Přejít na výpis diskuzí
Fallout New Vegas: Honest Hearts - recenze
14.1.2012 | Jan Smejkal
126 příspěvků
-
Ty v prvý řadě píšeš jak VYLÍZANEJ Č*RÁK , B*BEČKU ,tak radši sklapni podpatky a drž HUBU,B*BČE TUPEJ..vysvětli mi,proč se S*REŠ do něčeho,co je pro tebe španělská vesnice..KATASTROFA,kam až klesla úroveň tohoto webu,když může psát články P*ČUS jako ty A TOBĚ PODOBNÝ..
-
+1 za kvalitní koment! Dobrá práce, pane Poláček! Mimochodem, není to osvěžující mít čtenáře až z dalekého Marsu? *4*
(Jindřichu, nic proti tobě, fakt! *1* ) -
Nevim, jak u vas na Marsu, ale v redakci jsme meli vikend...jinak tech clanku za den je "trosku" vic. Ne ze by to teda melo neco spolecneho s recenzema ;)
-
na netu jsou tuny modifikací co ti pár hodin přidá :)
-
Nevíte, jestli je nějakej zvýhodněnej balíček všech DLC, bez základní hry?? tu mám a nechce se mi brát každý DLC za 10 dolarů, ale docela bych si je zahrál
-
a) jaka klamava reklama?
b) nikdo neslibuje, ze se ti hra bude libit, ze se ti nelibi neni lez
c) ano, adekvatni, doufam ze vis, jak funguje trzni ekonomika, nebo jsi komous?
d) nemas pravdu
e) kazde autorske dilo muzes reklamovat, i hru - ale ne z duvodu, ze se ti nelibi
f) pokud se ti hra nelibi, nehraj ji, pokud ji chces, zaplat, ten kdo hraje hry a neplati za ne je egoisticky sobecky chamtivec
g) ano, jsi pirat, hrajes hru, kterou jsi nezaplatil -
Tak mně se vůbec zdá že jim Bethesda dala relativně velkou volnost...
-
Ty si skutočne taký pribrzdený, alebo to len hráš?
-
mace in da face! ::yahoo
-
na jedničce dělal Black Isle, ale ještě nešlo o separátní studio, proto se píše, že to dělal jen IPLY.
-
Tak tak. Jak říká Forrest Gump: " Pro hlupáka každý hloupý"
-
Pořád nechápu to "vždycky". Udělala *jeden* Fallout a pár DLC-
-
Potvrzuji. Ta nesmrtelnost jedné postavy je navíc vyřešena logicky a ne jako třeba ve Skyrimu, kde si NPC jen v klídku pospinkají. Jde o Yes Mana, jehož osobnost se po zabití zkopíruje do dalšího sekuritrona.
-
Na druhou stranu si vývojáři DLC k FNV pochvalují, že měli totální tvůrčí volnost, což u větších projektů (tedy ani u datadisků) nehrozí.
-
Napred jsem ti dal minus,ale pak jsme si uvedomil ze mluvis o DLC a dal jsme ti zase plus. Klidne bych ho dal i desetkrat. DLC jsou relativni zabava,ale do hloubky/zabavnosti puvodni hry nemaji.
DLC jsou peklo dnesni doby. Radeji jeden poradny datadisk,nez 10 oficialnich DLC treba zadarmo. -
Pokud mám soudit tvou gramatiku, jsi hloupý spíš ty, pokud tvou úroveň vyjadřování, jsi ještě hloupější *1*
-
to by me zajimalo co mate v redakci na praci kdyz vychazi cca. 3 nebo max 4 novinky za den...
-
nepíšu nic, co nebylo v trailerech/oficiálních materiálech, které vydání DLC předcházely.
-
Já jsem si sice Skyrim koupil jo mám tam i nějakých 30hod, ale už ho nehraji nějaký ten pátek... vlastně na Xku už jsem nebyl hodně dlouho.
-
Nechápu tě. Bethesda nědělala vždycky Fallout. Pouze třetí díl. Obsidian udělal akorát New Vegas, tedy taky jeden díl. Ty to píšeš, jako kdyby Bethesda dělala Fallout odjakživa a Obsidian jim to ukradl, aby udělal jediný díl. Každý má po jednom a řeknu ti, že New Vegas byl oproti Fallout 3 daleko lepší, takže bych byl rád, kdyby další díl dělali zase oni. A nevím, kdo tu píše něco o hlouposti a v množném čísle napsal 3x tvrdy Y.