Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 slibuje morální dilema i boje s androidy
5.11.2015 | Honza Konfršt
205 příspěvků
-
Ne internetu už se dá sehnat celej závěřečnej monolog, kterej je tak cheesy a debilní, že se ti určitě dude strašně líbit. *2*
-
lžeš
-
http://newfallout.com/fallout-4-trailer-map/
zajimavy, kdybych byl z bostonu tak by se tesil ještě vic:) -
Já doufám, že to tak nebude, ale jímá mě neblahý pocit. Mám předobjednáno, takže tak. *1*
-
A hele další kkt co uz to dohral a vi jak to bude:)
-
To fakt nevim. Ale ty jsi špatnej člověk. Respektive špatnej uživatel k diskuzi o hrách.
-
No potěš... nesmrtelný čokl a teď ještě do toho ty rádoby vznešené morální kecy, které jako by vypadly z nějakého přiblblého náborového filmu US Army. Řešit nějaké umělé "lidičky" a bojovat za jejich freedom? Tohle je quest tak pro Lucii Bílou. Evidentně nestačí mizérie po jaderné zkáze plná mutantů a násilí, musela do toho Bethesda zamíchat ještě variaci na tažení Abrahama Lincolna. Doufám, že bude možné řešit tuhle kravinu i z druhé strany a místo "přináším vám svobodu, lásku a mír" něco jako "donutím vás, umělá chátro lízat boty svých pánů na povel". *1* Proč? Proóóóč... Zakažte Bethesdě do her dávat příběh, protože to dopadne hůř, než kdyby tam nebyl žádný.
-
do tebe můžu, ty jzi zlej
-
na oblivionu se nikomu nic nelíbilo.. protože je to brutální s.ačka.. ostatně jako všechno co bethesda vyplodí
-
S OOO to bylo jedno z nejlepších RPG široko daleko, v základu to bylo slabší.
-
jak píše flash, je to subjektivní, mě osobně třeba zaklínač vůbec nezaujal. (k tomu se váže zajímavost, že jsem pod žádnej článek o hře nepsal žádné komenty, právě proto, že mě hra nezaujala. ''Pár'' lidí by si mohlo vzít příklad :-) )
Ale jestli jsi u zaklínače už strávil hodně času a bavilo tě to moc, tak se ti nedivím že máš takový názor :-) -
Že mě tam neopruzoval žádnej homeles. *7*
-
Tak samozřejmě že chci počkat na informace. Pokud bude možný vyhnout se větší části těch zběsilostí, tak v pořádku. Pořád F4 nezahazuju. A taky nejsem nějakej herní pacifista, to já si headshot vychutnám, ale co je moc, je moc. Takže uvidíme. A přirozeně vyplatí se počkat i z hlediska bugů a optimalizace herního systému, to je jasný že přijde.
-
"Mě minulý hry od Bethesdy bavily..."
Co ty si za člověka? *7* -
a co se ti na Oblivionu třeba líbilo?
-
Co se do mě se*eš? *7*
-
pekna ukázka toho ze to bude tak 50 na 50 :) Zboznuju když se lidi nevedomky usvedci z nesmyslu co napisou:)
-
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Bethesda, že nemá hype? Skyrim byl před vydáním úplně, to samé Oblivion a Fallout 3, já snad začnu věřit, že ty si sám Todd Howard, protože to snad není možný aby byl člověk takhle zaslepenej.
Jo a btw v Oblivionu mě vždycky sralo, že se mnou levelovala každá krysa. *6* -
ze subjektivního hlediska ruznych typu hracu to tak klidne muze byt, ale u me ti muzu zarucit ze F4 me bude bavit mnohem vic nez zaklinac 3: hon na topivce, i když se me taky libil:)
-
o něco málo asi jo, ale prašť jak uhoď. Zaklínač 8/10, Fallout 7/10 (to je můj odhad ještě před vydáním na základě zkušenosti s Bethesdou)