Přejít na výpis diskuzí
Fallout New Vegas: Honest Hearts - recenze
14.1.2012 | Jan Smejkal
126 příspěvků
-
Final Fantasy XIII. je luxusní hra s nezapomenutelnou atmosférou.
-
presne taky jade empire 2 by som bral :)
-
Tak proč ho tu píšeš?
-
Další nesmyslný příspěvek... *7*
-
Jade Empire 2 a Alpha Protoco 2 *2*
-
Jakou hru by si chtěl ?
-
co by nedaval. asi nema rad bethesdu ako vydavatela a nechce aby obsidian robil pod nimi. co je na tom tazke pochopit?
-
Tvujprispevek nedava smysl.
-
Néé? A co tu teda děláš, spíše proč odpovídáš, když "a uz vubec nemam zapotrebi se s nekym na internetu hadat jak malej fracek"? EPIC FAIL *7*
-
Nemám rád Bethesdu a jejich hry. Ať se už se konečně Obsidian vy*ere na celého Fallouta a ty dlc. A začnou makat zase na nějaké pořádné hře.
-
Tak, co, este stale FAILkal nema rozum a stale trva na tom, ze FNV je navrat ku korenom, ze hra je absolutorium a nie je to len copy and paste F3, a ze F3 je odklon od serie, nuda, a bla bla bla :-) Vidim, ze strata sudnosti je dlhdoba..
-
O grafice hry nejsou
-
A kdyz uz jsme u toho "kradeni", BF3 jsem si stahl abych vyzkousel jak mi funguje, beta byla nehratelna na mojem g200 SLI a ja chtel vedet jestli to dice nebo nv fixnuli. Hral jsem to asi 30 minut dohromady, pokazde 10 minut kdyz vysel novej ovladac. Hru planuju koupit na MP az vychytaj bugy a cena trochu klesne. Otazka zni: Jsem pirat a jestli ano, jak moc jsem jim ublizil.
-
Nemam potrebu nekoho presvecovat, rek sem jak to je a je mi jedno co si myslis, a uz vubec nemam zapotrebi se s nekym na internetu hadat jak malej fracek.
-
a) klamava reklama, b) lhani neni necestny? c) 1000 za hru co se hraje 4h? adekvatni? d) znova lhani a nechat si zaplatit. Dalsi vec ze hru kterou rozbalis a zaregistrujes acc na steamu atd nemuzes vratit, reklamovat. U jakykoliv jiny veci mas zaruku. Bezohledni chamtivci jsou, treba EA, posledni dobou i Blizzard, seskrtat Mafiu 2 a prodavat jako DLC taky neni zrovna koser.
Az to prestanes videt jednostranne, pak se muzem bavit. -
Grafika mohla byt lepsi,ale ta hra je skvela i tak.
Radeji tuhle postarsi grafiku, nez nadhernou ale bezduchou hru jako to posledni Final Fantasy. -
Nemohu si nerypnout, ale me se na tuhle grafiku kouka lip, nez na tu v SW: ToR *2*
-
kockopes: a) nemas pravdu, b) upresni co naslibuje, obecne nemas pravdu, to ze se ti nelibi autorske dilo neni necestne jednani autora c) nemas pravdu, jsi ignorant, ktery nevi, co to jsou zakladni lidska prava a jaky maji dopad na nas pravni system, d) nemas pravdu.
Bezohledni chamtivci, kteri duvod videt nechteji ho neuvidi, ani kdyby je prastil primo do nosu. -
Myslím to přehnusné vše. Jak kdyby to vypadlo z PS2.
-
Ahá, tak to jo kámo.
Taky tě mám rád. *14*
Veskoslav: Ale tak já jsem fakt MishKonna dlouho neviděl. A on byl předtím jeden z hlavních zastánců SWToR tady a nemohl se na hru dočkat, tak chci vědět jestli splnila, co od ní očekával.