-
-
dfsdf -
-
-
blalbvla
-
blalvla
-
blavlalla
-
Nejlepší článek na Games *5*
Dan Vávra je mega borec -
parada, fakt se to moc dobre cte, kdyz ma nekdo uplne stejnej nazor na vec. diky za tenhle clanek clovece, vehnal mi nejednu nostalgickou slzu do oka *4* pod tohle byh se klidne podepsal krvi *1*
-
Dane, diky za krasny clanek. Vystihl jsi presne co F3 chybelo a proc ho spousta pravovernych falloutaku, vcetne mne, zavrhla. Doufam, ze mi FNV vydrzi aspon tak dlouho jak oba predchozi dily :)
-
Tak te muzu uklidnit. Taky patrim k tem skalnim a F3 sice mam, ale lezi na polici a sbira prach. Jsem to vydrzela hrat o chvilku dyl nez ty, ale pak jsem to znechucene vzdala. Proto jsem byla co se FNV tyce velmi skepticka a ejhle, on je zpatky starej Fallout. Sice na nechutnym engine, ale je to on. Cca po 20 hodinach hrani (kdy nemam odkrytou ani ulku sveta) jsem si sla koupit original beze strachu, ze zas vyhodim prachy. U trojky jsem totiz skocila na "Fallout" a neotestovala nejdriv na zalozni kopii. Mea culpa.
-
hochu, jestli si z nas neutahujes a jsi vazne tak blbej, tak to nebudes mit v zivote lehky :-D.
Tvorba postavy ti nic nerika? Nic? Jeste porad nic? Tak si dej tou cihlou, jak ti nekdo radil, ono ti to mozna pomuze :-D -
ale zatky byly i v F2 :-D
-
A co by ste povedali tomu, keby niekto spravil konverziu F2 na 3D hru v sandbox svete? Presne tak ako je spraveny F3 a FNVegas? Samozrejme ze na uz novsom engine ako F3 a FNV ale pribeh, postavy, prostredie, napady, etc etc by zostali rovnake?
Moj nazor je: ANO, bola by to skvela hra, keby sa toho chopili profici. A co vy? -
Ja jsem asi moc spokojeny clovek. Hral jsem jednicku i dvojku, byl jsem jejich velky fanousek a miloval jsem jejich "ducha". A presto mi vubec nevadil "duch" Falloutu 3, spis naopak, naprosto me pohltil a nejake ty nelogicke veci, ktere clanek zminuje, jsem si vlastne uvedomil az ted, kdyz je ctu. A porad mi vlastne nejak...nevadi. Vsechny tri dily jsem dojel 3x, coz me sice necini hardcore fanouskem, ale presto fanouskem ktery vi o cem mluvi - a zkratka byl jsem nadsen.
Nejak je tu toho negativismu posledni dobou moc - a to nemyslim ted negativismus v souvislosti s timhle clankem nebo vuci F3. Spise obecne, vsechny ty komentare k suprovym videim a CG animacim, prirpavovanym hram a nastupcum legend od jeste legendarnejsich firem, ktere kazdy druhy hrac v Cechach kupodivu shledava z nejakych velice rozumnych duvodu uplne nap*cu. -
Asi nechápeš význam spojení "post-apokaliptický design" ... zadej si to do googlu, ale stejně nepočítám, že ti to docvakne
-
dasignove to bylo hrozny ale to ty nemuzes pochopit
-
Nechci se tě dotknout Strejdo, ale když říkáš že F2 jsi hrál jen 3x, navíc k tomu jsi jen jednou dohrál, tak dle mě ani nemůžeš pořádně pochopit proč někteří dupou F3 do země,
k Fkam jsem přišel stějně jako ty přes LEVEL a litoval jsem, že tak pozdě (ale stalo se no :D) , naštěstí jsem to dohnal tím, že jsem F1 + F2 dohrál asi tak 20x neli více, problém je ten, že s F3 se mi to nestalo... proč? Protože, mě to prostě nebavilo... Proč? Nemělo to tu atmosféru, příliš rozlehlé, aby to udrželo mou pozornost, ano bavil jsem se, ale ne dlouho, proto mám doted rozehrane jeste dva charaktery, ale uz žádnou motivaci,
designove F3 nemuzu temer nic vytknout, je to originalni a verne zpracovane post-apokaliptické prostředí, mensi esteticky zcestne detaily nepocitam - to uz by byla fanaticka afinita k starym Falloutum a ta už u mě poklesla
(už nejsem puberták - přesto když si vzpomenu na "staré časy" , prožívám něco jako "herni orgasmus" :D ... a to se jen tak nestává :D)
nic není dokonalé, ale s trochou nadsázky F2 + F1 je... pro mě ano, co se týče FNV dokonalé pro mě už asi nemůže být, podobá se moc Oblivionu, F3 - a já prostě mám ten problém, že mě to přestane bavit... u FNW zatím nic takového nehrozí, ale co není může být... proto je to pro mě něco co se zatím blíží dokonalosti... zatím... *3* -
Bude ti v létě 18 leč tvé IQ je nižší..A když už si tak potrpíš na ten český jazyk..tak 1) Na začátku věty se píše velké písmeno. 2) Jsou to kontexty a né komtexty. 3) Nemíchat není ve vyjmenovaných slovech po M. 4) Jsou to Zprávy a ne Správy..Správa je leda sociálního zabezpečení od nichž jistě pobíráš peníze za demenci.
Promiň, ale od skoro dospělého člověka s tak vyhraněným názorem na věc, bych čekal něco víc...no prostě víc... -
na www.gog.com se dá za cca 6USD koupit F1 i F2 ... fungujou i na Win7