-
Tak předně to není rpg ale fps. Dialogy jsou výsměch. Nelogičnost s tím armorem který najdeš hned na začátku. Budování vlastní kolonie je zbytečnost ale ok, není to povinnost a když to někoho baví tak ať to tam je. Technické problémy. Na druhou stranu kraftění (které nikdy nebylo součástí prvních dvou dílů) vypadá zajímavě.
-
"Fallout 4 je bethesdovské openworld RPG se vším, co k tomu patří. Emočně plochý, charakterově poněkud dvourozměrný, příběhově nepříliš výrazný, v žalostném technickém stavu a s chybami, které se ve hrách od Bethesdy opakují už desetiletí"
+1 Je vidět , že tohle nepsal Grygar, který to samé ignoroval u Skyrimu. Děkuji za dobrou a kritickou recenzi. Za me 6. Protože není možné opakovat stejně chyby každý díl... -
Ja som ale nemal na mysli práve tie bugy, ale optimalizáciu a technické nedostatky.
-
netahej sem tyhle nechutny pomluvy packovacu, tam se vlozi disk a okamzite se hraje plynule ve filmovych 30fps, i kdyby trakare padaly *6*
-
no na xbone to padá rapídne a sem tam mrzne som čítal, ale na ps4 to ide celkom slušne na tých 30 fps...no ja mám high end pc, za ktorý som vysolil nemalý peniaz a witcher 3 mi išiel bez akýkoľvek problémov...
-
Popravde plne plne souhlasim s vetsinou recenzi na metacritics. Sam bych tomu dal mezi 8 a 9 / 10
-
Nevím co je na tom pravdy ale pry hrajete za cyborga a vas "sny" je hlavní záporák a nakonec se musíte rozhodnout jestli zabít jeho nebo shodit bombu na Boston. Jestli by to byla pravda pak jde o paradni pribeh. / pozor možny spoilery *4*
-
Takže doporučuješ něco, co jsi nedohrál. Co se divím, klasický Jack.
-
Nikde ani zmínka o tom, že tuna hráčů mají problémy s tím, že se jim hra doteď ani nespustí, přestože splňují všechny nároky? Díky, games.cz.
-
Omlouvám se, ale pokud máš pocit, že tvá pointa nebude znít dostatečně úderně, pokud ji neokořeníš deseti smajlíky, je poněkud obtížné tě brát vážně.
-
Tak se zdar už se teda nevracej..:P
-
Ne. Jde o to, že už se po těch patnácti letech co čtu práci kluků z redakce až moc vzdaluji názorům a pojetí recenzí. Bohužel všeobecně oblíbený hejt na F4 to pro mě už zabil.
-
Propadak to urcite neni. Ale muzu rict, ze z myho pohledu jedno z nejvic precenovanych rpg. Kdyz nechces delat co mas, tak mi to moc nenabidlo. Bugy tam jsou take a na to ze to jedu na full, tak bozskou grafiku to zas nema (max velky textury a sem tam detailni modely).
-
Jo nojo... tak v čem máš konkéetně problém že to už není jak dříve že to je jednodušší a že to může hrát fdnes už vlastně každý (to mi víceméně taky celkem vadí nejen u F4).
-
bože ty si taky mistni vizitka
-
Xenoblade X bude bomba, ale tomuto roku vládne Geralt ;)
-
bože, takový chujovinky tu dostavaj pomalu 10/10 a u tyhle hry si budete hrát na buhvico a date 7/10 jak kdejaký srágoře, fakt spatnej vtip, nemám slov ale mam chut se sem uz nevracet, tohle je fakt zlo... *11* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *11* *11* *11*
-
Hral jsem vsechny. Libi se mi to jako tobe ;-) bugu jsem nasel jen par (brahmina obcas na strese a redscorpion ve vzduchu). Jinak v poho. Temer po 40 hodinach si to nemohu vynachvalit.
Trojka ma uplne stejne vypraveni pribehu (ktery ze zacatku vubec neresis), ale to se mi prave libi. Az se postupne zacnes norit do sveta hloubeji, tak jej resis vic.
Jednicka a dvojkea e neco jineho. Ale bugy meli take a ze bych byl fanatik jak jini, to ne. Uz v jednicce se stacilo napechovat vecma proti radiaci a pri par savech se vydat primo k bratrstvu oceli a okrast je, nebo ke krateru. Ve dvojce jsi zacinal jako clen kmene a zas tak betelnej zacatek to nemelo. Zes nemohl dohrat nektere questy, driv to byla featura a hrac to bral jako soucast systemu oblibenosti, dnes je to bug. Kdybych mel dnes hrat jednicku a dvojku po vsech tech zboznych recech, tak to po chvilce vypnu.
Ale shrnu li to. Libili se mi zatim vsechny. New Vegas a Tactics byli dle meho nejslabsi. -
Já ti ani nevím *4* , ale v mém světě to iso-hra fakt nebyla. Ale obecně u nového Falloutu problém s first person pohledem nemám, to je asi ten nejmenší problém těchto "her".
-
Jsi blbec? Já jsem se nic moc ke hře nevyjadřoval....Chápu, že tvé IQ na to nestačí...Ale přečti si to ještě jednou...