Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Neboj v premiumu to pošéfujou *15*
  • Pozdě. To nešlo pochopit. A zbytek tohohle příspěvku taky nedává smysl.
  • Jack1947
    Dobře zkusils trolling nevyšel...
  • Jack1947
    Evil within 2 měl bugy ? prosím napiš jaké jinak to je blábol, nemáš rád horor možná a nebo si byl nasycen minulým dílem... navíc vydali ale snad nevyrobily.
  • Khanemis
    Hele okecat se to dá vždycky, což přesně i Bethesda dělá:) Já neříkám, že je to nutně špatně...ale osobně bych byl raději, kdyby tam fungoval nějaký přirozený vývoj namísto snahy přicházet z důvody jak to recyklovat dokola. O to větší rozdíl to pak je když si člověk srovná hry od bethesdy (kde se právě většina konceptů drží přísně ve statutu quo) a New Vegas, které naopak navazuje na původní Fallouty, a je už tak daleko ve společenském vývoji, že se původnímu konceptu skoro nepodobá. Dva extrémy. Ani jeden není nutně horší nebo lepší. Nicméně každému sedne něco jiného:)
  • tak treba to mohlo byt neco jako s atomovkou...tu taky vyvijeli na sobe nezavisle nemci, amici i rusaci...taky za maximalniho utajeni atd. Ruzne typy leku taky vyviji ruzne firmy a vysledek se lisi treba jen v malickosti aby mohli obejit patent. Tady bych asi tak prisny nebyl.
  • Khanemis
    No to je právě to...podle původního loru se výzkum FEV odehrával jen v oblasti výzkumného ústavu West Teku, odkud byl později, kvůli utajení a špionáži, převezen do základny Mariposa. Nikde jinde se vyskytovat neměl a pokud ano, šlo by jen o zárodky předchozího výzkumu viru pro podporu imunitního systému (Pan-immunity Virion Project, kterým měl původně FEV být), tedy něčeho úplně jiného. Ale holt Supermutanti jsou příliš cool frakce a Bethesda se jich evidentně nechce vzdát, tak to přepisuje jak se jim zlíbí.
    Což nemyslím nutně jako výraznou kritiku. Chápu, proč to dělají, ačkoliv bych preferoval trošku obratnější práci s lorem:)
  • Pro všechny: Bylo to sice míněno jako sarkasmus (já vím, příště si seženu tu ceduli), ale děkuji všem potrefeným kachnám za kejhání :D Jo a noviny čtu všechny zmíněné, plus něco navíc. Mám to jaxi v popisu práce, bohužel. No a co se zmíněných politiků týče - mno, jak ví každý kdo byl někdy na vsi, když je někde koryto, tak holt si to k němu přihasí prasnice. A pak chrochtají a rypákama se od toho koryta navzájem odstrkují. A často ty největší prasnice to koryto zalehnou, aby k němu jiné prasnice nemohly. Nic nového pod Sluncem.
  • cist muzes i v onlajnu………..však ono off by tam mohl klidne bejt vid *5*
  • Jack1947
    Cheatující ai vadí ale v multiplayeru to je zvěrstvo
  • Jack1947
    Tak exploit to si nevybereš *3*
  • Pardon, jedná se asi o gameplay trailer. (Cca od 2:35 tady: https://www.youtube.com/watch?v=Oj06B-QQJTM)
  • A schválně tak, aby vypadaly jako postavené před. No s trochou fantazie se dá vysvětlit leccos. Asi to ale nedáš třeba u levitujícího schodiště v teaseru(!) na F4.
  • TheGGG
    třeba ty baráky někdo postavil po výbuchu během těch sta let duh?
  • TheGGG
    bethesda, nebyli to ti co prohlašovali, jak mají na srdci SP hry a lidi co mají rádi solo hraní? To asi bylo před tím, než v nevhodnou dobu vydali zabugovaný evil within 2 a otřesný wolfenstein 2 a u obou měli mizerné prodeje...
  • neni to taky tim, ze se to odehrava vzdy v jine oblasti ?
  • nemyslel jsem cheatery ale bugy
  • ale v singlu ti nevadi :)
  • Jack1947
    Ukaž mi hru která potírá cheatery nějak drsněji a hlavně rychle... moc jich nebude nooo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit