-
Ten článek až moc rýpe a málo skutečně argumentuje. V zásadě s ním souhlasím, jen je škoda, že jej nepochopí F3 fans, což je škoda, protože si nadále budou myslet, že je fanoušky původních her odsuzován jen z nostalgie.
-
-
Tak ja sem prave docela F3 fan (treba jak Dan Vavra kritizuje zrovna quest Tenpenny Tower, ten mi prisel jeden z nejsilnejsich momentu hry). Ale diky clanku jsem dostal obrovskou chyt si Fallout zahrat od jednicky. Coz jsem chtel udelat vzdycky, ale teprve ted sem dostal spravnej impuls se k tomu dokopat :)
-
-
Zrovna hraju Goty edici F3 a zazivam presne to co autor popisuje, chybi feeling puvodnich falloutu, vse mi pripadne takova prazdne, nemastne, neslane. Je to i tim ze dalogy sou strohe a clovek se toho moc nedozvi o situaci a pozadi sveta. O humoru a nadsazce se neda moc mluvit, naznaky tu sou, ale opet, jen velmi strohe. Ono se mi i zda ze ve hre je hrozne maly pocet zbrani, clovek si neuziva moc ten pocit postupneho ziskavani lepsich a lepsich veci jak napriklad ve F2 - kopi, trubkova puska, 10mm puska atd, tu uz mam od levelu 3 rotacni kulomet od nahodneho supermutanta ktereho sem ustrilel 10mm pistoli a navic se zda ze hra zna opravdu jen "rotacni kulomet" a ne treba vindicator a ruzne jine druhy. jedna puska jeden samopal jedna brokovnice jedna pistol, 2 utocne pusky to opravdu neni zajmavy arzenal a rozmanitost veci kterou sem na puvodnich falloutech obdivoval a uzival si ji
-
-
ad zbraně - cože? :)) zbraní je tam habaděj, nedávno jsem si vyrobil šiškebab a je to skvělej hořící meč :) jinak každou unikátní zbraň si schovávám do baráčku v megaton, můžu ti předvést kolik jich tam je ;)
co se týká článku (nehrál jsem akorát fallout: tactics), všechny tři díly mě bavily. Jednička asi nejvíc (byla holt první), dvojku si už moc nepamatuju, už je to přece jen nějakej ten pátek a trojku mam rozehranou. Na New Vegas se těim, počkám zas až bude nějaká spešl edice (GOTY nebo tak, nemusim to hrát jako jeden z prvních v ČR). -
-
No ja nevim, zkus si porovnat seznam zbrani z F3 i s addonama a F2
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_2_weapons
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_weapons
masivni nepomer, ve F3 nema ani vyznam napr lehkze zbrane delit na pisole, samopaly atd jak je jich malo, o tezkych nemluve
-
-
-
Bezva clanek! Popravde jsem nikdy poradne nehral Fallout 1 a 2, i kdyz uz sem v podstate starej paran. Vic jsem rozehral az trojku. Ted se ale uplne stydim a dokavad nedojedu prvni a druhej Fallout do New Vegas nejdu! Svete Falloutu? Tes se :¨)
-
Super clanek, jak jsem pocital clanek jen jsem porad pokyvoval hlavou a rikal si : jo, presne tak....F1 a F2 nebudou nikdy prekonane. F3 jsem dohral ale stacilo jednou a dost...a napriklad F2 mam ted v kompu a uz jsem v Enklave :-D
-
Čekal jsem chytrý, zajímavý článěk, ale místo toho jsem se zase dočkal rýpání do Falloutu 3 a oslavování "dokonalých" starých dílů.
Autor článku F3 vyčítá slabé propojení questů, ale mě právě tohle na hře zaujalo. V mnoha RPG mi právě vadilo tohle vedení za ručičku, kdy musím na jednom místě několik hodin plnit úkoly, které mě vůbec nezajímají, abych se dostal dál. V F3 je právě naprostá volnost. Vylezete z Vaultu a můžete jít kamkoliv, plnit různé questy, lootovat nebo prostě hledat skryté lokace na mapě.
Taky mi nepřipadalo, že by ve F3 nějak scházel humor. Zvlášť některé zprávy na počítačích (testování Nuka-Coly Quantum) mě opravdu dostaly.
