Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 vyjde ještě letos, na Xbox One půjdou mody z PC
15.6.2015 | Adam Homola
227 příspěvků
-
Podle tvé logiky to není fallout od doby, co se přešlo na 3D grafiku :D
Inovace jsou třeba ... i takovéto ... pokud se ti to nelíbí, tak to můžeš ve hře ignorovat. -
Pravda, ještě ke všemu :D
-
Souhlasím s tím, že je fakt velká škoda, že se vývojáři dneska už o takový košatý systém vývoje rozhovorů ani nijak nesnaží. Vlastně mě napadá jediná hra, která tenhle falloutí systém měla a to Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura, kde byl (podle mého) ještě lepší. Tu hru vytvořili v Troika
studiu, což nebyl nikdo jiný, než tvůrci Falloutu. Potom ještě udělali monstrhru Vampire: Bloodlines, kde už ale rozhovory nebyly tak rozsáhlé a komplexní jako v těch už zmíněných. -
Tve proc? jako hra to muze bejt dobra ale todle prece uz vubec neni Fallout. staveni vesnicek, tower defence? to tam proste musi bejt vsechno? moje nostalgicke srdce trpi. Tadle hra nema s falloloutem nic spolecnyho. Kdyby tomu dali jinej nazev tak nic nerekn ale takle?
-
a to nerobila bethesda, ale obsidian :)
-
Zaklínač nikdy nebyl a neměl být sandbox.
A jaký nadšení od začátku? Plival jsi na to tady ještě než to vyšlo a pak v každém příspěvku sis jenom stěžoval. -
no vidíš já hraju třeba hlavně strategie a protože ve skutečném životě pracuju jako projektant tak tahle část hry kdy si může člověk postavit vesničku podle svých představ, vybavit si ji a posavit naprosto dokonale vyhovuje mé hráčské dušičce a garantuju ti že nad tím stávím moře a moře času *1* *1* *1*
-
Mna by teda zaujimalo. Da sa hra prejst aj bez toho aby som hral nejaku trapnu tower defense ?
Tak ako sa da W3 prejst bez trapneho Gwen-u ? -
Ja si myslim ze sa nema zmysel nad placom pozastavovat. Cim silnejsia znacka, tym vacsie stado hejtujucich oviec.. Taka je realita.
-
Jo, to je bohužel pravda, pamatuju si, že v New Vegas, postava s velkou úrovní lékařství, mohla operovat toho císaře z Legie a zachránit ho před rakem, nebo ho zabít během operace tak aby to nebylo poznat, to byla opravdu sranda, ale jen jedna z mála v celé hře, aspoň co se skillů promítajících se do rozhovorů týče.
-
Tak, videá zaujímavé. O textúry, efekty, animácie, predmety, atď. sa postará komunita. Celé to bude stáť a padať na spracovaní questov, a na tom, či to bude rovnaká hromada blbostí ako vo F3/TES:V. Ak bude vidieť že vývojári to zase majú len ako džob, bez záujmu spraviť dobrú hru... no skrátka, poteš noha, to komunita nefixne. Som skeptický a ostražitý (po skúsenostiach s poslednými hrami od Bethsedy) a aspoň budem max príjemne prekvapený.
-
Takže mám to chápat tak, že by pro tebe bylo ideální, kdybys Zaklínače projel během deseti hodin a šlus? :D
-
snivaj dalej, Fallout od Bethesdy ma S.P.E.C.I.A.L. len na ozdobu, trosku vyuziva len tie skilly ako pacenie a veda..ale len v urcitych leveloch(stale po+25bodoch)
-
Mnohem radši bych byl, kdyby zapracovali na komplexnosti rozhovorů jako třeba ve Fallout 2. Například když jste si dali inteligenci na 1 z 10. Vaše věty se omezily na "Ééé..., Uhm, To já nechtít, apod." Nebo naopak když byla inteligence vysoká a znalost vědy taky, tak při přihlášce do Vault-City kdy hlavní postava musela vyplnit příšerně obtížný test z matematiky, fyziky a logiky si s tím poradila tak, že i zadávající čuměl. A to je jen špička ledovce, mnoho dialogů ovlivňovaly staty, vlastosti a perky postavy a do dnes to nikdo snad nepřekonal (jestli jo dejte mi prosím vědět). Tohle považuju totiž za vůbec nejlepší část F2.
-
aká stará?..tc tc...že ti není hanba..:D.hral som všetky falouty a strávil som pri nich mrte hodin pri pokuse prejst úúúplne všetko.:) a aj teraz mám rozohratý newlasvegas.:D,ktorý nie a nie dokončit..už som tam cca 150hodín a majitel ešte žije aj o priehrade sa ešte nerozhodlo..a práve som začal 3tí dlc zo 4ch... *1* ....a ked pozerám/čítam o 4ke....chudák reallife dostane zabrať.. *1*
-
K postapokaliptickému svetu sa naopak stavba obydlí a ich obrana veľmi hodí.
-
Mno tak tohle by mě i mohlo přesvědčit o předplatnym, protože se mi to fak líbilo *4*
Akorát teda nechápu pročvypoušteli tamto nemastné neslané video během revealu, když tohle je pomalu jak na jinou hru. -
Oblivion - zatvor par generickych bran
Skyrim - zabi par generickych drakov
Fallout 3 anineviem, uz si nepamatam
legendy -
Pravda, protože udělali pár skvělých her a pár legend :D.
-
no, podla plusiek vidim, co vlastne nova mladez hrava a na co sa tesi
snad vyjde zase nejaky Fallout/Obsidian/, popripade ten Van Buren