Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Ok? Ale když to bude jen na tablety tak ti monitor bude asi k prdu
  • ucho
    i přesto je pravděpodobné, že se na dalším falloutu již dávno pracuje.
  • Kallessin183
    já nemusím, mě stačí obyčejný monitor *2*
  • Keyz
    Jaký případ na to mohl skočit. To jsou vždy skoky po nadějí a fakta nikde *1*
  • Draken69CZ
    Tak to je jasný bude prostě jen Half-Life. Všechno v jednom (HL1-2 a Ep1-2) a ještě něco navíc protnutý Portalem prostě Epic Game
  • Draken69CZ
    Tak si připrav tablet :)
  • cumpi3
    Dobrý troll *1* ...ale je mi líto všech, kteří už se na hru těšili *4*
  • Mahcake
    spát*
  • vojtaruzek
    HL3 taky nebude, Newell nenávidí trojky, protože mu připomínají, že váží 300 kilogramů.
  • davidBray
    nj.. ach jo
  • teraz sa bethesda spamata..ze jajj..šak ono hraci by chceli aj novy fallout...o pol roka to ohlasia
  • Jack1947
    Vtip to nebyl vubec spatny, ( pokud to tedy vtip byl a nevesi nam buliky na uz tak napuchly nos)
    Co by ne, ktery koliv zajem ze strany hracu je vitan, proc je trochu nepotrapit ne ? I kddyby doslo k vydani treba az za 10let. *4*
  • A mesiac nato pride tlacova sprava o potvrdeni vyrobit Fallout 4 *15* reklama ako reklama , hracov to len viac nazhavy ( niektorych uplne odradi a uz to vonkoncom nebudu brat vazne pokial neuvidia trailer) *1*
  • Fallout od Bethesdy? Ne, děkuji.
  • Kallessin183
    Muž se znuděným výrazem odchází zpět do pustiny pomumlávaje si "Tak zase nic."

Škoda.. jednou stejně přijde a s ním přijde zákon (Skyrim:) pouště. Prostě ať přijde kdykoliv a v jakékoliv podobě, těším se...
  • BoB.2
    Já tet našel vtípek ve hře SteamWorld Dig na Half Life 3 a taky se pobavil.
    http://ggtriple.files.wordpress.com/2013/12/steamworld-dig-pc-steam-half-life-3-confirmed-gameplay-screenshots.jpg
  • a vecer predstaveji F4 :)
  • Šikulka.
  • Taky mi to nedá spád.
  • Zaplacená reklama

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit