Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, co je na Stalkerovi RPG? Hral (a dohral) jsem vsechny 3, ale nejak jsem si nevsimnul :-)
  • No nevím, jestli víc nebo míň, nicméně je to RPG jak vyšitý.
  • Nejdříve jsem si myslel, že jsi jen provokatér. Ale tohle už značí takovou demenci, že to snad musí být i pravda.
  • Tak takhle dobře jsem se dlouho nezasmál. Hochu kolik pak ti je? Tipuji tak do 13 (max) když ani nepochopíš kontext jedný jediný věty.
  • To máš asi recht, že ho mladý baští ... trochu mě přišlo, že si část jeho show kopírovala Maxe payna a tu televizní show "Lords and Ladies". Je pravda, že se práv k jeho rádiové stanici momentálně snažím probít přes hordu mutantů (no s tou super unikátní bouchačkou... co člověk dostane od humanoidního androida v Rivet city to jde jako po másle :o) Naví ještě sejmou dalších paladina z bratrstva a už bude mít v šuplíku v Megatuně schovanou druhou energo zbroj *5* už jenom kvůli tomuhle je F3 masíčko na úrovni
  • presne. takvej shit si vic jak nulaprocent nezaslouzi taky bych raci tam mel troli a elfi se skretama. a hlavne mannu na fajrbali jako ma diablo a ne naky trapny obliviony a gotiky. tydle traparny nechapu delaj to sami debilci brejlaty
  • 0/10.
    Tak se mi zda ze dneska uz decka ani nevi jak se dela poradny troll.
  • No to ale fallout 3 taky ne. Mozna a-rpg a to jenom pokud jsi nezdolny optimista
  • Celkem průhledný.... *3*
  • Tak se mi zdá, že jsi tu už psal pod nickem Joe FU. *7*
  • Jako ja newim teda ta hraje dost trapna teda vsechno je vosuntely a je tam malo stromu a keru taky nejdou rozdavat hedsoty ale zase dobry jak se rosprskne kebule to je zas teda husty musim rict. ale je to fakt shit jinak hraju to uz dve hodiny a nemam furt bazuku akorat furt nekdo mele neco a ani nevim co chce a tabulky furt skacou. ani s toho radija poradnej hipec nehrajou. shit jak prase pro deti. loooool hrajte si tydle kravyny ale dik ja si dam raci NFS. omg *11* *12* *8* *6*
  • Já si nemůžu pomoct, já tam toho gangstu cejtím až moc. A vzhledem k tomu, že nemám rád všechny ty popkulturní postavy, jako že dredař je zároveň filosof a revolucionář a spasí svět a při tom taky hulí trávu a balí báby, nějak mi tam tohle nesedne. Už jen to jméno... Já bych se vsadil, že ho tam šoupli čistě proto, aby ty mladý tam naěli kus toho svýho... :)
  • Vau děkuji za odbanování :o) FNV budu mít zejtra na stole a fakt se těším, páč jednička a dvojka mě prakticky odkojily.
  • Zkouška sirén
  • tahle diskuze je šťavnatá :o) a proto otevřu ty dveře ... (doufám, že ne od pandořiny skřínky :o))

Prolog:
    Občas jsou chvíle, kdy ti nějaká hudba asociuje něco - nejvíce je to v reklamách kdy společnosti typu česká spořitelna mají ve všem stejnou melodii, výborně se takhle prosadili v klipu na Komerčku (teď možná kecám na kterou banku) Madcom a "beggin" když si tu písníčku vygooglíš či vyYoutůbíš, pokus aspon jednou za x let vidíš tv, 100 % si vybavíš konkrétní reklamou. Díky tomuhle "reklama WOW efektu" se stali slavní CLOU, protože T-mobile si vzal jejich "Island Sun" do reklami vůbec T-mobile takhle propaguje hodně kapel, které mají pak "slávu" jistou třeba Ting Tings song ", jejíž stejné album bylo i v reklamě na "fantu" ta bloncka co narazí do zdi... jinak všechny víše zmíněné kapely doporučuju aspoň k Myspace poslechu....

Odpověd:
    F2 jsem hrál třikrát (pozn. dohrál pouze jednou až za xy let od koupě - bylo to někdy o nervy, jak padal) miloval jsem ho, ... no kolik mi tehdá mohlo bejt, že by pouze náct a byl to první LEVEL, který jsem si přinesl hrdě domů (jestli tam bylo demo "Die by the sword" tak to byl on 100%) tehdá jsem spadal do sekty LEVELáků, teď jsem si koupil 200 SCORE a dobře jsem udělal je luxusní. A kdykoliv slyším od Armstronga "Kiss to build a dream on" vybavím si ten padající fallout, kde jsem mlátil Gekony, snil o power-armoru a nechápal proč lidi cpou skilly do řečnictví, když to nedávalo žádnej damage větší :o) o Inteligenci ani nemluvě - Sulik forever to byl team-mate na úrovni. Právě proto je Kiss to build a dream on hymnou F2.
    Léta plynula a výplata rostla... pak přišel nový stroj z nebes a právě F3 GOTY, který mě prostě chytnul a stále drží protože ho furt hraju :o)) Proto diskutuju zuřivě a nechápu, proč se od F3 všichni harcovní hráči starých dílů distancují. Kdyby dostalo EA licenci mohli jsme mít Fallout THE SIMS (TM), Fallout need for speed(TM) - běháš po pustině a z trosek aut si stavíš nová, která pak tuníš u Moiry, Fallout Tactics: Bad company of brotherhood of stell (TM) - taktická střílečka z prostředí D.C. Zaplať pánbůh za Bethsedu
    Epilog:
    Psával jsem recenze na pc gamesy (nejhry.cz in memorandum) a občas napíšu recenzi do šuplíku či do časopisu jako "čtenářskou" - právě na nějakou tu hudební placku či film :o) Jen tak mimochodem, jsem nikdy neměl dobré známky z češtiny (ikdyž dát mojí češtinářce ze střední přečíst SCORE, tak ji odvezou nohama napřed :o)
  • NEJLEPŠÍ RECENZE co jsem na Vegas četl (a jedna z nejlepších i celkově) !!!
    Autor tam byl od začátku a ví o čem píše - tleskám
  • Pro hráče starších RPG povinnost, pro ostatní příjemné zpestření. Až tak to tu hru obtížnější nedělá a aspoň využiješ jídlo a pití. Dá se to v pohodě i bez schopnosti Survival (přežití nebo jak), ta to akorát ulehčuje. Je teda fakt, že možná nad tím inventářem strávíš trochu delší dobu, ale aspoň nebudeš brát každou blbost. Hraju na hard + hardcore a v klidu (i když se občas musím vyhýbat hnízdům nějakých silnějších potvor, hlavně kvůli společníkům)
  • Jedinej hit Lance Armstronga co znam je "Race for the cure" : D
    Vim ze se chyta za kliku a ne za slovo - jen tak rejpu : P
  • Muzes ji kdykoli v menu zrusit.
    Ale problem urcite mit nebudes - jde vlastne jen o to, trochu premyslet behem operovani s inventarem.. Silu mam 6 + perk strong back, a problem s nosnosti nemam - holt nemuzes brat kazdou hovadinu. O jidlo/piti nouze zrovna neni.
    Tech "doctor bagu" taky neni nijak malo + "hydra" se vyskytuje snad i casteji a uzdravi vsechny koncetiny najednou. Navic nic nevazi.
    Nic hardcorovyho na tom fakt moc neni - spis prijemny zpestreni.
    A to se za "HC" hrace rozhodne nepovazuju - kolikrat hraju klidne na easy.
  • Chci se zeptat jestli ma smysl rozehrát hardcore obtížnost. Mám rád výzvy na druhou stranu nejsem masochista a nechci si udelat hru nehratelnou. Tak jestli to nekdo hral jestli jak je to vybalancovaný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit