Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To nic ale na tom nemeni. *3*
  • je to detatko.
  • optimalizace je priserna
  • tak sem restatl konzoli, a ti pyco se my to kouslo znova, zase kuwa zajebana...... vi gadzove byly skurveeny dyskrymynace pyco neumite udelat hru ani do pyce pyco. vy pyce vypyceny, dete do pycy. Gadzove zabiju vas vsechni. *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • A třeba já to hodnocení Skyrimu přál, protože pro mě je to super hra, se světem, který mám hrozně rád a považuju ho za jeden z nejpropracovanějších RPG světů vůbec. Strávil jsem ve Skyrimu stovky hodin a nelituju...
    Naopak zatím žádný "3D" Fallout mě nějak moc nechytnul. Hodně mě bavila jen dvojka. Na druhou stranu nejsem jeden z těch haterů, co si zoufale přejou návrat izometrie, 3D Falloutu sluší.
    Takže já jsem s hodnocením spokojený...
  • to si kur.
  • Naprosto oprávněné hodnocení tenhle "ŠIT" si nezaslouží ani pozornost jakou má... Jen protože to je Fallout, tak všem svrbí konečníky...
  • Možná si ho musíš přečíst vícekrát po sobě. Nejsi policajt? *1*
  • ty jelito detsky, on pomerne zdatne paroduje reklamu na vf. ale tos byl jeste na houbach ty hovnousku.
  • Sezen si k ni nejprve manual, at neni zabugovana.
  • zmena vidu, pyco
  • Tak nejak ten tvuj text nema stavu.
  • Ano, mohli jsme pro vás vydat normální pokračování Falloutu, a krásné. Bohaté rozhovory, RPG skilly, optimalizace pro PC, moderní grafika, poutavý příběh, minimum bugů a potom nějaká ta vábnička pro nové hráče. Jenomže my jsme řekli NE! Žádné návnady a když problémy, tak pro všechny. V tomto vydání dostanou stávající i noví hráči Falloutu dárkem zklamání zdarma. Vaše Bethesda.
  • Ok, zkusim F4 a udelam si nazor rad sam...Jen jsem chtel poukazat na to ze dle dostupnych meritek - a jine nemame je Vicr jako hra velmi dobra, pak uz zustava jen vlastni zkusenost.
  • chces bejzbolkou do xichtu ?
  • Jí to teda hraji už 5 měsíců a jsem někde za půlkou. Witcher je srdcovka, ale tady to jaksi drhne. Řekněme si to na rovinu. Ta hra nesahá prvnímu dílu ani po kotníky. Ano je to graficky velmi zdařilé, ale co nabízí dál kromě grafiky? Ty otazníky na mapě jsou tam proč? Když téměř nic nenabízí, jen otravují. Je to odfláknutý, až to bolí a herními bugy se snad snažili dohnat Beteshdu. Po tom extra velkým patchi mám navíc pocit, že AI je ještě tupější (těžká obtížnost). Nový díl knižního zaklínače taky nemá kvality staré ságy, ale fanoušek to ocení, stejně jako novou hru, to je v pořádku. Ale zachovejme trochu objektivity, jako tady v recenzi na Fallouta 4, ta se povedla!
  • Přesně. V Tormentu by boj neměl být vůbec a doufám, že v "pokračování" půjde vypnout na co nejnižší možnou úroveň...
  • Super recenze a naprostý souhlas. Hra to není vůbec špatná a explorace je tím hlavním tahounem, člověk ovšem od něčeho s názvem Fallout čeká přecijen víc.
    Ovládání je (na PC poměry) příšerné, příběh neuvěřitelně mdlý, postavy nesympatické a ploché a svět černobílý... Karma systém je úplně pryč a humoru už také bohužel mnoho nepotkáte.
    Nadruhou stranu je ze střílení konečně požitek a svět je plný malých i velkých překvapení. Budovy do nichž lze vlézt jsou konečně veliké a pocit z prozkoumávání každého koutu je stále velice příjemný jako dřív. Crafting a úpravy všeho možného potěší.
    Hra roku to nebude, ale bavím se u toho každý den a stále mám co objevovat.
    Jinak 700 komentů? Vážně?? *15* No to abych si to tu prošel.
  • Nepsal jsem lepší hra, ale RPG. Navíc s reklamní kampaní zaklínače měla hra zástupy fanatických fanoušků už před vydáním. Jako hra je fallout horší, ale RPG neni jen o příběhu, ne?
  • Nesmysly. Píšeš o něčem, o čem vůbec nic nevíš. Podívej se na top modifikace třeba u Skyrimu. Uvidíš, že jsou to v drtivé většině seriozní modifikace měnící důležité věci k lepšímu. Cucáš si blbosti ze zadku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit