Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *1* *1* Doporučuje 9 z 10 ochránců zvířat a bojovníků za práva dětí. *1*
  • to je jak ten příšerný doják od Spielberga - Artificial Intelligence. To byla podobná slátanina, která hrála na city vůči androidům. Jediná dobrá věc na tom filmu byl soundtrack od Williamse
  • Přesně tak, ta "zápletka" hlavního příběhu, která se tímto trailerem vyklubala je úplně mimo logiku. Že je i mimo svět Falloutu - to už nemá cenu ani zmiňovat.
  • Ale aspoň není nutný jíst ho při pokojový teplotě, během hry se z něj dá udělat hot dog.
  • jestli tomu rozumi správne tak moralni dilema spočíva jestli riskovat život pro androida = vec. není to blbost? proč by nekdo obetoval život pro kus dratku a plechu aneb v čem je logika? tam jsou asi fakt padli na hlavu a to byl duvod proč se mi fallout 3 ani skyrim nelibil, veci tam nedavali smysl
  • https://www.youtube.com/watch?v=9TUCmEI4jME
  • Moc nevim co někdo ma se zabijeni deti a psu, asi nejaka morbidni úchylka kterou radsi ani nechci vedet.
  • Kvalitní diskuze ke kvalitní hře.
  • homeles8
    Jo, to jediný mě mrzí. Tak určitě vyjdou módy na zabití pejska, nebo přeskinování na různý jiný rasy. Ale nejradši bych byl za nástroj, kterej by umožnil vytvořit si vlastního pejska *4*
  • homeles8
    tak to je paráda. Možná je víc takových lidí, nicméně stačí jeden, kterej to dělá a je to špatně. Jako třeba tady teď uživatel ''lol''
  • http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/015/652/230114_908223010.png
  • homo sapiens *1*
  • budes ho muset snit ziveho.
  • ani děti nepůjdou zabít, stejně jako ve trojce.
  • homeles8
    to nevim, ale znám pár lidí, který Oblivion, hodně bavil. A velmi pravděpodobné je, že takových lidí je na světě víc, ne jenom ti kamarádi. Takže lže. A ty jsi zřejmě úplně blbej, protože nechápeš význam fráze ''s*át se do někoho''
  • homo sapiens inteligentus falloutus bethesdus superiorus-prelozeno do cestiny-clovek inteligentni co miluje vsecny hry od bethesdy a fallout obzvlast!!!

no a ty ses LOL anonymus degradus neandrtalus opus homo dem*ntus nablblus! - deb*l co se tu do vseho sere.....nekam si to zapis a vypadni z tohohle fora! *1* *2*
  • mě taky nezaujal a taky jsem nikde nepsal žádné komenty, protože jsem nechtěl kazit radost těm, které zaujal. Nerad druhým rozdupávám bábovičky *1*
  • Ten čokl nepůjde zabít?
  • homelesy n*ser se do něj! *16*

Si špatnej člověk! *10*
  • V Bostonu jsem strávil několik měsíců (na Work and Travel programu a tak). Fakt krásné a příjemné město. Ale Fallout kvůli tomu stejně hrát nebudu *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit