Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nie za prvy tyzden, ale za prvy den (s predobjednavkami)
  • ty si asi zacal hrat hr od bethesdy pri skyrime nie ? pretoze normalny clovek toto nenapise...ano TES seria patrila madzi to najlepsie z RPG zanru...ale to skoncilo morrowindom...od oblivionu to zachranuje uz len moderska komunita
  • archie777
    nightborne: To mi přišlo škoda, přeci jen karma je něco, co mě v RPG vždycky baví. Na druhou stranu, ve Falloutech hraju vždycky prospěchářskýho vraha, tudíž o dobrý karmě nemůže bejt řeč.
  • ta hra musí byt blbuvzdorna, ja bych třeba na hlidku bratrstva nestrilel, proc taky. jenze najdou se taci co to udelaji, pokud by se pak všichni na nej nasrali tak co pak, zkazena hra, load..new game a podobne. A nemyslim ze když postrilis cleny bratrstva nekde v jejich zakladne a podobne ze k tobe zustanou pratelsti:)
  • nightborne
    Prosimtě, vždyť je to jenom ubohej troll... a ještě plácá (většinou) kraviny.
  • super..tak priste napis ze je to spoiler na zacatku vety :)
  • to nemůže, pac to jsou uplne jiné hry:)
  • nightborne
    Spíš jsem měl na mysli to, že vyvraždíš kemp osadníků, a za kopcem tě osadníci opět přivítají chlebem a solí. Tam by se to ještě dalo překousnout, třeba neměli rádio, neměli si to jak říct, nevědí, žes to byl ty. Ale co když vystřílíš třeba hlídku Bratrstva, a pak tě s sebou stejně vezmou na misi o lokaci vedle? To je trochu zvláštní, nemyslíš =)?
  • Tech 12 milionu prodanych hard copy v prvním tydnu mluvi dost proti tobe:)
  • karma je prezitek, ukazatel toho jestli jsem dobry nebo zly je silne zavadejaci..tamhle zabiju obchodníka a pak 10x pomůžu stare babe přes prechod a karma mi na teplomeru naskoci do plusu, přitom sem vrah. lepsi tam nedavat nic. nqavic F 4 ti umoznuje byt zly, a vis to o sobe, to by mělo stacit ne?:)
  • Hry od Bethesdy jsou o tom ždímat stale ten stejny engine ? A nejde mi vubec o grafiku ale tohle je přeskinovaný skyrim ktery je už 4 roky starý!!!

Pokud to vemu tak bethesda značku Fallout zatim neuvěřitelně kazí. Udělala vlastně dva díly které si jsou strašně podobné. A chvalit u hry ( nevim jak dlouho ten vyvoj trval) crafting a to že se využívají všechny součastky je marné to by zvladl i něaky moder.

Fallout byl vždy hlavně o volbach a to o těch které vas vtahnou do herního světa. V prvních dílech bylo každé město jiné. Mělo své politické nazory a hlavně rozhovory byli skvělé. Ale na nostaligickou notu nelze hrát chce to změny ale zde mi přijde že změny jsou minumalní a ještě se ubíralo.

Přestřelky to nezachraní na to si muže bethesda vydavat Doom a hlavně diky tomu "zrušili" tahové souboje. Vzhledem ke konkurenci a k tomu kdyby hra neměla nazev Fallout by ani těch 7 nedostala. Ja jako velky fanoušek si tenhle díl necham ujit a doufam že bethesda už žadny jiny neuděla :) S datem vydaní se ale trefili ono tedka vlastně podobneho ani není co hrat kromě Zaklinače a s tím se nemuže Fallout vubec srovnavat.
  • Máš pravdu. Hry od Bethesdy jsou totálně o houně, časem na to příjdou všichni.
  • Stále hraju a osobne to zatim vidim tak na 5-6/10
  • *1* Retardy, jako jsi ty bych spálil, zahrabal a pochcal hrob.
  • nightborne
    Archie: A nemrzí tě třeba trochu, že tam není karma? Jinými slovy, že blbnout sice můžeš, ale nemá to žádnej dopad, protože si tím nikoho nepoštveš proti sobě a podobně? Trochu mi to chybělo.
  • toto sa ako RPG nazvat ani neda...skor FPS s rpg prvkami...hold trend dnesnych ''RPG''
  • archie777
    Když už nejsi "lajk" a snažíš se o nějakou objektivitu, pak bys měl měřit oběma stejně. Dojem ze hry != výčet vlastností. W3 nestaví sandbox aktivity ani crafting na takovou pozici jako Fallout, tudíž je tvoje porovnání stejně neobjektivní, jako porovnání vyprávění a dialogů u oboru her. Správně si ale napsal, že každá je naprosto jiná a herní zážitek má úplně jiný těžiště. Mě (ač mám za sebou pár hodin) příjde 7 pro Fallout málo. Od GTA nevyšla velká hra, kde by se dalo takhle blbnout.
  • az nato ze to nieje open world RPG ale open world FPS s minimum RPG prvkami...s falloutom to ma spolocny len nazov a temu...pre porovnanie s podobnou hrou rovnakeho zanru...stalker je minimalne o ligu lepsi...pre toto je aj 7/10 moc
  • byli, a byli fajn. Ale tohle uz je proste jina hra, motiv starych her zustal, hra se zmenila, az ti to dojde prestanes tohle psat:)
  • hlavně abys to pochopil ty *3* protože původní Fallouty byly opravdu o něčem jiném.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit