-
A co Stalker nebo Metro 2033? *7*
-
Ja take nevim, co proti F3 vsichni maji. Ja hral F1 a F2 jiz tenkrat v 90. letech. ale ze bych na nich porad lpel a delal z nich modlu, tak to opravdu ne. Navic prece nikdo nenuti lidi F3 hrat. Proto mne take dostala recenze na New Vegas, hru naprosto stejnou jako F3, jen s jinymi questy autor vychvalil do nebes a v te same recenzi si neodpustil v kazde druhe vete poznamku o tom, jaky je F3 shit. A jestli nekdo nepochopil prave sdelenei Tenpenny Tower, tak je mi ho opravdu lito.
-
Nevím co řešíte . Já si prošel Fallout 1a2 a třetí díl je jen moderně udělané pokračování co sice más vé chyby ale já se bavil a teď přes zimu si zmáknu Fallout 3 GOTY a počkám na Vegas . Komu se nelíbí F3 tak je to jen jeho problém a může si zahrát jinou špičkovou postopokaliptickou RPG hru (hups ona žadná takhle kvalitní není, že?).
-
Na takové radši nereagovat, mně to přijde jako jasný trolling (i když, i takoví občas lidi bývají). Zbytečné si ničit nervy... Máš možnost, že narazíš na trolla nebo na vola, každopádně rozumné diskuze se nedočkáš. Ignorovat a je to
-
Parádní článek konečně někdo kdo ví o čem byl Fallout.
-
A muzu se zeptat, kolik ti je? Podle prispevku vic jak 13 netipuji, at uz kvuli tve cestine (bylo to vtipni? opravdu?) nebo kvuli tvemu skvelemu nazoru ohledne tabulek a dialogu. Vis, tohle je RPG ne FPS, vis jaky je v tom rozdil?
Kdyz si chces jen tak bezucelne pobihat a strilet po vsem, co se hybe, zahraj si Dooma, nebo jakoukoliov jinou FPSku. Od toho take First Person Shooter.
RPG by melo mit propracovany pribeh, spousty dialogu, vyvoj postavy, hafo questu, tunu predmetu atd atd atd. -
Buď se tady snažíš vyvolat flame a nebo, pokud to myslíš vážně, tak je tebe pro rpg žánr škoda a propříště si zahraj raději CoD... :-)
-
Falout 3 je supr hra newim co resite. Koho bavi nejaký dialogy a tabulky omg. Tady muzes strilet a mas plno mutantu na mape, taky mas deatclawy. Je to hra tak newim co resite kde ma nekdo postavenej barak to je snad fuk ne? Treba quest z odpalenim megatony byl supr a bylo to vtipni. nekomu to brani ve vyhledu tak odpali atomovku, fakt dobrej napad. Get a life
-
Ja jsem to moc dobre pochopil. Co jsem nepochopil je, proc jsi to vytahoval. Ze se da ta hra dohrat na tretim levelu a za 20min.. a co? stejne te zabije 9z10 potvor, co v tech zaverecnych lokacich potkas, coz o F3 rict nelze a o to mi slo. Michas dohromady jablka a hrusky imho
-
Pěkný článek!
-
Bláznivý anarchistický revolucionář Three Dog? Ve hře která má dýchat atmosférou padesátých let? A proč tam rovnou nestrčit fifty centa, to se lidem přece taky líbí a určitě by to bylo strašně cool, mohl by pouštět nějáký RnB, protože to strašně frčí a za pasem mít desert eagle, aby byl ještě hustější. Three DOg, je přesně to, co dělá z Faloutu 3 to čím neměl být.
-
Armageddon Empires je ale strategia, nie? A samozrejme, skvela hra to naozaj je ;)
-
nechápu, proč je potřeba F3 zadupávat pod zem a trpce lamentovat nad starými dobrými časy, který odnesl vítr ...
F3 vytahuje z původního světa hráčům dobře známé elementy - NUKA-COLA, krvavé killy, ranec dovedností, Pip-Boy. Opět platí větvení dle dovedností. Nemáte řečnictví - žádné speciální dialogy. Jste vědec vida jdeme naprogramovat věžičky apod...
F3 stojí hlavně na "big wasteland" Prozkoumávání pustiny, hledání skrytých lokací, řešení vedlejších úkolů (ano, možná nejsou tak geniální jako oprava jaderné elekrárny v F2, ale najdou se pestré úkoly - viz quest s Rodinou. Stánky http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_quests dokazují, že zas tak omezený svět bez možností to není) zabaví víc než dost.
Trefný komentář o přísunu k akčnosti měl "Klop" Klasické tahové "líné" RPG by bylo těžko hratelné a až otravující. Betseda se netají příklonem ke střílečce. Zkuste si přepnout do pohledu třetí osoby - uvidíte jak postava vyloženě plave po mapě :o))
Stěžovat si na grafiku, ale notak nejsme náctiletí dacani (kteří kvůli ratingu by F3 neměli ani okem zahlédnout), kteří řeší grafickou stránku - to, že použili starý engine není hřích a hra sice nemá kouzlo izometrického fallout světu, ale i přesto je unikrátní a z scenérií si senete na zadek. Pokud redaktor píše, že F3 dohrál ani, by složil jednu vlastní zbraň, nelze než říci, že si typycky po česku chtěl postěžovat na kvalitní hru dříve než si najde čas objevovat její krásy. Neříkám, že F3 ej bezchybný mouch a děr má habaďůru i tak se nemusí stydět, za své jméno. Je-li New Vegas příklonem ke klasice, tím líp pro všechny hráče.
V F3 humor rozhodně nechybí rádi GalaxyNews a bláznivý Free Dog a jeho parodizování prezidenta, či humorný příběh o gloulovi... O bláznivé Moiře ani nemluvě, roboti mluvící s britských přízvukem -
..a čo potom Armageddon Empires - na ťahy sa odohráva VŠETKO. (parádna hra)
-
Moj osobny nazor:
Fallout 3 ako samotna hra je celkom slusna zabava na par dni, ale hra Fallout 3 ako tretie pokracovanie Falloutu ma dost sklamalo. Najlepsie by bolo keby ju vydali pod inym nazvom ktory by s povodnou seriou vobec nesuvisel a vobec by sa nemuseli neporovnavat. Myslim si ze po uspechu 1 a 2 by si Fallout zasluzil lepsieho nasledovnika.
... a NV ... este som ho nehral ale po skusenostiach s F3 mam dost obavy -
nevim .. F2 a F1 jsem si nedavno dal na netbooku a grafika mi spatna neprisla, samozrejme F3 je 3D ale paradoxne bych rekl ze graficke zpracovani je horsi .. nehlede na ostatni veci .. jeste by mohli udelat remake F1 a 2 na iPhone a budu spokojeny :)
-
no ja F1, F2 presel nekolik krat a vzdy super .. F3 jsem zacal 3x a vzdy to slo po chvili do kose .. F3 NW hraju jiz nekolik hodin a i pres nektere veci v pohode .. nicmene pro me fallout serie zkoncila dvojkou a cekam az nekdo udela tu trojku :)
-
Fallout 1 a 2 jsou pro mě naprosto nepřekonané gamesy... co se týče F3 trochu mě mrzelo, že z toho vymizela téměř úplně atmosféra, začal jsem se tak docela brzo nudit
(stejně jako u Oblivionu a Morrowindu - jeste tedka se k nim vracim bo si od nich musim dat proste oddych :X) ... a podle mě je, byl a bude pravý Fallout hlavně o atmosféře, tedy i o postavách které ji vytvářejí, jinak je F3 velice dobrý počin. New Vegas mě ihned chytl svou atmosférou... přesně tím, co mně chybělo v F3 jediná škoda, že ta animace a ty ksichty jsou fakt děs... ale vývojáři mají spoustu otevřených dveří v dalších falloutech a fallout online... no uvidíme jestli to podělaj tak *8* -
bez se vyplakat za maminkou johne aufviderzehn
-
"osobne bych terad propleskl" lolol to urcite ne ale nehlede k tomu "miluju" takove primitivy co chteji resit veci nasilim, jednou ti nekdo vrazi kudlu do zad ve vchode tvyho domu kdyz to nebudes cekat.