Podle mě rozhodně nejde jen tak říct, že F3, nebo naopak F1 a 2 jsou špatné. Každá hra má specifickou fanouškovskou základnu a obě hry se od sebe liší. Já třeba považuju F3 za jedno z nejlepších RPG, jaké jsem hrál, ale když jsem chtěl po jeho dohrání vyzkoušet starší díly, onu herní legendu, hru jsem po hodině vypnul a neměl chuť ji znovu spustit. Určitě si ale našla svoje fandy. -
-
No i já přidám svojí trošku do mlýna.Tak první 2.díly jsou pro mě dodnes nepřekonatelná klasika a kdyžjsem viděl ty videa z F3 hrůzou jsem se chytal za hlavu co je to za hnusnou fps ale nakonec jsem rovnou zakoupil goty edici a dohrál to na 100% a musím říct že klidně bych jí ohodnotil 9/10 ano není to ten starý Fallout ale na obranu říkám že jsem se královsky bavil a např.osvobození otroků v the Pitt je úkol který si budu hodně dlouho pamatovat vůbec právě že jsem hrál hru z přídavkama tak mě neskutečně chytla a doslova jsem prošmejdil každý kout mapy a všimnul jsem si spousty drobných forků a narážek.Tohle je prostě jiný Fallout ale pro mě taktéž výborný který sice legendu nepřekonal ale v dnešní době rychlokvašek jsem za ní rád.
-
-
Vyborny clanok.
Od Fallout 3 sa nedalo cakat, ze to bude na rovnakej urovni ako 1, 2. Dialogy, pribeh, questy nikdy neboli silne stranky Bethesdy. Nie su kvalitne, pretoze Bethesda nema ludi, ktory by to dokazali spravit na urovni. Za to ale maju dobrych ludi na marketing. -
-
Tak to jsi hochu nehrál Morrowind, který byl IMHO RPG ze staré školy, ne jak jeho předchůdce Oblivion. A to prosím zas takových let není... Nechápu pořád, kde se mezi Morrowindem a Oblivionem stala ta chyba.
-
-
Morrowind je predchodca Oblivionu a nie naopak(: A hej tiez neviem kde sa stala ta chyba. Ale po oblivione som hned vedel aky bude Failout 3
-
-
-
konečně jsem si uvědomil proč mne třetí díl bavil jen napůl a proč jsem to chtěl mít rychle dohrané abych to už měl za sebou.. První dva díly asi nebudou nikdy překonány ničím, zážitek z jejich hraní je neocenitelný, jak popisuje autor, vývojáři zde vytvořili svět. V případě trojky šlo jen o "prázdnou" hru, která jen pobavila. Uvidím co New Vegas, ale z reakcí všech bych neměl dlouho otálet :).
Jinak obrázek v náhledu je ten úsměv pod vousy a pomrkávání původních tvůrců -
Jsem jednim z tech, kteri fallouty v zivote nehrali, ba ani nevideli. ovsem nejsem jeden z tech, kteri se muzou podelat z Fallout3. vubec sem nevedel o co jde, zkusil sem to v domneni ze pujde o kvalitni rpg kdyz je to od bethesdy a na oblivion enginu, ale vydrzel sem to hrat asi 2 hodiny a absolutne me to nechytlo. po precteni tohodle clanku to asi rovnou smazu a inspiruju se k hrani starejch falloutu. pokud pobezej na vistach.
-
-
problém na vistách by mohl být. rozhodně si stáhni SFALL
-
-
sfall a Resolution Patch
-
GOG verze by mela fungovat bez problemu a za tech par korun to rozhodne stoji
-
-
-
Já se s názorem autora stotožnuji a děkuji za info o filmech o kterých jsem neměl tušení, že existují - jdu na ně! Díky *1*
-
Ja zasa nechápem ako niekto môže vytvoriť, prezentovať ten obrázok so zelenými panákmi.
Ako zdá sa snáď autorovi článku zdravý obrázok, kde niekto kope do brucha tehotnej ženy??????????!!!!!!! -
-
ano, myslím si, že ta žena by měla kopat do něj... anebo do činčil
-
Že nemáš smysl pro nadsázku a chybí ti smysl pro černý humor je tvůj problém, máš možnost volby, tak si vybírej hry, které neuráží tvoje moralistické ego a nesnaš se tady kázat.
-
-
Ten obrázek nakreslil Brian Menze a neschválili mu to (čemuž se nelze moc divit) - měl popisovat perk Childkiller
Jako nadkres mimochodem skvělýho článku to nemá chybu : ) pitch black humour. *1* -
-
Kluci z NMA ho dali až do Fallout 2 Restoration Projectu.
-
-
-