-
ja ji nekoupil .. ale hral u znameho ..ale i tak je to porad dokola a dokola a dokola ..jinak sem vzdy kupoval az ve zlate edici ..jedinej pripad tu byl u skyrimu , ale to byl darek k vanocum ..ale to nemeni nic na faktu ze jsou to zlodeji co se nam vysmivaj a predhazujou takove nedodelky .uz se tesim na dalsi baladu na todda howarda
-
Tak to si stáhnu. Hudbu z morrowindu/oblivionu/skyrimu budu poslouchat jeste tak za sto let *15*
-
V obchodech a inventari jsou vechny veci rozdelene do kategorii,staci jen sipka do leva ci doprava..
-
Mam nahrano skoro 30 hodin, ale cekal jsem max 6/10. Mam Fallouty moc rad, ale ty bugy jsou casto nesnesitelne, takze se ted 3 den snazim opravit bugnutej quest pomoci desitek prikazu v consoli... Bethesda mlci, zadne info o patchi nebo tak neco... davam jim na opravu tyden *1* ale beztak spolehaji, ze si vsecko opravi modama nebo posteluji prikazy sami hraci *7*
-
Tiscali mě mile překvapilo, jak verdiktem tak konečným hodnocením, více si tenhle "Fallout" opravdu nezaslouží. Jsem opravdu rád, že nedošlo k nějakému nesmyslnému vysokému hodnocení, které by mohlo vést Bethesdu k tomu... pokračovat v tomhle směru u Falloutu dále.
Příběh nezajímavý, úkoly nudné, a když budu chtít FPS střílečku nebo si zacraftit tak sáhnu po jiné hře.
Neříkám, že se to nedá hrát... pojmenujte tuhle hru jinak třeba "Pustina" a já neřeknu ani slovo, ale ne Fallout... ;) -
Nezkousel. Pac nepiratim.
Mam jen 4GB ram *13* -
Je tam mix originálního soundtracku (skvělá ambientní hudba) a těch retro songů, který si můžeš pustit z rádia. A oboje má svý kouzlo, hudba je u týhle hry jednoznačný pozitivum =).
-
A ta hudba. Jsou tam zas jen ty songy z 50.let nebo i naka hezka instrumentalni exploring hudba? *14* Jak to Bethesda umi...
-
vyše 20 hodín nahraté, hre by som dal ešte o bodík menej :) také čajové RPG s hroznými rozhovormi a orezanými RPG prvkami, v ktorom casualov zaujme Sims hratelnost, ..najlepsie na tom je crafting, ktory je skvely :) zbytok je nevyrazny a mdly ...ako vravím, čajové RPG, nič moc ale zase zabaviť dokáže :)
-
Popravdě jediná emoce, kterou jsem ve hře postřehl byla ta moje... aneb "vykecej se a dej mi ten quest ať můžu jít expit a hledat loot a výzbroj".
Autor si asi představoval dialogy v kvalitě zaklínače... u kterého mě mj. průzkum světa vůbec nebavil... jen questy... -
Nikomu to prosim nerikej :(
-
Shrnu to... Koupil jsem hned 10. a od té doby to hraju, mám už 26 hodin odehráno(steam) a teprve jsem zabil toho týpka co unesl hrdinovi syna. Hltám to každým coulem, všechno prolézám, hodiny jsem strávil stavěním osady, hledáním a upgradem předmětů a Power Armoru, které si šetřím na největší bitvy, a občas si jen tak sednu a kochám se přírodou. Hraju to na Ultra a nelituju jediné kačky co jsem za to dal. Pro mě nejlepší z Falloutů(je tam totiž vše co jsem si přál a ubylo to co jsem nesnášel). Za těch 26 hodin ani jediný pád, nebo zamrznutí, šlape jak hodinky a jen tak mimochodem - tentokrát je tam super hudba.Takže za mě 10/10 - po dlouhé době opět hra rozměrů a zábavy Borderlands, který je také mou srdcovkou... Kašlu na to, že se to nedrží přesně lore Fallouta a že tam je spousta věcí jinak, nebo nově nebo vůbec, takovýhle Fallout se mi líbí a klidně mě ukamenujte, mě je to totiž jedno a jdu pokračovat než mi skončí dovolená...:-)
-
Na tom cisle stejne nezalezi. Tohle bude hit jako ostatni hry od Bethesdy a hlavne ta hra bude zit roky (jako ostatni hry od Bethesdy). *7*
-
Zkoušel jsi to? Řekl bych, že není náročnější než Unity, nebo Wolfenstein New Order...
-
Nema to vyznam nai moc komentovať.
"Emočně plochý" ... nvm ako moc hral tu hru, ale ja tam ma dost emocii, aj v hlavnej linii, ale aj vo vedlajsich.
Ta hra si zasluzi podla mna 8 +.
bugy su klasika v tejto hre, ale inak ja hodnotim po 30hodinach v hre kladne. -
Dulezite sdeleni!!! Tuto skvelou hru si nezahraji, jelikoz to muj starej komp neutahne.
Konec hlaseni, dovolte mi odejit! -
Mám nahráno 38 hodin a pořád se bavím, největší plus téhle hry je (jako u všech od bethesdy) její svět, prozkoumávání a hledání skrytých věcí. Tohle oni fakt umí. Nejslabší jsou dialogy, hlavní příběhová linka a klesání fps v a poblíž Bostonu, jinak nemám co vytknout. Všechno co je blbě, vylepší mody časem. *4*
-
Podle vkusu kazdeho soudruha. Mne super prijdou. Hlavne Morrowind byl zjeveni a naplneni mych snu *8*
-
Já tě tak náročně rozeberu že z tebe taky udělám plochu ty famfrpále. *1*
-
Ani jednu z ich hier som nedohral a myslím si, že sú také nemastné, neslané....šeď a nuda....a ten ich príšerný engine a grafika, ktorá mala byť už dávno v koši.