Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • homeles8
    Co se tu do každýho se*eš? To je strašný tyhle lidi, jak se to vůbec může narodit. *16*
  • I když se na Fallout 4 dost těším, taky tipuji, že bude Zaklínač 3 bude 10x lepší *4*
  • Tak teda dík, žes nám to dal vědět.

btw - http://i.ytimg.com/vi/ps6YEbSTUkE/maxresdefault.jpg
  • homeles8
    co ty jsi za člověka? Co by jsme měli žrát? Mě minulý hry od Bethesdy bavily a tohle vypadá krásně a nadějně, tak o co ti jde? Myslíš si že jsi jako napsal intelektuální koment? Nebo co?
  • Hype není nijak zvlast odlisny od jinych her. Zaklinac 3 ho mel 10x vetsi. Bethesda si nikdy na nejaky super hype nepotrpěla. Nemaji to zapotřebí.
  • Ja u se tak TESIM!!!!!!!! To budou herni orgie toto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nejbližší hra, na kterou se dá říct, že se opravdu těším, je Kingdom Come a o něco míň Deus Ex Mankind Divided. Jinak v hledáčku nic zásadního nemám. Tides of Numenera bude nejspíš fiasko, když těsně před finišem měnili kapitána a vydání se rozhodli odložit. Fallouta nejspíš vůbec hrát nebudu
  • homeles8
    Tak jí tak prostě nehraj. Však se podívej řeba na trailery ke skyrimu a na mojí slečnu s lukem. Z trailerů nebylo možný vyvodit ta hra jak jsem jí hrál já. Naopak sekeru nebo helmu s rohama, resp. žádný těžký brnění jsem nikdy nepoužil. Tady to uričitě bude ten samej případ, v traileru CoD, ale ve hře si občas někoho odstřelím z dálky sniperkou, jinak moc střílet nebudu.
  • když je kolem toho takovej hype znamená to že všechno narvali do marketingu.. jen vás připravuju abyste pak nebyli zklamaný *3*
  • Paráda.
  • Mně je zase lídí co sežerou všechno, i kdyby se jim Bethesda vysr*la na talíř, viď flashíku. *2*

btw zapomněl jsi na svůj tag - http://s24.postimg.org/4nqw8giud/bethestard.png
  • homeles8
    Paráda, bude tam sniper, tak budu odstřelovat. Budu hrát za ženskou, tak doufám, že tam bude i nějakej dobrej hadr. Ve Skyrimu jsem měl na sobě nějakej koženej hadr z daedrickýho questu, obyčejný černý boty a Auriel luk. A snad tam budou dobrý účesy hned na začátku, ve Skyrimu jsem měl stažený účesy z nexusu. A hlavně stealth, ať bude vyřešený jakkoliv, budu hrát stealth. A postavim si konečně baráček kde chci. A asi i jakej chci, jestli jsem to správně pochopil. Město stavět nebudu to mě nebaví. No, ale už aby to vyšlo.
  • Vypada to skvele, je mi lito tech kteří se na to nedokazou tesit:)
  • No... uvidíme. Teď jsem poprvý zklamanej. Na úroveň grafiky a animace třeba kašlu, mně to bohatě stačí. Ale přesně jak říkáš, zvlášť ta druhá půlka traileru mi ukázala hru, kterou hrát nechci. Bez ohledu na to, jestli se jmenuje Fallout nebo jakkoliv jinak, directed by Michael Bay mě nikdy nebavilo hrát. To už fakt jen doufat, že si vzali za vzor filmový trailery a ukázali všechny výbuchy, takže rozmělněný ve hře to zas tak strašný nebude. *1*
  • opravdové morální dilemanta mělo PoE - a řekl bych až ke škodě. V té hře snad nebyl jediný quest s opravdu pozitivním černobílým východiskem. Většinou to bylo něco ve stylu necháte si uřezat pravé nebo levé varle?
  • Pokud máš rád Fallout tak nechápu co řešíš. Nejen že tato série nebyla nikdy o grafice a už vůbec ne o moderní, ale především grafika byla téměř pokaždé sic na slabší úrovni, ale měla svůj styl a smysl.
  • jj ja taky sral z toho, jak blbě to vypadá
  • Morální dilema? Jako v Zaklínači? :D jistě navíc to je grafický hnusne
  • VaZqeZ_EU
    Právě že 99% hráčů si vybere naopak tu záchranu, protože více XP do skillu *3*
  • Fallout mám rád, ale ta grafika mi přijde taková...nějaká....nemoderní a stará...?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit