Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Three dog, který hraje ve svém rádiu... a teď pozor RnB... ne? Techno... opět vedle? Vedle jak ta jedle. Hraje staré vypalováky jazz-blues-soulových velikánů (které jsou jen tak off-topic kořeny právě dnešního RnB), které si každý vybaví právě v souvislosti F2 (Lance Armstrong a jeho "kiss to build a dream on") Nebo Armstrong byl "světlé barvy" možná právě proto se černý Three dog "Novodobý blues man" hodí jako frontman do rádia hry stavící na kořenech F1 a F2 víc, než kdokoliv jiný...
    Poslouchal si v F3 někdy Three doga déle než 10 sekund, jeho komentáře reflektující dění v herním světě (třeba poté co splníte queste "Those/Tihle" a najdete v Rivet City domov pro syrotka, patří k pomyslným vrcholům vyprávění příběhu v RPG v otevřeném světě... Nebo jste/jsi již v jiné hře zažil, že by vaše činy komentoval někdo v rádiu?

F3 je plný nezapomenutelných momentů - bitka s přesilou mutantů v DC za pomoci Bratrstva oceli... či stačí vlést do kterékoliv skríše (vystavěných jako nouzový kryt proti radiaci) a najít vtipný komentář na zdi "počkejte až radiace zmizí...", či najít v posteli pár manželů a vedle nich dvě stříkačky s morfiem (taky náhoda, že to tam designéři dali, nebo ne?) co baráky evidentně sesmahlé po radiaci?? Tady, že neni žádná atmosféra post-nukleární války?

Killer to napsal přesně, kdo chce psa být hůl si vždycky najde. Dodán pokud máte s F3 nějaký osobní problém, napiště to raději emailem Bethsedě... proč a jak by měl by být další pokračování po New Vegas lepší; než kazit všem, kdo F3 ještě nehráli chuť si ho zahrát! F3 má chyby (slabší dialogy, nejde už tolik řešit questy bez násilí a příběhových questů je skutečně málo, bugy a padani) i tak patří mezi hry, které díky atmosféře a hratelnosti posadí hráče na zadek a neodtrhnou se od něho v totální euforii několik dní...
  • Heeeej kámo ďěkujem ti moc !!!
  • přesně tak Fallou 1 a 2 mě bavili ale nedohrál sem ani jednoho :) ale atmošku to mělo
  • no ja se teda plnohodnotny trojky dockal konecne s NV - zazivam podobny pocity jako u F1 a F2 a pri parbe zapominam pit a jist... to uz se mi dlouho u hry nestalo, ani u F3....
  • nahodou F3 mel slusnou atmosferu, ale oproti FNV to je strasny becko teda
  • no vidis, a ja treba F2 hral asi 3x a nedohral jsem to ani jednou, v uplnem zaveru hry dosla motivace :)
  • pekny clanek. ja dohral F1,2 asi 10x F3 sem dohral jednou a hrat to znova me zatim nenapadlo, protoze clovek zkusil u vetsiny questu vsechny mozne cesty formou save load a vybral si nejlepsi moznou odmenu a nejaky duvod hrat znovu odpada. na druhou stranu nemuzu rict, ze bych se u nej bavil hure jak pri hrani starsich dilu. ano byla tam spousta veci ktera me vadila. me treba daleko vice nastval quest ze stromem a naopak questu s atomovkou sem se docela zasmal i kdyz je fakt, ze odpaleni neceho takove by asi znicilo nejen samotne mesto, ale i vetsi cast pustiny a spousta nedomyslenosti byla i v dalsich questech. presto si myslim, ze F3 nebyl az tak spatna hra, jak mnozi hraci, kteri zacinali na prvnich dvouch dilech tvrdi. F3 byl proste dnesni hra. jednoducha, kratka a na efekt, ale ne spatna. u starsich her byla soucast hratelnosti nejaka vyzva tu tezkou hru dohrat. i hloupa hopsacka byla tezka dokud ste se ji nenaucili hrat. dneska je to hlavne o grafice a wow efektu. kdy dohrat hru zvladne skoro stejne clovek, ktery ji vidi prvne jako ten co ji hraje delsi dobu.
  • pokud ho jeste nemas, tak rekni rodicum o penize a utikej si koupit iphone. cestou se nezapomen zastavit v kine urcite jeste pobezi nejaky dil twilight sagy *11* no a vecer muzes zaparit nejakou strilecku jako F3 na easy obtiznost a zitra nam zase muzes napsat nejakou perlu
  • Ty jsi teda kecal, vid? : ))
  • zrovna ten Stalker je mnohem vic rpg nez celej slavnej f3 :)
  • Presne - padesatkama to pretejka a pro me je to na ty hre ta nejkouzelnejsi vec : ))
    Ale taky nemuzu rict ze by mi ThreeDog nejak vadil. Mozna proto ze jsem radio moc neposlouchal. Kazdopadne radioDJs byli urcite i v tech 50./60. letech ujety (aspon ty cerny) tak nevim proc by to melo az tak vadit.
    Vytahovat 50centa apod. zas ukazuje jak radi tu lidi prehanej aby podtrhli slabej argument..
  • Neříkám, že jsem automaticky skeptický vůči kvalitě FNV, ale F3 nebyl tou hrou, ke které bych se chtěl vracet a hrát ji znovu. To neplatí o prvních dvou dílech série, které se tomu kdo je hrál nesmazatelně zapsaly do paměti. Tenkrát se totiž hráči rozdělili na ty, co si Fallout oblíbili a na ty co si jej zamilovali. A mimochodem výborný článek.
  • Nic ve zlým, ale je to holej nesmysl. Kdyby Fallout 3 Bethesda vydala pod jiným jménem, fanoušci by zase nadávali, že je to vykrádačka původních Falloutů. A měli by pravdu *3*

Zkuste se smířit s tím, že když dva dělají totéž, není to totéž. Zkrátka nemůžete chtít, aby studio složených z úplně jiných lidí vytvořilo stejnou hru, jako banda lidí několik let před tím. Nemůžete jim upřít, že se snažili. Jistě, k dokonalosti to má daleko a s článkem Dana Vávry nezbývá než souhlasit, ale nebýt Bethesdy, tak je kulový. A upřímně, nemít F3 by mě dost mrzelo. Ať je to s předchůdci jak chce. Mně takhle zase "zp.znili" milovanou sérii Gothic *1* I když já mám štěstí, protože PB nezanikly a Risen přesně to, na co jsem čekal. A už se pracuje na druhým *4*
  • Jasné, pardon. Uniklo mi, že je reč o RPG - zameral som sa na ťahovky všeobecne.
  • Co třeba celkový designe? Oblečení, budovy, automobily, představy o hi-tec vybavení etc, etc. Ale to jen reaguju na otázku jestli Falloutí hry dýchají atmosférou 50. let. Podle mě i F3 má vynikající atmosféru a Three Dog mi nevadil.
  • Upřesnil bych to na akční rpg, alespoň u Stalkera. U Metra na akci s prvky rpg. *3*
  • Obe dobre hry, ale ani jedna neni RPG *3*
  • To klidně můžeš, ale to individuum na který reaguješ si myslí, že rpg hry jsou nějaké střílečky, kde na ničem jiném nezáleží. Proto ty negativní hlasy. *3*
  • Take jsem si na gog.com koupil F1, F2 a BoS. A ted na mne v policce ceka Fallout 3 GOTY. Jen jestli muzu poradit, nekupujte to u nas. Chtit litr za vec, co z Britanie vyjde na 400 je UJETE.
  • Prosim vysvetlit. Nepamatuji se, ze by Three Dog rappoval nebo tancoval. A proc by proboha mela hra dychat 50tymi lety? Co ve F1 a F2 dycha padesatymi lety? Uvodni pisnicka a to je vsechno! Nezlobte se, ale prijde mi, ze nekdo udelal jinou hru, nez jste vy osobne chtel a proto je to shit. Zatimco uplne stejna hra, jen s jinym nazvem New Vegas je najednou super Fallout hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit