Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano protože tvoje hodnocení je jediné správné :)
  • Ještě, že zítra je svátek. Tuhle diskusi musím přečíst v klidu. V práci brečím smíchy a vůbec se nesoustředím *1* Tahle diskuse je snad lepší jak ta hra xD
  • Takové zbytečné hádky, jestli je lepší W3 nebo F4. Obě tyto hry si můžou podat ruce a navzájem se přetáhnout konzolí po hlavě.
  • 100 lidi 100 chuti, ale Vedmak 3 ma 21 704 kladnych recenzi na steam, 4 278 kladnych na meta, a celkovou meta 93...At uz vezmem recenze nebo hlas lidu tak je na tom vic nez dobre.
    Takze obecne vzato je lepsi, zatim...ale jasny, napises ze jsme vsici mimo, ze tyhle cisla nic neznamenaji a ty jsi borec. A kdyz se zeptam co me doporucis co je fakt dobry tak nic nenapises.
    Takle je to vzdy. Jsme hloupej fanboj i kdyz o me nic nevis.
  • Jioka
    přes 700 komentářu ! :O
  • když máš vyhulíno tak si nainstaluj aspoň kontrolu pravopisu, jinak fruit je fakt dobrá odrůda *3*
  • hele takze kdyz me witcher 1,2 i 3 dil bavi, tak jsme hloupej ju ? Ps. nekritizuju tady, kdyz uz pisu tak obhajuju proc a co me bavi.
  • Lolitky budú vždy a všade, dopyt je veľký
  • Dobrej pokus *3*
  • Jack1947
    Vymyté mozky a nenávist k bezvěrcům (je jedno že někdo nevěří) určitě má hodně daleko do náboženství at si to nechají ve francii já tohle tadY mít nemusím přesně tak s tebou souhlasím. Konečně taky tady člověk co ví jak se věci mají a chápe že to co dělá vláda je zhovadilost tady.
  • Tilwaen
    *skopávali

*1*
  • Jack1947
    Jian snad jo...
  • RedEagle
    Sa na tejto diskusii smejem az mi slzy tecu :))
  • spíš má předseda pomalej HDD a RAM
  • no tak ten osadník tam musí nejdrřív dojít coz trva, podle mě ok
  • je tam oboje, obchodní trasy i sdílení workshopu + dalsich 1000 veci
  • Ristoro
    Bych řekl právě naopak. Hráči jsou na tu hru tvrdí, jelikož to nese název Fallout.
  • Dobrá recenze, bál jsem se, že to bude další hodnocení 9-10/10 viz. světové recenze, ale autor asi nedostal dost zaplaceno a byl nucen psát objektivně, i když já bych šel spíš na 6,5/10. Ale pořád mnohem lepší RPG(!) než witcher 3.
  • Lidem co se kouse konzole:

Udelejte vse co je recene na http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=551069501&tscn=1447077828 ale jeste k tomu natvrdo zapnout vsync v nastaveni nvidie (hra pak bude limitovana na 60fps, ale co uz).

Autorovi dekuji za trefny clanek. Jedu si tu sims fallout (16-18 simiku ve 20 osadach) a je to teda pro otrle.

Nasere kdyz se zabuguje vesnice totalne a otroci odmitaj poslouchat, makat (a branit se) a zistis ze to uz tam mas ve vsech savech za 5 hodin herniho casu? No co uz, bozska bethesda to tak zamejslela - protoze zabugovana vesnice furt jde v zachvatu vzteku vystrilet. Je nutne s trochou fantazie si predstavit ze institut to tam infiltroval a vyhlasil vzpouru. No co uz, tak se holt pridam jako odpadlik k bratrstvu, ktere az se zabuguje, vyresim stejne...
  • Hra praveze zabavna nebola. Grafika fajn, strelba dobra, ale pomerne nudna. Posobi velmi nehotovo z hladiska obsahu, vsetko ma nadych neprirodzenosti, umelosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit