Přejít na výpis diskuzí
Fallout 76 má být údajně survival onlineovka silně inspirovaná českým DayZ
31.5.2018 | Adam Homola
96 příspěvků
-
tak ve falloutu od bethesdy je toho vic .. funkcni pc ,automaty u prostred pouste ,papundeklove baraky co prezili atomovej vybuch kilak od nich atd atd natoz pak naka casova osa , teso se taky odehrava nejak 800let pred morrem a 1000 pred skyrimem a presto tam jsou porad ty same osady , mesta a snad i npc
-
V F3 byly 200 po válce čerstvě spálený stromy. Bych se nebál, že se Bethesda nechá svázat logikou a zdravým rozumem.
-
No, teď se dívám na tu časovou osu Falloutu: http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir=spolecne/bible/polozky&id=historie ... Podle ní vznikli supermutanti až v roce 2137. Takže kdyby to brali logicky, tak by se v tom Falloutu 76 neměli vůbec objevit. Ale jak říkáš, oni si s logikou hlavu moc nelámou...
-
Ne, díky. Elder Scrolls Online za 100€ se všema DLC mi stačí... další MMO šit na steamu vidět nepotřebuju.
-
Prachy.
-
S nějakou logikou si tihle tvůrci moc hlavu nelámou. Bude tam všechno kromě Falloutu.
-
Lobotomia beru. To by vysvětlovalo, jak z mladého skauta mohlo vzniknout něco takového *4*
-
tom: opět, uveď proč nebo kde ČT lže. To co jsi "postnul" není lež a mimochodem to sem vůbec nepatří.
-
Podle questu v POE II. Deadfire bych si od Obsidianu moc nesliboval.
-
Doufám, že tam budou i ghůlové, supermutanti, kentauři, geckoni, párači a další obyvatelé postapoklyptický krajiny... Trochu se bojím aby tím, že vylezou z bunkru už dvacet let po válce, nebylo to okolí včetně flory a fauny ještě příliš zachovalé. Přeci jenom možná chvilku trvalo, než virus FEV začal naplno řádit.
-
Dobrý, pobavilo.
-
tak je to uz tady, koukam ze "interplay " ten svuj spor o online asi prohral a bojim se ze bethesda to jen sprzni ,jako o tomhle uz snim od 1 falloutu zahrat si to s nekym a zatim museli stacit jen coop mody do f3 a Nw , kde to bylo takove neslane nemastne , pokud se tedy podarilo vubec pripojit .. jako bylo by super aspon za me ponorit se do propracovaneho post apo "spinaveho"sveta , kde vladne anarchie, beznadej, clovek musi prezivat v novem nehostinem prostredi (a ne nemyslim cha..v) neco jak f1 a f2 a dejme tomu i nw a ne ten pastelkama prebarvenej f4 , kde by mel super questy, zapamatovatelne charaktery, hromady zbrani a zbroje , cernej humor atd atd .. jenze po tom co udelali s Tes online , kde jsem misto morru , obli a skyrimu dostal dalsi nudny online rpg , kde mal fakani skacou po stolech a jediny cim to pripomina tes je jen nazev tak se bojim ze tohle dopadne podobne ...misto aby si to drzelo ten svuj styl tak to bude jen dalsi okopcena modni kravina jen se slavnym nazvem a v tomhle uz jim moderi fakt nepomuzou ,..snad si aspon nechaj poradit od obsidianu ... ale kdo vi no snad se pletu a moje obav jsou zbytecny ..i kdyz zname bethesdu no :/
-
Dalsi obdivovatel ulhane Ceske televize. Hlavne nahradit slovo islam islamismem a problem s islamem je vyreseny.
http://www.evropskehodnoty.cz/wp-content/uploads/2016/05/Co-si-mysl%C3%AD-evrop%C5%A1t%C3%AD-muslimov%C3%A9-a-pro%C4%8D1.pdf
"Právo šaría by zavedlo jako jediný nebo hlavní zdroj práva 72 % muslimů ve Francii, 69 % ve
Velké Británii, ale jen 13 % muslimů v Německu. Tam se naopak 44 % domnívá, že šaría by měla
být pouze morálním vodítkem, a 34 % si myslí, že by neměla mít žádnou z těchto rolí."
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10122711478-duchovni-kuchyne/307298380030008-islam/
Tady neco pro milovniky islamu. Doufam ze natocili i dil o umirnenych nacistech. -
Jen doplním, že Fallout 1 začíná v roce 2161 a Fallout 2 2241 (jestli si to ještě dobře pamatuju :))
-
Prosím vás, Pavle, přezdívku Pitomio vnímá dotčený jako urážku s případnou soudní dohrou. Obecně přijatelnější se jeví "Lobotomio".
-
Aha. Takze si ty politicke nesmysly chodis ventilovat do diskuzi o hrach
Ty asi budes inteligent.. -
Já vím, že online a survival je dneska hrozně "cool", ale musí to odnést zrovna Fallout :(?
-
Podle mě zajímavý - a přiznaný - klep, rád jsem si ho přečetl. Aspoň se nebudu na tu hru těšit.
-
Ne, děkuji. Novinky.cz opravdu nečtu.
Ale doporučuji vám zhlédnout následující video, pravděpodobně se v něm poznáte.
https://www.youtube.com/watch?v=jF-CkMpQtlY -
Možná že offline only tam bude, ale stejně si člověk nebude asi moct modovat hru. Jak jsem psal v původní novince, jak všem vecpat placený mody? Jednoduše udělat modování zakázaný protože to bude furt online svět, takže i kdyby sis vypnul další hráče stejně to nebudeš smět modovat. Podle mě to bude těžkej průjem jen mam strach že to stejně nakoupí dost lidí a oni v tomhle modelu budou pokračovat.