Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 vyjde ještě letos, na Xbox One půjdou mody z PC
15.6.2015 | Adam Homola
227 příspěvků
-
Takže to výjde v listopadu. K tomu si člověk připočte cca 6 měsíců co se budou opravovat největší bugy a komunita z toho udělá aspoň trochu hratelnou věc. Takže když všechno půjde dobře tak Summer Sales v roce 2016 to jistí. Tak se třeba Bethesdě podaří udělat kvalitní Fallout. I když mně prostě připadá, že Fallout je něco co oni nedokážou uchopit. A jejich způsob designu her je prostě divnej. V TESu se ještě nějaký podivnosti schovaj, ale ve Falloutu ne.
-
Fajn, mne se to libi. Preji si aby ta strategicka nadstavba byla poradne propracovana a komplexni. Aby to byl ekonomicky simulator, ktery se jen tak neomrzi.
-
Jak to bude dobré jako hra je sice otázka, ale z ukázek jsem každopádně nadšený a těším se.
-
Ja jen doufam ze to nebude mit tak kolikrat vylozene hloupe questy jak 3.To bylo priserne. Nektere absolutne nedavaly smysl a byly az zbytecne. A hlavne prazdna mapa kde jsou jen rozvaliny a dve mista kde jsou obyvatele jinak jen nuda prázdnota a sed.A charaktery který jednou potkate a uz na ne hned zapomenete. V tomto ohledu New Vegas prevalcovalo celou puvodni hru v cele mire. Cele New Vegas mělo mnohem vetsi hloubku pribehu a vůbec všechno bylo lepe odladeno a lip sedelo do sebe. Jo a taky me docela desi ze to bude az moc silena strilecka. Takova az moc kopie Rage.
-
-
Naopak větší svižnost akce je podle mě to, co Falloutu docela prospěje.
-
-
No uprimne si pockam na vanoce kdy hra bude uz mesic venku a tak bude dostatecne opatchovana a budou na ni nejake mody (realisticke zbrane treba - prece jenom hrat neco od Bethesdy bez modu je za trest) ...
Kazdopadne nevim co maji vsichni proti staveni vesnic, to je treba moznost ktera mi ve Falloutu vzdycky chybela. Postavit si vlastni post-apo mesto, kde jsem vladcem ja a sirit svoji viru dal, do vsech koutu pustiny. Takze za mne obri plus.
Jedine ceho se bojim (cim jsem si naprosto jist) je, ze bude potreba cely tento prvek domodovat (respektive po Bethesde dodelat), aby to nebylo naprosto ploche a povrchni ...
Ale za mne plusove body, koupim v Steam Christmass Sale se slevou a budu spokojeny -
-
Modifikování je polovina zábavy, to si musím říkat a už s tím tak nějak počítám.
-
-
To bude bugfest!
-
Nezbývá než doufat, že ti fušeři z Marylandu si nechají udělat pokračování od Obsidianu. Aspoň ušetřím prachy a můžu pár let počkat.
-
-
ne diky, od Obsidianu nic nechci, banda vyzirku co neumi ani poradne udelat izometrickou hru.
-
-
Já z toho bohužel necítím vůbec postapo atmosféru jako ve Fallout 1 a 2.
-
-
a nemůže to bejt třeba i tím že jednička a dvojka probíhala dějově těsně po apokalipse kdežto tady už je to pěknej pátek a svět se stačil zmátořit. tady to není postapo ale svět ve kterém se civilizace už obnovuje
-
-
23. Říjen 2077
Bomby jsou odpáleny. Kdo tehdy začal se neví... možná Čína, možná Amerika. Poplašné sirény shánějí lidi do Vaultů, ale do krytu se uchyluje jen nemnoho lidí – mají to za falešný poplach. Vaulty jsou uzavřeny. Velká Válka
5. Prosinec 2161
Vault Dweller je vykopnut z Vaultu 13, aby našel náhradní vodní chip. Začátek Falloutu 1
25. Červenec 2241
Bucoucí Vyvolený (úspěšně) podstupuje v Chrámu Zkoušek mystický test.
Zdroj: události v Arroyu (Fallout 2)
ZAČÁTEK FALLOUTU 2
-
-
-
EPICK!!! Pokud to nebude zabugovane a povede se to v pohodě tak je to 50% hra roku.
Protože 50% má ještě u mě Witcher 3 :-) -
Keď som videl ako si tam stavia domček, vyberá pohovky a dekoráciu, tak mi tam chýbalo už len toto https://www.youtube.com/watch?v=SP4_Oz1U-NI *1*