-
Článek je psán nějakým cizím jazykem - co jsou to např. "rozmatlané tajlovací textury"? Rád bych podotknul, že na tenhle server nechodí jen puberťáci a měli byste tedy upustit od levelovského stylu psaní/vyjadřování.
-
-
Tajlovací textura na sebe plynule navazuje. Např.: textura cihly velikosti 2x2 se poskládá vedle sebe aby vyplnila zeď 16x16. viz. http://bit.ly/cnFF4Z
-
Ty chytráku, tenhle článek napsal autor scénáře k Mafii I a II, ne žádný kovaný "LEVELák". Nevím, proč by výrazy, jako výše zmíněný, měly být puberťácké.
Pokud jde o New Vegas, tak musím říct, že jsem, jako hráč původních dílů(ne ale milovník, mnohem víc se mi líbil Planescape: Torment od stejných tvůrců) velice spokojen. Hra mě dokázala pohltit stejně tak, jak se to povedlo jejím předchůdcům a protože je můj herní stroj už značně obstarožní, jsem navíc rád za zachování enginu. Takhle si tuhle skvělou hru můžu zahrát. Obsidian mě nezklamal ani v nejmenším. A panu Vávrovi děkuji za skvělý článek. -
rekl bych, ze "tajlovaci" je pocesteny anglicky slovo "tile", neboli dlazdice. basnik tim chtel asi rict, ze textury jsou delany "dlazdicovym stylem", ale co si pod tim presne predstavit nemam tucha. tyhle hybridni novotvary v tak zajimavym clanku skutecne vypadaj jak pest na oko.
-