a konzole si taky strč někam. *2*
  • jsi genius srovavat tyhle hry :) bravo. bravis...a co srovnas dal ? cod a far cry ? NE uz vim golden axe a dungeon master..ale to si mel plinky jeste
  • Já ti s*ru na trapného Witchera i na nějaké konzole, ty chytrý inteligentnější jedinče. Čím dál víc dáváš o sobě vědět, že jseš fakt jen pomatené děcko. *1*
  • Co je to pohodlit, otče? Doufám, že to nemá něco společného s malými hošíky!
  • Ristoro
    Všechny triple A hry mají super diskuze :D.
  • marš za Geralt of Trivia, tam se najdeš, jako v pohádce :)
    jinak logika ti nejde co? Ze hraju f4 ze mě chytrýho nedělá, sem chytrej, tak hraju F4, to je rozdíl. Taky pak nemám problémy s plynulosti atd, bo si to umim proste zaridit, padej ke konzoli teenagere
  • http://static.giantbomb.com/uploads/original/1/11423/803096-emil_pagliarulo.jpg

emil pagliarulo - lead designer, delal i na F3 a senior dizajnera ve Skyrimu (všechno debilni hry)

zajimave, že lead dizajnera v oblivionu (což byla podle mne relativne dobra hra) delal ten samej človek co v morrowindu - ken rolston
  • protože je to imo lepší hra než Witcher 3 a ve W3 těch RPG prvků ještě méně než F4... *7* *7*
  • Za vyhulení? Buzno...
  • Komu to cpeš? To, že hraješ F4 z tebe dělá inteligentnějšího jedince? Největší sranec dne. Děcko pomatené. *1*
  • proč by byl debilní fallout s minimem RPG prvků lepší rpg než witcher a f3 smh *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit