Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 stránka byla (skvělým) vtipem znuděného fanouška
7.12.2013 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Vtip to nebyl vubec spatny, ( pokud to tedy vtip byl a nevesi nam buliky na uz tak napuchly nos)
Co by ne, ktery koliv zajem ze strany hracu je vitan, proc je trochu nepotrapit ne ? I kddyby doslo k vydani treba az za 10let. *4* -
A mesiac nato pride tlacova sprava o potvrdeni vyrobit Fallout 4 *15* reklama ako reklama , hracov to len viac nazhavy ( niektorych uplne odradi a uz to vonkoncom nebudu brat vazne pokial neuvidia trailer) *1*
-
Fallout od Bethesdy? Ne, děkuji.
-
-
Neřekl bych, že někdy bud souhlasit s Frenkem Horriganem, ale vidím to stejně :-)
-
-
A od koho? Vzdyt zadny studio na to nemá udelat podobnou hru, CD projekt ma svoje, Bioware taky..Obsidian zebra na kickstarteru takze na to nemá prostředky..takze jedine Bethesda.
-
-
-
Muž se znuděným výrazem odchází zpět do pustiny pomumlávaje si "Tak zase nic."
Škoda.. jednou stejně přijde a s ním přijde zákon (Skyrim:) pouště. Prostě ať přijde kdykoliv a v jakékoliv podobě, těším se... -
-
War. War Never Changes. *3*
-
Tak si připrav tablet :)
-
-
já nemusím, mě stačí obyčejný monitor *2*
-
-
Ok? Ale když to bude jen na tablety tak ti monitor bude asi k prdu
-
-
Nak to propoji s tim monitorem a bude to "parit" na monitoru. *3*
-
-
-
-
-
Já tet našel vtípek ve hře SteamWorld Dig na Half Life 3 a taky se pobavil.
http://ggtriple.files.wordpress.com/2013/12/steamworld-dig-pc-steam-half-life-3-confirmed-gameplay-screenshots.jpg -
-
HL3 taky nebude, Newell nenávidí trojky, protože mu připomínají, že váží 300 kilogramů.
-
-
Tak to je jasný bude prostě jen Half-Life. Všechno v jednom (HL1-2 a Ep1-2) a ještě něco navíc protnutý Portalem prostě Epic Game
-
-
-
a vecer predstaveji F4 :)
-
Šikulka.
-
Taky mi to nedá spád.
-
-
mně jo, ale jenom dneska, ostatních 364 dní zase ne
-
spát*
-
-
V článku maj ovšem spád, četl jsi to vůbec ?
-
-
nj.. ach jo
-
-
Zaplacená reklama
-
I tak to byla dobrá reklama pro Fallout i samotnou Bethesdu, cena značky vzrostla...