Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nic tak už vím proč zabil jsem i někoho z dalšího kmene takže pak už se nemůžu nic plnit.
  • Tak ted nevim kde se stala chyba, ale když jsem začal hrát tuhle hru na začátku mi postřílej ostatní členy výpravy a ukáže se mi úkol at najdu mapu, tu najdu a napíše mi to opust údolí tak jsem to udělal a ukázal se konec hry. Tak co jsem dělal teda blbě?
  • smejki
    Nemusíte mít strach, dávám si pozor. Když znám celý příběh FNV, můžu si dovolit prozradit, že jste kurýr, že nesete žeton, že vás střelí do hlavy, že se to celé točí okolo konfliktu mezi NCR, Mr. Housem a Legií. Stejně tak u Starcraftu2 si mohu dovolit stručně popsat historii konfliktu a ústřední postavy (pokud přítomnost některých z nich nemá být překvapivá). Nelze vychválit strukturu příběhu a přistoupit k tomu čistě abstraktně. Je nutné zvolit takové info které se objeví v oficiálních materiálech/je vyzrazeno během prvních pěti minut hraní/vyplývá z již známého (předešlý díl)/tvoří nejhrubší kostru příběhu nebo světa. Při využití těchto materiálů nehrozí vyzrazení zásadního obsahu. Naopak má člověk jakouž takouž představu o tom, v jakém duchu se to celé nese. Stěžovat si na takovéto "spoilování" je zhruba na úrovni tohoto:
    "Tato slavná funkcionalistická třípatrová vila je umístěna ve stráni, díky čemuž je z ní nádherný výhled na staré město."
    "Seru na to, zas všechno vim, zas mi všechno řekli. Nikam nejedu, tu vilu mám přesně před očima."

Recenze navíc pro sichr dávám vždy přečíst jednomu či dvěma kamarádům, kteří mi řeknou, zda nevyzrazuji moc, zda jsem nezapomněl zmínit něco zásadního anebo zda jsem dokázal obhájit svůj názor.
  • eeeee
    Ale aspon si ulevil, pravdepodobne se kvuli vam velmi rozcilil. Ja taky nemam rad, kdyz mi podstatne dejove momenty nekdo prozrazuje predem. Spouste lidi to zkazi zazitek ze hry/knihy/filmu. Tak si na to zkuste davat pozor.
  • GlaDOS
    Obsidiani udělali 4 DLC. Ale jinak máš asi pravdu, trochu popletený je :D
  • Proto se musím přiznat, že dost často DLC stahuju..řekněme...jinak než by to tvůrci chtěli, ale název furt splňuju.
  • Cahir
    Internetovej hrdina *1* Podívej, za to, že máš malý péro/jsi tlustej/jsi hnusnej/máš akné/seš malej/seš hloupej tady nikdo z nás nemůže. Tak co kdybys mi udělal radost a šel brečet někam jinam
  • takove lidi proste nepochopim..bylo ti lip v okamziku dopsani tohohle nejvic hodnotneho prispevku?myslis ze te kamosi zacnou konecne uznavat a baby si te vsimat?pochbuju..stale budes jen totalni magor
  • Nepočítám to, ale je to již znatelně dlouho! *14*
  • on je chudak popleteny a myslim ze kazde DLC k Failoutu 3 bere ako samostatnu hru, takze si mysli ze Bethesda ich urobila 6. Mozno ze sa mylim ale tak mi to pripada.
    Ale to tiez nedava zmysel lebo Obsidian ak sa nemylim urobil rovnaky pocet
  • Napisane to moze byt hlupo, ale pointa je imo dobra. Aj ked, tazko sa mi to hovori po tom co tam dole ten clovek popisal.

Ale je uplne normalne ze nemas rad vydavatela ale mas rad studio pod vydavatelom.
    Nemusis mat rad Ubisoft ale mozes mat rad studio co robi AC, neviem jak sa volaju, nehral som to, mozem sr4t cely ubisoft:)
    Takze nemusis mat rad bethesdu, mozes mat rad obsidian a teda chciet aby isli prec od ich zleho vplyvu.

A snad sa nemusime dohadovat o tom ci velke vydavatelstva maju alebo nemaju zly vplyv na nase milovane studia.
    Pozri sa co robi EA s kazdym koho "vezme pod svoje ochranne kridla"
  • MrSanta
    Kolik dní bez banána trolíku?
    Měl bys si dělat nějakou statistiku, na způsob "x" dnů bez nehody *1*
  • rofl:D
  • první plathrough bez datadisků mě vyšel na 102 hodin....ted hraju podruhé se všema datadiskama a sem na čísle 59 zatím ale konec je těžce v nedohlednu....
  • Taky se mě stýská po datadiscích..ale na druhous tranu musím říct že kdyby všechny DLC byly jako tyhle do FNV tak by to taky zas tak nevadilo vzhledem k ceně (zvláště třeba Old World Blues byla naprostá BOMBA a při hraní sem měl pocit že rozhovory/scénář psali Monty Pythonovci)
  • Za to si hráči môžu sami. Keby im to nekupovali, DLC by sa nerobili. Ale vysvetluj im to. Každopádne čo sa mňa týka, s kúpou proste čakám na výraznú zľavu na Steame.
  • Zayl
    Jsem jediný komu chybí staré dobré datadisky? Sice si člověk počkal rok, ale dostal konzistentní, pospojovaný content s hlavou a patou a hlavně za normální cenu. Ne jako teď, když jedna hodina DLC přijde člověka xkrát dráž co hodina v původní hře.
  • Degen používá cizí nick...jeho schopnosti jsou tak nízké že nejen že neocení FNV ale dokonce je natolik blbej že ani vlastní nick si nevymyslí..ubohost!!
  • smejki
    Je vidět, že tvá erudice je skutečně rozsáhlá, nicméně v tomto oboru máš očividně velmi široké mezery. Stále jsi mě nepřesvědčil *7*
  • Jako obvykle, další bezpředmětná internetová diskuse i zde..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit