-
Ještě se ale předtím musíš opatlat marmeládou a tancovat nahej za úplňku kolem pentagramu z růžových svící, vyfotit to a poslat Howardovi.
A nebo si ten rotačák můžeš vzít z toho vertibirdu v úplně prvním questu. -
Nejlepší na F4 je tato diskuze. *1*
-
Aspoň je tady na té diskuzi jasně vidět, co za "inteligentní" lidi hrajou Fallout 4.
-
napřed musíš hru dohrát nejtěžší obtížnost jenom za pomoci pěstí a bez brnění , při nové hře se ti pak vygenerují 4 klíče, které u sebe mají bossové jednotlivých lokací, když je posbíráš, musíš je donest do sklepa v DC a porazit ultra mutanta, což nejtěžší boss ve hře, od toho získáš kartu kterou otevřeš tajné dveře ve Vaultu 211, aby tě to tam pustilo, musíš mít odemčené všechny perky a staty na max, pak odpovíš na jednoduchou hádanku a máš rotačák
-
tohle není casual Zaklínač, který je dělán i pro desetileté děti u PC na Moravě, tady to chce i trochu snahy.
-
A ty zase nejsi vubec kreativnij, kdyz se sam nedokazes zabavit u nove hry od Bethesdy
-
tak ja to dneska balim vy homousci. DEATH to console kids. *6*
-
Nestraš, na TES6 se hrozně těším, musí to být skvělá hra. :) Ani typické bugy mi vadit nebudou...
-
Tits or it didnt happen. *15*
-
Co tu se děje.... *1*
-
Vzhledem k pozornosti jakou hra má a ohledně veřejné onan*e co to je za "nejlepší RPG všech dob" bych čekal víc..
-
ja jsem to mel, ale kdyz jsem dal ze nechci tak mne zabili hned.
-
admin je jeden z nich
-
Ne, s/z s videm nemá opravdu nic společného ;).
-
tak jsem prave mel quest kde jste museli vykostit tri baraky po sobe, pak vas chlapek odvedl do sklepa. tam byla zenska a tu nekdo znasilnoval, ale kdyz jsem tam vesel, tak mne pobidli at to delam, ja. Meli jste nekdo ten quest ?
-
Taky znám lidi, co nepoznají kozu od vozu a jízda v novém jaguaru XE-S jim přijde stejná jako v audi a3s. Kečup nebo pravá dlouze dělaná italská boloňská, v tom nehledají rozdíl, jsou spokojení, že se najedli, jsou pozitivní. O tom to je! Ti co nejí kečup, si musí počkat a doufat, že se dovaří boloňská a nikdo ji nepřipálí. Nebo ho do sebe začít ládovat, ale pak si nemůžete tady na foru stěžovat, že vám je z něj šoufl :D.
-
Neřekl bych, že lehčí souboje dělají hru průměrnou. Třeba já bych uvítal, kdyby se každý souboj dal úplně přeskočit nebo se cokoli dalo zabít na jednu ránu, pro ten pocit, že jsem se něčemu ubránil. Hraju RPG kvůli příběhu/questům, kvůli průzkumu prostředí, kochání se nádhernými scenériemi, dělání screenshotů, hledání skrytých pokladů a zákoutí atd. Z těchto důvodů, i když to taky zdržuje, nepoužívám teleportaci, každou hru jsem si prošel kompletně pěšky, každý metr čtvereční. A člověka dokáže neuvěřitelně naštvat, když ho pak během cesty zabije nějaké zmutované zvířátko nebo divoké prase, které se mu spawne po cestě. Za respawn příšerek bych rovnou zabíjel, to je nejpitomější "bug", co znám. Když něco zabiju, má to do konce hry zůstat mrtvé a místo, kde to bylo, neobydlené...
Nikdy jsem nic kromě Mafie 2 (která byla i na nejtěžší obtížnost lehká a krátká a není to RPG) nehrál na těžší obtížnost než normal, a to už hraju hry takových 16 let. U RPG by souboje měly být na úplně vedlejší koleji. -
nevite nekdo, jak se ziska minigun ? nejde mi to.
-
zavrete uz vsichni drzky, voe. ja vas zabyju voe..
-
co to tady kuwa je za lidi ? delate si pudel ? kde je admin ? *8*