Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Díky takové trouby tu beztak nepotřebujeme " Dovolil si mít někdo z redakce jiný názor než já? ehm, sry ale s vámi končím *1* "
  • Koukám, že jsem se s Games.cz a Levelem po téhle mainstreamové recenzi názorově rozešel. Asi hold většina hráčů hraje jinou hru než já. Nu což, sbohem
  • Jack1947
    Já nevím jak tomu říkáte ale byl spíše viděn zehora... byl top down ? to asi ne...
  • Jack1947
    Ok, já nedohrál ani jedno ale i tak mně prvni STALKER bavil... zaímavé je že jsem dohrál F3/Nv +DLC a nějak extra odvařený že by to ve mnšě něco zanechalo se říct fakt moc nedá.
  • Chim
    Zcela jsi opomněl fakt, že ani starý Fallout (1, 2) nebyl isometrický. *1*
  • Jack1947
    To spíš ty, chválíš to pomalu až do nebes nebo aspon bráníš...

ůkoly moc nemám a zejtra je volno i když stávám... co tam máš dál. No nic no asi půjdu hrát... pomalu. Ještě si musím upravit to fow a jiné blbosti... půjdu se do toho světa Falloutu ponořit. *4*
  • WalkingWad
    Blbý je, že pokud hraješ nejdříve Fallout 4, zahráním Fallout 3 a NV zjistíš, že jsou to ty samé hry s více méně stejným enginem, akorát s trochu lepším příběhem, questama, rozhovorama a RPG systémem..

Faloout 1 a 2 je úplně někde jinde a to se nedá srovnat (kam si hrabe Bitner...)
  • oktavius66
    V sérii S.T.A.L.K.E.R. jsem dohrál Shadow of Chernobyl, Call of Pripyat a Clear Sky. To je hra, která představuje na vyšší obtížnost opravdu výzvu a mám takový pocit, že se to nedá na těžkou vůbec dohrát. Jednou jsem zkoušel tak ze srandy to spustit na těžkou obtížnost a nedostal jsem se ani přes prolog *1* .Lost Alphu jsem také nehrál. Mám to v plánu už velice dlouho, ale zapomněl jsem na to.
  • Jack1947
    Pro tebe už nemůže být Fallout falloloutem protože není izometrický a nemá jisté věci... já to myslel tak že se divím, co se to děje COD BO3 6 F4 dokonce 7 WTH? wtf dftwgh... *8* *13* *9*
  • Veskoslav
    Jacku. Neměl by jsi dělat domácí úkoly nebo tak něco? Nebo jsi opět další hru šlohnul, nehrál či máš nutkavou potřebu se vyjádřit i když se tě to netýká?
  • To uzivatelske hodnoceni na Metacritic (6.1) je podle me velmi presne :) A optimalizace se s Unity neda vubec srovnavat, FPS mi padly jen u mest na 40, niz ne.
  • Fantasticka recenzia, autor vyborne zhodnotil klady aj zapory a s 60 nahranymi hodinami sa rad podpisem pod kazd odsek. Za seba by som iba vypichol necakane kvalitne napisane niektore hlavne postavy, napr. Deacon je totalny simpatak a vodca BoS zase archetyp "chlapa na spravnom mieste". Od Skyrimu rozhodne krok vpred, snad na tom Bethesda bude v buducnosti stavat.
  • Jack1947
    Spíš něco podobného a dle mého víc zaměřeného na survival strach atp... pečlivé promýšlení postupu, kde se zasekávají a ničí zbraně... vesměs to z toho vychází... jinou sérii ani hru neznám. Protože není...
  • Veskoslav
    Jacku...Stalker nemá s nukleární válkou absolutně nic společného....Nevím, proč mu doporučuješ zcela jinou sérii.
  • Jack1947
    Já myslel že letadlo si ty ale ted to vidím spíše na mistra vesmíru. *7*
  • WalkingWad
    To by mě zajímalo, co je na W3 propadák, když nad tím přemýšlím, je to jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál.. (hraju 15+ let..)
  • Zrzzek
    Skvělá recenze. Sice dost dlouhá, ale velice informativní a čitelná.

Z mého okolí si F4 koupilo hodně lidí. Tak jsem je trochu vyzpovídal a vcelku se shodli na tom, že v základě je to dobrá hra, ale tomu hypu, co byl okolo, výsledný produkt neodpovídá. Hlavně kvůli bugům a optimalizaci. A tak mě hned napadl Assassin's Creed Unity, v základě dobrá hra, kterou potopily bugy. A docela mě překvapilo že na metacritic AC Unity dostalo 70, zatímco F4 86...

Pokud porovnám náplň obou her, Fallout vyjde jako vítěz. I přesto se mi zdá hodnocení 70-80 pro Fallout více odpovídající...
  • Jack1947
    Vykašli se na F3/NV a jdi si radši zahrát STALKERA to je to pravé survival dobrodružství kdy pokud si nedáš pozor skapeš ani nevíš jak nejlépe asi tu Lost alphu kterou jsem se chystal hrát ale zatím nikdy k nín nedostal.

F3/NV nebyl zlý ale furt je tam toho strachu o postavu atp málo, F4 je přizpůsobený více dětem a příležitostným hráčům aby senetrápily s tim že nějaká výbava se hledá hůže, že nemají dostatek munice a náhodou aby se nenakazily radiací... a neumřeli moc brzy *2*
  • Veskoslav
    Všechno je propadák je ty jsi letadlo a Jack bagr.
  • Veskoslav
    Fallout 1 a 2 kvůli příběhu, hernímu designu a vtipům, na které narazíš. Spousta věcí je tam pak osvětlená.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit