Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 slibuje morální dilema i boje s androidy
5.11.2015 | Honza Konfršt
205 příspěvků
-
*1* *1* Doporučuje 9 z 10 ochránců zvířat a bojovníků za práva dětí. *1*
-
to je jak ten příšerný doják od Spielberga - Artificial Intelligence. To byla podobná slátanina, která hrála na city vůči androidům. Jediná dobrá věc na tom filmu byl soundtrack od Williamse
-
Přesně tak, ta "zápletka" hlavního příběhu, která se tímto trailerem vyklubala je úplně mimo logiku. Že je i mimo svět Falloutu - to už nemá cenu ani zmiňovat.
-
Ale aspoň není nutný jíst ho při pokojový teplotě, během hry se z něj dá udělat hot dog.
-
jestli tomu rozumi správne tak moralni dilema spočíva jestli riskovat život pro androida = vec. není to blbost? proč by nekdo obetoval život pro kus dratku a plechu aneb v čem je logika? tam jsou asi fakt padli na hlavu a to byl duvod proč se mi fallout 3 ani skyrim nelibil, veci tam nedavali smysl
-
https://www.youtube.com/watch?v=9TUCmEI4jME
-
Moc nevim co někdo ma se zabijeni deti a psu, asi nejaka morbidni úchylka kterou radsi ani nechci vedet.
-
Kvalitní diskuze ke kvalitní hře.
-
Jo, to jediný mě mrzí. Tak určitě vyjdou módy na zabití pejska, nebo přeskinování na různý jiný rasy. Ale nejradši bych byl za nástroj, kterej by umožnil vytvořit si vlastního pejska *4*
-
tak to je paráda. Možná je víc takových lidí, nicméně stačí jeden, kterej to dělá a je to špatně. Jako třeba tady teď uživatel ''lol''
-
http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/015/652/230114_908223010.png
-
homo sapiens *1*
-
budes ho muset snit ziveho.
-
ani děti nepůjdou zabít, stejně jako ve trojce.
-
to nevim, ale znám pár lidí, který Oblivion, hodně bavil. A velmi pravděpodobné je, že takových lidí je na světě víc, ne jenom ti kamarádi. Takže lže. A ty jsi zřejmě úplně blbej, protože nechápeš význam fráze ''s*át se do někoho''
-
homo sapiens inteligentus falloutus bethesdus superiorus-prelozeno do cestiny-clovek inteligentni co miluje vsecny hry od bethesdy a fallout obzvlast!!!
no a ty ses LOL anonymus degradus neandrtalus opus homo dem*ntus nablblus! - deb*l co se tu do vseho sere.....nekam si to zapis a vypadni z tohohle fora! *1* *2* -
mě taky nezaujal a taky jsem nikde nepsal žádné komenty, protože jsem nechtěl kazit radost těm, které zaujal. Nerad druhým rozdupávám bábovičky *1*
-
Ten čokl nepůjde zabít?
-
homelesy n*ser se do něj! *16*
Si špatnej člověk! *10* -
V Bostonu jsem strávil několik měsíců (na Work and Travel programu a tak). Fakt krásné a příjemné město. Ale Fallout kvůli tomu stejně hrát nebudu *2*