Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 vyjde ještě letos, na Xbox One půjdou mody z PC
15.6.2015 | Adam Homola
227 příspěvků
-
nejsou nekde dostupna videa v lepsi kvalite?
-
Mali by to dat spravit Obsidianu a starat sa len o technicke zalezitosti a grafiku. To im ide dobre. Questy a dialogy nevedia spravit kvalitne. Ako keby ich male dieta pisalo. Svet je az prilis cierno biely a plny nelogicnosti.
-
Už v listopadu? To tak akorát stihnu dohrát Zaklínače, ani si nevydechnu a vyjde Fallout. Oni mě chtějí zabít...
-
Až nějakou udělají, tak dej vědět. Zatím samá voda.
-
Na Oblivion si NIKDO ani nevzpomene, kdykoli se nekoho zeptas na serii tes, tak ti bude menovat Morrowind (protoze prave to byl posledni dil TES kterej stal za hovor) a pak moza Skyrim, protoze ten do jakz takz pouzitelnyho stavu dostali moderi.
Kdykoli je rec o Falloutovi, tak kazdej zna 1/2 ... protoze zadnej dalsi nevysel.
Hodnoceni vylizanych a uplacenych mozku ... lol ... -
Neblbni, tohle je Bethesda. V tomhle dostanes po narozeni do ruky sutr, tim sutrem utluces mutanta v energozbroji, seberes mu laserovej gatling ... a pak to nejspis smazes, protoze ti dojde, ze uz jaksi neni proc hrat. To vis, to by neslo, aby deticky nemohli jit nekam na mape jen proto, ze tam sou moc silny enemaci.
-
legendy? repetivne arkady...ale chapem, ludi bavi grindovat a nechat sa vodit za ruku
Wow efekt v nejakom queste by asi neprezili ..alebo si ani nevsimli *1* -
ta hra má snad nejhorší animace, co jsem měl možnost vidět u AAA titulu. Tohle snad překonalo i Skyrim. Witcher 3 má taky mizerné animace, ale pořád několik levelů nad tímhle...
-
Jak můžeš vědět že to nemá ducha falloutu když jsi to ještě nehrál. O přiběhu a questech se nic neví. Třeba já si ve všech falloutech vytvořil svojí základnu kde jsem hromadil nalezený vybavení a jiný poklady. Takže tohle vítám.
-
Super záběr jak jednim kliknutim sbalí celej barák, to bych fakt ukazoval na E3 *15*
-
Myslim ze Witcher 2 je pro tebe uplne idealni.
-
Mám z toho trochu strach. Crafting vypadá úžasně, ale ty poslední záběry z konference vypadají jako by to bylo tupé FPS. Ale třeba se mýlím a dopadne to dobře.
-
Bethesda by mozna mohla udelat hru desetileti ale nanestesti se ji to porad nedari.
-
Coze? Zcela opravnene sem byl rozpacite z grafiky.
Jinak si nevybavuju ze bych na hru plival, chyby co sem zminoval vidi vsichni kteri nejsou zaslepeni a davaji bezmyslenkovite 10/10. Na takovy hodnoceni musi hra vypadat trosku jinak. V kazdym prispevku zminuju ze je to dobra hra, jenom plna chyb ktery ja nedokazu prehlizet. -
podle tvoji logiky se muze zmenit uplne vsechno a je to porad stejna hra. To co chci rict je to ze to uz proste nema ducha falloutu. A mimochodem to ze je vseho moc a je to nafoukly do obrich rozmeru neznamena ze je to dobry
-
Games
Oblivion 9/10
Skyrim 10/10
Fallout 3 9/10
legendy? legendy. -
https://www.youtube.com/watch?v=5AvrBFlJeMs
-
Bethesda by mohla udělat nejúžasnější hru desetiletí a staromilové tady budou pořád nadávat, jak to není ten starý Fallout. InterPlay zabilo starý Fallout před 12 lety a jestli jste si za tu dobu nestačili uvědomit, že se ta série změnila, tak je to jak brečet, že Bonda už nehraje Connery.
-
Měl jsem obavu, že zas jen okopírujou trojku, ale tohle je parádní.
UI nádhera, pěkný nový zbraně, strategický mod a craftění vypadá taky parádně.