-
Ten příběh a rozhovory jsou opravdu ubohé. Viděl jsem let´s play prvních třech hodin a ...........upřímně nedávno jsem našel "knížku" kterou jsem napsal v osmi letech a dávala větší smysl než tahle demence. Hraju přes dvacet let, tohle už né. I z filcky se dá udělat dobrá hra, díky Obsidiane!
-
MGSV, Fallout 4 i Witcher 3 jsou naprosté propadáky. Metal Gear je dobrý bohužel to je na Metal Gear prostě málo.
Je třeba čekat na Xenoblade Chronicles X, to je jistota... -
Ta hra měla ze strany hráčů největší HYPE a po vydání má obrovský HATE *1* . Já právě předchozí díly nehrál, takže nemohu porovnávat se 4. Pro mě je svět Falloutu naprosto neprobádaný, takže jsem ze 4 dílu nadšený. No musím dohnat resty a zahrát si Fallout 3 a New Vegas. Vždy se mi na těch hrách něco líbilo, ale bál jsem se složitosti (perky, složité volby, obtížnost, problémy se zdravím kvůli radiaci atd.). Možná proto mi Fallout 4 vyhovuje víc- právě kvůli svému zjednodušení. Pokud to mám hodnotit jako začátečník ve Fallout sérii, tak bych dal pěkných 8,5/10. Jinak bych chtěl poprosit zdejší fandy této série: Proč si právě zahrát ostatní díly Falloutu oproti Fallout 4 ? Abych potom pochopil, co je tak špatného na 4. Díky za vaše rady a návrhy.
-
Pan Slavik ma ocividne koule jako boule! Jen tak dal, diky za recenzi, ktera se neboji nejit s davem.
-
Hiz ony jsou hrozné to je pravda lol...
-
A je tam například hlavně i to v recenzi zmiňovaný glowing sea... což musím říct naprosto upřímně, je jedna z nejatmosféričtějších lokací, co si takhle z hlavy dokážu vybavit. Napadá mě snad jenom to houbový město na severu Morrowindu, který jsem zapomněl, jak se jmenuje =)).
-
Z mojeho pohledu to je dobra hra, zabavna. Nektere věci stoji za starou backoru, jako třeba pipboy, nektery textury jsou vazne hnus, a propady fps v nekterych interiérech jsou dost velke (bezi to hur nekde uvnitř nez venku). Ale jinak tomu zatím nemam moc co vytknout, bezhesda proste hry dela takhle, nekomu to nevoni někdo se bavi. Za me zatím slabších 9/10, uvidim az to dohraju.
-
Doufám že čeština bude pozdějc.
-
V mém světě a na základě gamesplay videa si to zaslouží tak 3 z 10. A to ani pořádně nevím, za co bych ty tři body vlastně měl udělit. Asi jen za hudbu a za úctu k názvu kdysi kvalitní série.
-
Řekl bych, že 6.5/10 je adekvátní. Čekal jsem od toho sice trochu víc, ale co už.
-
škoda no až bude čeština tak snad dohraji
-
Čekal jsem aspon tu 8mičku *9*
-
No ale ty bugy jsou stejne na vsech platformach, takze bych nerekl, ze to je odflaknuty port. Me hra ani jednou nespadla a FPS propad pri texturach na ultra byl max z 60 na 45, a to mam starsi PC.
-
Ano. Zkrouhnuli to málo. Mělo ty sundat ještě víc.
-
Barvičky jsou snad to nejmenší co člověku tam může vadit *4*
-
Mna uplne najviac stvu hitboxy , ked ma zabije molotov co padne 3 metre predomna(instantne) alebo moje friendly npc je skrcene vo dverach a ja mu nemozem ani hodit granat ponad hlavu lebo sa odrazi naspat(od vzduchu kde je tak pol metra priestor nad jeho hlavou ) a kopa podobnych veci :D Navrat do minulosti , nedavno som hral Dark Souls a Fallout 4 mi to hrozne pripomenul tym , ze ak aj ked stojim meter vedla steny so strelnou zbranou , tak trafim stenu :D
-
*15*
(neskutečné jak veskoslav musí být hned všude.. i když o jeho žblept třeba nikdo nestojí). -
Dobře vy! Dal bych i 6/10
-
Tady na games to je pro hru od bethesdy ještě hodne. ve svete ten Bethesda hate není tak vyrazny, takze tam hodnoti lepe. Autor to tady sepsal pekne, dost podobne jako u nejaky hry co tady ma 9/10, ale holt to muselo dostat 7, jinak by to neslo:)
-
Buď za barvy rád, koho by bavilo dívat se celou dobu na hnědý nebo šedivý něco. Ostatně ta celková stylizace je na falloutu to nejhezčí. Nezapomeň že u toho nesmíš moc přemýšlet nebo si celou hru úplně zkazíš :D