Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak. Ty postavy nemají žádnou osobnost. Zadají ti pár úkolů a než se o nich dozvíš víc, je tady konec. Vedlejší questy bys spočítal na prstech jedné ruky po nehodě na cirkulárce. Od DLC bych čekal aspoň nové perky (Old World Blues jich nabídl 5/+), tady s náma taky pěkně zametli. Když vemu v potaz cenu 10 éček, tak si radši koupím plnou hru a že je jich na "Stýmu" za tuhle cenu hafo. DLC jsem bral jen proto. že bylo se 75% slevou.
  • Jasne. Jedine RPG za posledni leta,kde je mozne resit questy cca 3-4 zpusoby,kde pri tretim hrani budete nachazet nove questy a lokace,kde se muzete pridat k nejake strane,kde je mozne zabit vsechny NPC(s vyjimkou jedineho tusim),ale ano. Urcite mas pravdu *2*
  • Jak muzes vedet v jakem je stavu kdyz ho nemas? Na forech si stezuji vetsinou hateri. Ja jsem za cca 100 hodin narazil na par nedulezitych bugu(chybejici textury napr vody patri k nejcastejsim). Nic zasadniho.
    Navic uz by si lidi skutecne mohli pamatovat,ze F:NW neni od Bethesdy,ale od Obsidianu. To je stejne jako tvrdit ze SWTOR delala EA a ne BIOWARE.
  • ostatně jako celý fallout NV
  • smejki
    je to takové ošklivoučké, ale naštěstí ne nekoukatelné.
  • smejki
    Nechci být až příliš popisný, ale jde o ten samotný konec, poslední quest. štve mě, že jde buď o masakr nebo o masakr. Přestože by se dalo říct, že mezi masakrem A a masakrem B je menší rozdíl, není ani jedna verze nijak komentována, aby člověk skutečně ten rozdíl viděl, což vede k totálnímu vyprázdnění všech slov, která na adresu morální strany onoho konfliktu a jeho řešení padla. Sice se nedá plně říct, že jde o nelogiku, ale díky odfláknutí závěru je tam prostě vzduchoprázdno, které může znamenat cokoliv, nezáměrně.
  • MrSanta
    Fallout: New Vegas a DLC k němu dělal Obsidian a ten nemá se Skyrimem nic společného.
    Skyrim zas tak zabugovanej není. Těžko soudit jak moc velkou kliku mám, ale za cca 70 hodin hraní jsem na žádný závažný bug nenarazil. Akorát jednou na mě málem spadnul z nebe mamut, ale ten taky klidně mohl uklouznout a žuchnout ze skály pod kterou jsem stál.
    Asi záleží na náladě hry a štěstí hráče, ale ne všichni mají tak výrazné problémy jak by mohlo z některých diskuzích vyznít.
    Pravda, spolubojovníci jsou spíše pro zlost, ale jejich AI nespraví nikdo. Já hraju sólo a bez koně a jsem v klidu.
  • A co takhle nejdriv spravit Skyrim?! Rad bych ho koupil, ale ne v tomhle stavu
  • MrSanta
    Už aby vyšla ta ultimátka, moc se na celý Fallout: New Vegas těším.
  • měl sis pomoct. Radši.
  • Shenkster
    ...but then i took an arrow to my knee... Sory nemohl jsem si pomoct *1*
  • chtel jsi rict, ze nejsou JENOM o grafice. protoze samozrejme gafika je nedilnou a taky podstatnous soucasti tzv. "videohry" protoze se na ni celou dobu divas. hratelnost a grafika jsou dve nejdulezitejsi veci, hned v zavesu podle toho o jaky typ hry se jedna je atmosfera+ soundtrack a pribeh
  • *2*
  • To je dokola omýlaná polopravda. Vizuální stránka, ať si to přiznáš nebo ne, se na výsledným dojmu taky podepíše. Tady jsou všici koukám skromnost sama. Že takovejch tam venku, mimo internet, nepotkávám víc, škoda. A Fallout NV je celkem dost ošklivá hra. Ne natolik, že bych ji nehrál, ale kdyby se mi líbila, určitě bych vydržel dýl u pouhýho prozkoumávání světa a tím bych taky narazil na víc questů etc. Vizuál je pro mě rovněž důležitej a souhlasíms Danem, že lenost Bethesdy nelze donekonečna omlouvat. Však na Gamebrio nadávám už delší dobu, na potvoru jednu. Ukamenujte si mě třeba za to. Kdybys tam tak dodal "jenom" o grafice, tak bych i souhlasil.
  • EuroSamurai
    Kdysi sem četl, že chtěj dělat remake.
  • Ale jsou, jenze jde spis o stylizaci nez o direct x a radoby cool efekty dnesni doby.
  • smejki
    nespoiluj *1*
  • Pochopit to mozna jde,ale to jeste neznamena ze to neni velmi hloupe napsane.
  • F:NV vyda za obe jmenovane hry *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit