Přejít na výpis diskuzí
Fallout 76 má být údajně survival onlineovka silně inspirovaná českým DayZ
31.5.2018 | Adam Homola
96 příspěvků
-
Typický flashův záchvat.
-
@A.
Hele a nepleteš si to se CNN nebo MSNBC? :D -
Pristi? Nedivil bych se, kdyby to chteli narvat uz do tohoto. ;)
-
Nebo pro ty, co si rádi pročtou příběh a hltají ho jako nějakou knihu. Nebo pro ty co si místo filmu pustí strhující příběh. A to mě u celé série Fallout strašně baví.
-
P.S.
Jinak se asi všichni shodnem že Fallout online je něco jako splněný sen. Naneštěstí to nikdo nechce v podání Bethesdy *1* Je to něco jako by jste se těšili na pokračováni vašeho velmi oblíbeného filmu a zjistili jste že to bude dělat Uwe Boll s rozpočtem pět korun. (Ano bethesda sice peníze má, ale je mi záhadou kam plynou když dělají takové zmetky *2* ) -
logika stranou, ale nechci abych po několikahodinovém farmení mně sejmul týpek který bude na mapě levitovat, teleportovat se, nebo se zaseknu do textury.
-
No to je zklamání i když se to bohužel čekat asi i dalo no no nic tak tuhle hru vyškrtnu ze seznamu jakž takž očekávatelnejch kvalitních her... Budu doufat že nebude moc podobnejch přešlapů do online survivalu, ono nač smutnit třeba tohle bude online survival apak oznámí Fallout kterej naopak bude čiště offline záležitost, zázraky se stále dějí *3*
-
Příští Fallout bude Battle Royale *1*
-
No nejsem zas nějaký šílený fanda Falloutu, ale nedovedu si představit lepší herní značku pro vytvoření klasického survivalu. Určitě si počkám, co z toho vyleze.
Co mě ale maximálně nasírá, jak pouští tyhle informace ven pár dní před E3. Loni vyslepičili snad úplně všechno, že jsem se na ni ani nedíval. -
konecne si cim dal vic tvurci uvedumujou silu onlinu a kaslou na off,,však co off je mrtvej,,nebo pro ty co nemůžou mit z neakeho duvodu internet...
-
jeeeej,,,,sem s tim!!!!konecne me znovu zacne bavit Fallout *5* ,,,,,!!!!ONLINE!!!!!
-
Tak tomuhle říkám agonie.
-
Už alespoň oznámili, že válka se nevedla s Čínou, ale třeba s Oceánií, aby se hra dala prodávat i u nich? Universum stejně už rozsekali tak dokonale, že je to jedno. Nebo se vedla s Euroásií? Strana ( Bethesda ) určí
-
Napred si o tom neco zjisti nez zacnes kecat hovadiny. Tady ti selsky rozum nestaci. Chce to vic..
-
A bude tam i battle royale?
-
Tohle snad nemyslej vazne. Parta debilu ve vedeni dokaze znicit uplne všechno.
-
Tyhle trendy si holt nevybíraj.
-
Budování ve čtyřce bylo pro mě naprosto demotivující prvek tu hru vůbec hrát. Tohle s klidem přejdu
-
Tak Bethesda si zatím v každém svém Falloutu vymyslela zcela nové zdroje supermutantů, kteří nemají s Masterem nic společného. Ve trojce pochází z experimentálního vaultu a ve čtyřce jde zase o výsledek pokusů Institutu. Takže je to opravdu úplně jedno:)
-
Tak i některé multiplayer hry se dají modovat. Myslím, že to jednotně nezatrhnou (pokud bude tedy hra skutečně postavená na stejném enginu jako F4), ale spíše užití "neautorizovaných modů" omezí jen na soukromé a menší servery. Což by byla ještě ok možnost. Většinového hráče mody stejně zas tak neberou a ostatní by si mohli najít způsob. jak si hru zařídit podle sebe. Myslím ale, že na takovéhle technické spekulace je vážně ještě příliš brzy:)
Jak ale říkám, možná taky ještě v těhle záležitostech Bethesda trochu přehodnotí některé své plány před E3 a vyjde trochu vstříc všem, co teď křičí na forech, že to není Fallout, který chtěli:)